Design

?

Fikset litt på designet. Hva synes dere?

Blanke ark

Design er noe jeg forandrer mening om konstant. Nå har jeg bestemt meg for å starte med noe helt enkelt og bygge utifra det. Jeg liker egentlig dette mye bedre enn det forrige. Det enkleste er kanskje det beste. Grunnen til at jeg ikke har farger, er rett og slett at jeg vil ha mer fokus på fargene i bildene mine. Jeg er usikker på om jeg skal ha meny under headeren eller prøve å få til noe i sidebaren i stede...- Hva synes du?

Vinterdesignet på plass

Det ble like enkelt som det forrige, men jeg liker det så godt at det gjør ingenting. Det enkle er ofte det beste.

Fra


Til


- Hva synes dere?

Evig oppussing

Bloggen min er i evig forandring. Jeg har skiftet header igjen (den forrige var for stor) og laget meny under headeren. Jeg har på følelsen at det ser rart ut hos noen, så jeg blir glad hvis noen sier ifra hvis det ikke ser slik ut:Ikke at jeg vet hva jeg skal gjøre hvis det ser annerledes ut hos deg...

Jeg er litt usikker på om jeg liker det eller ikke, og jeg kommer nok til å forandre på noen småting, men nå skal jeg prøve å ha det sånn en stund. (Noen som vet hvordan man får mer mellomrom mellom menyen og det første innlegget?)

- Hva synes du? Hvordan ser det ut hos deg?

Forandring fryder, eller?

Nå har jeg gått inn for en fullstendig forandring. Denne gangen vil jeg ha det helt enkelt. Bare header og resten helt vanlig og hvitt. Jeg føler at jeg trenger et litt ryddigere design akkurat nå. Trenger litt orden i livet, vet dere. Blir nok noen små endringer de neste dagene også. Er det forresten noen som vet hvordan man får litt mer mellomrom mellom selve bloggen og sidebaren?

Edit: Ser at headeren er litt stor. Noen som vet hvordan jeg får den mindre og likevel beholder hele bildet?

- Hva synes du?

Nytt design

Ettersom jeg skifter design oftere enn jeg skifter sokker, har jeg nå endret designet mitt. Denne gangen ble det ganske enkelt, men jeg liker det fordi det gir meg litt... vårfølelse. Dessuten fikk jeg med en liten pusetatt og da er vel alle fornøyde? Ja.- Hva synes du?

Og mens vi snakker om ny start...

Jada, jeg har laget en ny header. Husk at jeg har laget den, så den er ikke proff, men bloggen trengte litt forandring.

Før:

Etter:

- Hvilken liker du best?

Oops I did it again

Som noen sikkert ser har jeg nytt design igjen. Haha. Jeg får aldri helt bestemt meg for hva jeg vil ha. Akkurat nå er jeg fornøyd med denne, men i morgen er det ikke sikkert jeg er like fornøyd. Det spiller egentlig ingen rolle, for det er jo min blogg, så jeg kan gjøre som jeg vil. Nå skal jeg straks legge meg og lese. Jeg anbefaler The Black Magician-trilogien på det sterkeste. I mine øyne er den på samme nivå som Harry Potter, og det sier ganske mye. Natta.

future36420090521

- Hva synes du om denne headeren?

Gi meg en hjelpende hånd

Etter et døgns nedetid er det deilig at blogg.no er back in business. Ikke at jeg har hatt så veldig mye å skrive om, men det har likevel vært frustrerende å ikke engang kunne kommentere blogger. Jeg er visst avhengig av å blogge. Det er litt trist egentlig, men jeg kommer nok over det også.

Den egentlig grunnen til at jeg skriver akkurat dette innlegget, er at jeg trenger deres hjelp til å avgjøre noe. Det gjelder designet. Kan dere være så snille og skrive i kommentarfeltet hvilken av disse to dere liker best?

Nr 1.
frkdsc0167020090514

Nr 2.
header

Takk for hjelpen.

Nytt design

Jeg trengte noe nytt.
Jeg vet ikke helt hva jeg synes selv, og den blir nok endret ganske fort.

frkdsc0167020090514

- Hva synes du om den?

Nytt design, igjen.

Nå har jeg prøvd meg på et nytt design igjen mennesker!
Jeg liker det på grunn av bilde og teksten. Det gjør meg glad.
Hva synes dere?

signatur1226562403

Ny header!

Ny header, folkens!
Hva synes dere?
Bedre eller dårligere enn den forrige?

signatur1226562403
hits