november 2010

Åh herregud

Dere husker at jeg oppkalte Herr Mac etter Thomas Fletcher? I dag fikk jeg autografen til Tom og resten av McFly i posten.

Verden ble plutselig litt lysere.

- Samler du på autografer?

Dag 15 - Dine favorittblogger

e

Mine e-er står for:

e for Emma Watson

Jeg kan med hånden på hjertet si at Emma Watson er forbildet mitt. Du skal lete lenge etter en mer jordnær superstjerne med et talent som hennes. Ikke bare er hun skuespiller, men hun er også modell og designer og heltidsstudent. Også er hun jo helt utrolig pen, både med langt og kort hår.

e for England

Bildet over ble tatt i Eastbourne i England av mamma da vi var der i 2008. Hele landet er utrolig vakkert og akkurat som på film. Jeg blir glad og føler meg fullstendig hjemme når jeg er i England. Det er ikke uten grunn at jeg har vært der nesten en gang i året siden sommeren før 8. klasse.

e for elefant
Jeg er så heldig at jeg har vært på safari i Afrika og sett ville elefanter. Helt siden da har jeg vært fascinert av disse enorme dyrene. De er utrolig vakre. Helt klart et av verdens kuleste dyr.

e for Emil i Lønneberget

Da jeg var liten fikk jeg alltid høre at jeg var helt lik Emil, både i utseendet og væremåte. Jeg kan ikke helt si at jeg ser likheten, jeg har da aldri vært rampete, men jeg har i hvert fall alltid elsket filmene og historiene om gutten fra Katthult i Lønneberget.

e for Eminem
Jeg "oppdaget" Eminem i 9. klasse. Jeg husker ikke helt hvorfor, men plutselig begynte jeg å høre på sangene hans og ønske meg CDene hans. Faktisk fikk jeg nesten ikke noe annet enn Eminem CDer til jul og bursdag det året og har en ganske grei samling. Jeg kan nesten alle sangene hans og bare elsker måten han lager musikk på. Han er fantastisk.

e for eventyr

Jeg elsker historier som begynner med "det var en gang" og slutter med "så levde de lykkelig i alle sine dager. Det er noe enkelt og fint med det. Spesielt klassiske eventyr, som Rødhette, Peter Pan, Askepott, har alltid fenget meg.

e for Espen Eckbo
Han er helt klart blant Norges morsomste menn med sine hysteriske karakterer og parodier.

- Hva står dine e-er for?

Dag 14 - Ditt tidligste minne

Jeg tror jeg har veldig mange "falske" minner fordi vi har så utrolig mye på film og har veldig mange bilder fra da jeg var liten. Derfor er jeg litt usikker på hva som er mitt tidligste minne, men jeg tror det er dette;- Hva er ditt tidligste minne?

5000

Da har kommentar nummer 5000 tikket inn! Seieren gikk til fineste Monica som har skrevet mange superfine kommentarer som har fått meg til å smile. Tusen takk for kommentarene! Send meg en mail (eller melding på tumblr eller hva som helst) med adressen din så skal jeg få sendt avgårde en premie i god tid før jul!

Dag 13 - Et sted du vil flytte til eller besøke

Hvis jeg skulle flyttet til et hvilket som helst land i hele verden, hadde valget garantert falt på England. Det er det fineste landet jeg vet om og selv om jeg har vært der en del ganger nå, er jeg ikke lei. Alle som har fulgt bloggen min en stund vet at jeg elsker London, men hvis jeg skulle bodd i England ville jeg nok aller helst bodd på Isle of Wight eller på landsbygda et sted. Det er så utrolig vakkert der og språket er så fint og menneskene er så fascinerende. Jeg tror jeg har vært britisk i et tidligere liv.

- Hvis du kunne flyttet til et hvilket som helst land, hvilket ville du valgt?

Med masse marshmallows i

Det er litt fint. Når det snør sånn bittelitt og du kan sitte i vinduskarmen og se på fuglene som flyr sørover. Kanskje er det så kaldt at du kan tenne på i peisen og lage kakao med masse marshmallows i. Så kan du åpne den fineste boka du vet om og drukne i sidene. I flere timer kan du sitte i en helt annen verden og være en helt annen. Til slutt blir du kanskje sliten i øynene og må legge boka fra deg, men den verdenen du har vært i forsvinner ikke helt likevel. Du lukker øynene og kan se for deg resten av handlingen for du har jo lest boka så uendelig mange ganger før.


Her

Jeg trenger nye blogger å lese

Tips?

Jul på kjøkkenet

Nå er det julestemning her. Mamma og Tiril baker pepperkaker og jeg spiller julemusikk. Hvis jeg ikke tar helt feil, kan dere laste ned julelisten min her. Jeg vet at det ikke er desember enda, men det er tross alt første søndag i advent i morgen!

PS! Husk at det fortsatt er premie til kommentar 5000. Nå er det ikke langt igjen altså!

- Har du hørt på julemusikk enda?

All I can hear

Sleep is the natural state of bodily rest
Stikker til Drømmeland, jeg. Snakkes i morgen. Drøm søtt.

Dag 12 - Beskriv dagen i punkter

 • Drømte at jeg var en heks, hjerte.
 • Våknet ti ganger.
 • Sto opp.
 • Satt på tumblr.
 • Spiste tørt brød til frokost.
 • Dro på jobb.
 • Gikk gjennom sikkerhetskontrollen.
 • Startet arbeidsdagen bak kassa.
 • Løftet bruskasser.
 • Sto bak kassa.
 • La ut sjokolade og potetgull.
 • Løftet bruskasser.
 • Spiste lunsj. Ostepølse med bacon.
 • Spilte DS.
 • Sto bak kassa.
 • Vasket.
 • Sto bak kassa.
 • Kjedet meg.
 • Sto bak kassa.
 • Sluttet på jobb.
 • Kjørte hjem.
 • Så på resultatene av x-faktor.
 • Så på Torsdagskveld fra Nydalen.
 • Senkveld.
 • Godnatt og takk for i dag.

Hva har du gjort i dag da? :-)

Tomhet

forlatt
med følelsen av
tomhet
skjelvende knær
et bankende hjerte
ingen hånd
å holde i
vonde tanker
som bør forsvinne
fanget alene
i et evig
mørke
på tross av
sollyset


Her

Hjerte

Fant en helt utrolig vakker video som jeg måtte dele med dere. Jeg fant den her.

Dag 11 - De 10 første sangene på iTunes shuffle

1. Good Riddance (Time of Your Life) - Green Day

2. My Happy Ending - Avril Lavigne

3. Johanna - Sweeney Todd

4. Metallic Hvit - Dum Dum Boys

5. Foolish - McFly

6. Complicated - Avril Lavigne

7. Gi Aldri Opp - Terje Formoe

8. Ensomheten Er Vakker - Postgirobygget

9. Vennesangen - Espen Grjotheim

10. How To Save A Life - The Fray- Hva slags musikk har du på iTunes?

Sykdom og sånn

Natt til i går sov jeg nesten ikke. Jeg var kvalm og hadde vondt i magen. Da jeg våknet, og egentlig skulle dra på jobb, kastet jeg opp og har egentlig ligget rett ut siden det. Jeg kan si med en gang at jeg hater å være syk. Det er virkelig det verste som finnes. Heldigvis er jeg nesten helt frisk nå og har planer om å komme meg på jobb på fredag. Kanskje er jeg i bra nok form til å blogge ordentlig i morgen. Vi snakkes!

Dag 10 - Din første kjærlighet og ditt første kyss

Jeg møtte min første kjærlighet og fikk mitt første kyss i 8. klasse. Jeg var tretten år gammel.


En kveld fikk jeg en tekstmelding. 
Hvem er du? Hvorfor har du ringt meg?
Jeg sjekket utgående anrop og jeg hadde ikke ringt noen. Derfor sendte jeg en melding tilbake og sa at jeg ikke hadde ringt noen. Av en eller annen grunn la jeg også til at jeg het Julie. Etter flere meldinger frem og tilbake fikk jeg vite at han het Magnus og at han bodde like oppe i veien. Vi var mer eller mindre naboer, men jeg ante ikke hvem han var. Til slutt avtale vi å møtes. Jeg husker ikke hvordan vi bestemte oss for det, men noen dager senere gikk vi en tur sammen. Det var kjempepinlig og da jeg kom hjem trodde jeg at jeg aldri skulle høre fra han igjen.

Der tok jeg feil! Etter en stund tok han kontakt igjen og jeg som aldri hadde fått såpass oppmerksomhet fra en gutt før, forelsket meg nesten med en gang. Plutselig hadde jeg en som likte meg for meg. Vi ble egentlig aldri offisielt sammen. De fleste visste at vi var det, men han "spurte" aldri meg og jeg "spurte" aldri han. Det viktige er uansett at jeg var forelska og trodde at det skulle vare for alltid, men det gjorde det selvfølgelig ikke. Til slutt gikk han lei og ba om en pause. Etter det møttes vi en gang og så snakket vi aldri med hverandre igjen.

Mitt første kyss var pinlig, men samtidig utrolig fint. Magnus sin og min bror var venner og de syntes at det var supermorsomt å mobbe oss fordi vi var kjærester. De var spesielt opptatt av kyssing. En dag satt Magnus og jeg på rommet mitt og broren min sto i døra og ropte "kyss! kyss! kyss!". Vi kysset selvfølgelig ikke på kommando, men da broren min hadde dratt på fotballtrening, sa Magnus: "Vil du gjøre det broren din maser om?" "Jeg vet ikke," sa jeg, men selvfølgelig visste jeg og selvfølgelig ville jeg og selvfølgelig skjedde det. Vi kysset og det var det.

- Hvem var din første kjærlighet?
- Hvordan var ditt første kyss?

Under de dype skyggene av løvtunge trær

For noen uker siden fikk jeg en bok i posten. Den heter Under de dype skyggene av løvtunge trær og er skrevet av Kari F. Brænne. Boka fikk jeg gratis tilsendt fra Aschehoug og mitt oppdrag er å anmelde den, så here we go.


Se hvem som har på uniformsjakke selv om hun ikke er på jobb da! Jeg er rampete!

Det første jeg tenkte da jeg leste bakpå boka, var at det virket som en veldig spennende historie. Den startet spennende og fortsatte jevnt mot et høydepunkt. Litt etter litt får man vite mer om hemmelighetene til Evelyn og hennes sønn og barnebarn. Boka er veldig bra skrevet og jeg synes at forfatteren er flink til å få frem ulike perspektiver og stemninger. Det er for eksempel utrolig å lese om et barns lek gjennom barnets øyne. Historien er spennende og til tider grusom. Likevel må jeg si at jeg noen ganger syntes at boka var litt treig. Det kan ha noe med at jeg brukte veldig lang tid på å lese den og bare leste et par kapitler om gangen, men jeg tror nok det hadde vært mulig å gjøre boka enda mer spennende. Jeg kan også nevne at jeg synes at tittelen er litt for lang. Uansett synes jeg at det var en bok det var verdt å lese og jeg vil gi den 3+ av 6 mulige poeng.

Vil du også anmelde bøker for Aschehoug på din blogg? Trykk her.

- Har du lest "Under de dype skyggene av løvtunge trær"?

Tvilling

Photobucket
Kilde

Noen ganger kunne jeg ønske at jeg hadde en tvilling. Jeg misunner alle som har det.

- Hva kunne du ønske?

Dag 9 - Hvordan du håper fremtiden vil væreI fremtiden håper jeg at jeg kan bo i et slott med min kjære og alle barna mine. Jeg vil bare spise sjokolade og lese Harry Potter. Jeg har alle pengene jeg trenger og tusen hunder og kattunger.
Mest av alt håper jeg at jeg har det bra og at jeg er fornøyd med livet jeg lever.
-  Hvordan håper du at din fremtid vil være?

Minus

Det er rart hvordan dager kommer og forsvinner i løse lufta.
Man våkner og har god tid og plutselig er hele dagen borte.
Jeg er redd for at livet skal være over før det har startet.
Det er så mange dager som føles bortkastet.
Som om ingenting har blitt utrettet.
Jeg kunne ønske døgnet hadde flere timer.
Jeg trenger mer tid.
Skumringstime

snart forsvinner
lyset
og håpet
bak en fjelltopp
for å hjelpe
en annen del
av en mørk klode
noen ganger til
feil tid
andre ganger
rett
det blir uansett
mørkt


Kilde

Dag 8 - En tid da du var tilfreds med livet ditt

Jeg valgte to jeg, for det var umulig å velge én.


Jeg var 11 år og på ferie i Danmark med min familie og familien til bestevenninna mi på den tiden. Det er kanskje den ferieturen jeg har best minner fra.


Det siste året på videregående er nok et av de beste årene jeg har hatt. Russetiden var fin fordi jeg ikke satt hjemme og var deprimert. Jeg ble bedre kjent med helt utrolige mennesker som jeg håper jeg vil beholde kontakten med resten av livet.

- Når var du tilfreds med livet?

Det beste

Det beste med å jobbe i en kiosk på Gardermoen er alle menneskene man møter. Ikke bare hyggelige kollegaer og besøkende, men også en haug kjendiser. De siste to ukene har jeg møtt en ny kjendis nesten hver dag! Det er spesielt gøy for meg fordi jeg mer enn gjennomsnittlig glad i kjendiser. Nå kan jeg for eksempel skryte av at Aksel Hennie har ønsket meg en god dag! Hoho. Det veier nesten opp for å måtte jobbe til klokka 23.30 på en fredag.

- Er du interessert i kjendiser?

Dag 7 - Stjernetegnet ditt og om det passer personligheten din

"Vannmannen står for uavhengighet og intellekt. Stjernetegnet kombinerer luftens tanker, den faste egenskapens konsentrasjon og offensivitet, med Uranus' grensesprengende nytenkning. Vannmannen tenker og handler annerledes enn andre. Tegnet er originalt, har behov for frihet og liker seg i grupper som ikke er som alle andre. Blant gode venner med meget forskjellig bakgrunn, har en Vannmann det bra.

Vannmannens tegn symboliserer frihet, revolusjon, originalitet, annerledeshet og åpenhet. Organisasjoner og grupper er også knyttet til Vannmannen. Data, internett, webdesign, miljøvern, ideologi og alt som er forut for sin tid, kobles til Vannmannen. Tegnet knyttes til mentale systemer, objektivitet, klar tanke og rasjonalitet."
(Kilde: astrolog.no)


Jeg synes at det passer. Til en viss grad. Det er mye av det som er veldig generelt og kunne gjeldt nesten hvem som helst, men noe, som for eksempel "Vannmannen tenker og handler annerledes enn andre.", synes jeg at passer ganske godt. Videre stemmer også "Tegnet er originalt, har behov for frihet og liker seg i grupper som ikke er som alle andre. Blant gode venner med meget forskjellig bakgrunn, har en Vannmann det bra." ganske nøyaktig. Uansett må jeg tilføye at jeg ikke er helt inne i astrologi og jeg tror ikke helt på det heller.

- Hvilket stjernetegn er du og passer du til stjernetegnet ditt?

Midnattspremieren! :-)

På grunn av jobben skulle jeg egentlig ikke se Harry Potter and the Deathly Hallows part 1 før på lørdag, men så fant jeg ut at det fortsatt var ledige billetter til midnattsvisningen i Lillestrøm i kveld. Da kunne jeg ikke gjøre annet enn å bestille billett. Så nå skal jeg altså avgårde helt alene på kino i natt. Jeg kommer til å være så trøtt at tårene kommer til å trille gjennom hele filmen. Derfor er det kanskje bra at jeg går uten noen jeg kjenner.
- Skal du se Harry Potter i kveld?

Dag 6 - 30 interessante fakta om deg selv

Hvordan skal jeg klare 30 fakta jeg ikke har fortalt om før? Blir nok en del gjentakelse, haha

1. Jeg er allergisk mot epler.
2. Jeg har sikkert tjue bøker i bokhylla som jeg ikke har lest enda.
3. Jeg tror på spøkelser.
4. Jeg aner ikke hva jeg skal bli.
5. Kabal er det eneste kortspillet jeg kan spille uten å bli sur.
6. Jeg er redd for å kjøre heis.
7. Jeg har en replica tryllestav fra Harry Potter. Remus Lupin sin.
8. Det jeg ønsker meg mest akkurat nå er en Nintendo DS.
9. På Galtvort ville jeg vært i Håsblås eller Griffing.
10. Jeg samler på dvder.

11. Jeg kan unødvendig mye om unødvendig mange kjendiser.
12. Jeg jobber i kiosk på Gardermoen. 
13. Det beste jeg vet er sjokolade og melkesjokolade er det beste.
14. Hvis vi ikke teller med Harry Potter, er The Road favorittboka mi.
15. Jeg hater snø. 
16. Jeg trenger veldig mye søvn, men får sjelden sove.
17. Jeg har vært på tv og intervjuet James og Oliver Phelps.
18. Favorittbandene mine er Green Day, The All-American Rejects og Mcfly og jeg har sett 2/3 live. 
19. Det verste jeg vet er å fryse. 
20. Jeg elsker å lese bøker, men er veldig dårlig på å ta meg tid til å gjøre det. 

21. Jeg er eldst i en søskenflokk på tre.
22. Jeg føler noen ganger at jeg ble født inn i feil århundre. 
23. Jeg har blitt fortalt at jeg ligner litt på Emma Watson. 
24. Pizza med pepperoni er kanskje det beste jeg vet, bortsett fra tikka masala da.
25. Jeg ønsker meg mange barn. Helst hundre, men det er visst ikke så lett.
26. Jeg planlegger ting ved hjelp av lister. 
27. Asgeir Borgermoen er min favorittnordmann. Jeg har autografen hans og har sett han minst én gang i året i mange år. 
28. Jeg er skikkelig dårlig til å tegne. Det vil si: jeg kan ikke tegne. 
29. Jeg er veldig fascinert av pirater og har vært det helt siden jeg så Kaptein Sabeltann da jeg var bitteliten. 
30. Jeg har lyst til å jobbe med mennesker eller dyr. 


- Visste du noe av dette fra før?

Dag 5 - En del av livet ditt du ikke savner

10. klasse.

Tiden da dette bildet ble tatt, er den eneste delen av 10. klasse jeg husker med glede. 10. klasse var det året da alt gikk nedover for meg. De vennene jeg trodde jeg hadde forsvant for godt. Folk begynte å drikke. Jeg satt hjemme alene hver eneste dag. Jeg var ensom og fikk hjertet mitt knust i tusen biter. Jeg ble mer sjenert enn noensinne og visste ikke hva jeg skulle gjøre med meg selv.

- Er det en del av livet ditt som du ikke savner?

Dag 4 - Ditt syn på religion

Jeg synes at religion er veldig vanskelig. Jeg ser både positive og negative sider og det er vanskelig å si hva som veier tyngst.
Personlig tror jeg ikke på en Gud og jeg følger ikke en bestemt religion. Jeg tror at det finnes noe gudommelig i alt, men jeg tror ikke på en dømmende kraft. Jeg tror at det finnes mer mellom himmel og jord enn vi mennesker kan fatte. Mer enn det vet jeg ikke.

Jeg forstår at religion kan være bra for mange mennesker. Håp er noe av det viktigste vi har og religion gir mange mennesker håp. Det er nok mange som klarer seg gjennom hverdagen ved å tenke at det er en grunn til alt som skjer. Likevel klarer ikke jeg helt å godta mennesker som alltid skylder på religion. Hvis noe vondt skjer, sier man at det er "Guds vilje" og det blir helt feil for meg.

Religion er og blir vanskelig. Det er så mange som utnytter religion og gjør det til noe negativt. Religion kan ødelegge liv. Det kan skape krig og urettferdighet.

Jeg vet ikke hva mer jeg skal si. Hvis man vil tro på noe, kan man gjøre det. Det er et valg man må ta selv.- Hva tenker du om religion?

Svar på spørsmål om tatovering

Spørsmålene er hentet fra kommentarfeltet eller stilt av venner/bekjente.Gjorde det vondt?
Jeg skal ikke påstå at det var behagelig, men jeg vil heller ikke si at det var direkte vondt. Det er for eksempel mer vondt å sparke i dørkarmen eller bite seg i tunga. Nå må vi huske at tatoveringen min er ganske liten og med få detaljer. Det tok ikke spesielt lang tid og det var bare visse steder som gjorde litt vondt. Jeg vil si at det var mest ubehagelig.

 

Hvorfor akkurat denne tatoveringen?
For dere som ikke vet hva symbolet betyr kan jeg gi følgende forklaring: Det er hentet fra den siste Harry Potter boka og er et symbol på tre legendariske objekter som visstnok overvinner døden, også kjent som The Deathly Hallows (Dødstalismanene) på norsk. Jeg har lenge hatt et ønske om å tatovere noe Harry Potter relatert og tillegg til at det var umulig å velge et sitat, synes jeg at symbolet er litt stilig. Grunnen til at jeg ønsket meg en Harry Potter tatovering er rett og slett fordi Harry Potter har forandret livet mitt. Det høres kanskje teit ut, men det er faktisk helt sant. Hadde det ikke vært for Harry Potter, hadde jeg aldri blitt like god i engelsk som jeg er, jeg hadde aldri møtt noen av de beste vennene mine og jeg hadde nok heller ikke vært like glad i å lese og skrive. Harry Potter har vist meg at det finnes flere mennesker som er som meg og som er interessert i noe av det jeg interessert i. I tillegg har Harry Potter vist meg at verden er magisk selv om vi kanskje ikke alltid ser det.

 
Hvorfor akkurat der?
Det er litt vanskelig å svare på. Jeg har alltid sett på tatoveringer på armene som de fineste, så jeg har ikke vurdert noe annet sted. Hvorfor akkurat der på armen? Rett og slett fordi jeg synes det ser finest ut der. En trekant på skulderen ville blitt litt rart.

 

Hvorfor akkurat den størrelsen?
Jeg var litt redd for at det skulle gjøre veldig vondt og jeg ville vel egentlig ikke ha noe veldig stort første gangen.

 

Hvor mye kostet den?
Hvis du ikke teller med hvit vaselin og legeteip; 800 kroner.

 
Hva synes foreldrene dine?
Pappa er prinsipielt imot tatoveringer fordi han er teit, så hans mening gidder jeg ikke å høre på. Mamma har en tatovering selv, en sommerfugl på skulderen, og skjønner ikke helt greia med et symbol fra Harry Potter. De forstår nok ikke helt hvor viktig Harry Potter er for meg og de tror at jeg kommer til å vokse fra det. Vi får se hvem som får rett til slutt.

 

Ønsker du deg flere tatoveringer?
Definitivt! Det var ikke halvparten så vondt som jeg fryktet, så jeg kommer nok til å ta minst én til. Jeg har alltid ønsket meg et sitat på skulderen, men jeg er ikke helt sikker på hvilket sitat enda. Det blir uansett ikke på en stund.

 

Tok du den alene?
Neida, jeg hadde med meg min beste venn. Begge har hatt lyst på tatovering lenge, men ingen har turt å gjøre det alene. Vi er begge Harry Potter nerder, så begge ble Harry Potter relaterte. Jeg er veldig glad for at jeg hadde med Marit som moralsk støtte og jeg håper at hun tenker det samme. Dere kan forresten finne bloggen hennes her.


- Noe annet du lurer på?

Dag 3 - Ditt syn på narkotika og alkohol

Når det gjelder narkotika har jeg bare to ord å si - NEI, ALDRI.

Alkohol har jeg diskutert flere ganger før her på bloggen og faste lesere vet vel litt om hva jeg mener om det. Jeg er ikke direkte avholds. Jeg kaster meg ikke i bakken og kniper ikke igjen munnen ved synet av alkohol. Jeg har derimot aldri vært full og har heller ingen planer om å bli det i nærmeste fremtid. Jeg liker ikke tanken på å drikke noe som får deg til å gjøre noe du ellers ikke ville gjort. Personlig har jeg opplevd at mange har forandret seg totalt etter et par glass alkohol. Jeg har sett gode venner bli mennesker jeg ikke kjenner og selv om det er mange år siden nå, sitter det fortsatt igjen.

Noe jeg synes er veldig trist, er at mange tenker at de må ha alkohol for å ha det gøy. At de rett og slett ikke kan ha en fest eller en sammenkomst uten å drikke seg sørpe fulle. Heldigvis har jeg flere venner som klarer å ha det gøy uten å være påvirket og de som drikker forandrer seg i hvert fall ikke på en negativ måte. Jeg trives ikke så godt i selskap med folk som har drukket. Alt blir for voldsomt og direkte for min smak. Jeg liker heller ikke smaken av alkohol. Derfor ser jeg ingen grunn til å drikke det.

Alle må få gjøre som de vil, men drikk med måte da, dere. Spesielt nå når det er vinter ute.

- Hva tenker du om narkotika og alkohol?

Hei, mennesker og datamaskiner!Merker virkelig at det er lenge siden jeg har hatt god tid til å sitte med Tom MacBook på fanget og bare slappe helt av. Helga har vært fullt kjør fra morgen til kveld. PotterCon var kjempebra! Og for dere som enda ikke har skjønt hva det var: vi satt i et auditorium på Blindern i to dager og så på de seks første Harry Potter filmene. En slags forberedelse til den nye filmen som kommer på fredag, kan man si. Jeg koste meg i hjel med verdens beste venn og de kanskje fineste filmene som finnes. Ord kan egentlig ikke beskrive det. I dag skal jeg prøve å få skrevet to til innlegg til dere. Et om tatoveringen min, for flere av dere har spurt om den, og neste innlegg på 30 dager-opplegget mitt.

- Hva har du gjort i helga?

Ja, må hun leve!I dag blir verdens fineste lillesøster elleve år gammel. Det skal feires med gaver og kaker og kino.

Ja, må hun leve! Ja, må hun leve! 
Ja, må hun leve uti hundrede år!
Javisst skal hun leve, javisst skal hun leve,
javisst skal hun leve uti hundrede år!- Har du søsken?

Se da! Tattis!<3

Ikke død

Jeg er ikke død altså, jeg har bare vært mer eller mindre uten internett i tillegg til å ha vært på jobb. Nå er jeg dessuten opptatt med å lage muffins med oreokjeks i! De blir totalt mislykket, men de smaker nok godt uansett. Jeg tror nesten jeg må utsette den 30 dager-greia til neste uke for i morgen får jeg besøk fra Skien. Marit skal være hos meg hele helga og vi skal først tatovere oss og så være på PotterCon resten av helga. Dermed blir det lite blogging fra min side. Skal vi si god helg på forhånd? Ja, det gjør vi. God helg!- Liker du muffins?
- Hva skal du i helga?

Dag 2 - Hvor vil du være om 10 år?

På en sydhavsøy.Neida, la oss ta dette litt seriøst. Om ti år håper jeg at jeg sitter hjemme i mitt eget hus med en skrikerunge på fanget og en annen løpende rundt i stua. Jeg håper at jeg er ferdig med utdanningen og at jeg enten har permisjon eller er i jobb. Mye kan skje på ti år, men jeg håper at jeg er i nærheten av å være lykkelig og at jeg er i nærheten av å ha det livet jeg alltid har ønsket meg.

- Hvor ser du deg selv om 10 år?

Bakkekontakt

å sveve
ti meter over
bakken
på grunn av
noe noen sa
eller gjorde
å miste en del
av seg selv
i vissheten
om at man
settes pris på 
av andre
å sveve på
en sky av glede
eller forundring
eller raseri
over bakken


Kilde

Dag 1 - Fortell om forholdet du er i eller om singeltilværelsen

Om to dager har jeg vært det motsatte av singel i et halvt år. Det høres kanskje ikke ekstremt lenge ut, men for meg så er det nesten for godt til å være sant. Hvis du hadde fortalt meg at det ville skje for et halvt år siden, hadde jeg aldri i verden trodd på deg. Det nærmeste jeg har vært et forhold tidligere har vært halvhemmelige forhold som de aller færreste har visst om og som ikke har vart særlig lenge. Nå er jeg i hvert fall så heldig at jeg har en kjæreste som forstår meg og som viser hensyn til at jeg er som jeg er. Han liker mye av det samme som meg samtidig som vi er uenig om ting som for eksempel om matlaging og spill er morsomt eller ikke. Jeg er tydeligvis kjempeteit som verken liker matlaging eller spill, men så har jeg aldri heller gått inn for å være noe annet enn teit.

Det å være i et forhold er egentlig superrart. Det er helt annerledes enn jeg hadde trodd og litt slitsomt til tider, men heldigvis er det mest fint.


Dette er forresten grunnen til at det nesten ikke er noen bilder av oss sammen. Ser dere den hånda? Det er Jørgen.

Bildene er stjålet fra facebook :-)

- Er du i et forhold eller er du singel?

Tenker noen det samme om meg?

Ofte lurer jeg på hvordan andre mennesker ser på meg. Hva tenker de egentlig om meg. Jeg tror at mange har gode tanker om meg, men jeg tror også at noen har vonde. Noen synes sikkert at jeg er dum eller rar eller merkelig eller snill eller stille eller fraværende eller vanskelig eller umulig eller slem. Det er umulig å ikke mene noe om de menneskene man møter hver dag. Vi dømmer alle hverandre. På godt og vondt. Jeg tror at veldig få kan påstå det motsatte. Det er derfor jeg lurer på hva folk tenker om meg. Noen ganger tenker jeg at en jeg møter er håpløs og da tenker jeg samtidig. tenker noen det samme om meg? Selv om jeg av og til gjerne skulle kunne lese tanker, tror jeg det er best å ikke kunne det. Som oftest er det nok greiest at man ikke får vite hva andre tenker. Det er ikke det at jeg tror at alle tenker vondt om meg, men kanskje er det noen jeg liker som gjør det og da vil jeg jo egentlig ikke vite det. Jeg vet jo at jeg er rar og klønete og litt dum og litt for snill og stille, men jeg lurer på hvordan jeg virker fra andres synsvinkel. Det er grenser for hvor lett det er å virkelig analysere seg selv.

- Hva tror du at andre tenker om deg?

30 dager

Dag 1 - Fortell om forholdet du er i eller om singeltilværelsen
Dag 2 - Hvor vil du være om 10 år?
Dag 3 - Ditt syn på narkotika og alkohol
Dag 4 - Ditt syn på religion
Dag 5 - En del av livet ditt du ikke savner
Dag 6 - Skriv 30 interessante fakta om deg selv
Dag 7 - Stjernetegnet ditt og om det passer personligheten din
Dag 8 - En tid når du var tilfreds med livet ditt
Dag 9 - Hvordan du håper fremtiden vil være
Dag 10 - Diskuter din første kjærlighet og ditt første kyss
Dag 11 - Sett iPoden/iTunes på shuffle og skriv ned de 10 første sangene
Dag 12 - Beskriv dagen i punkter
Dag 13 - Et sted du vil flytte til eller besøke
Dag 14 - Ditt tidligste minne
Dag 15 - Dine favorittblogger
Dag 16 - Ditt syn på populærmusikk
Dag 17 - Høydepunkter og nedturer det siste året
Dag 18 - Hva tror du på?
Dag 19 - Fortell om familien din
Dag 20 - Hvor viktig synes du at utdanning er?
Dag 21 - En av favoritt tv-seriene dine
Dag 22 - Hvordan har du forandret deg de to siste årene?
Dag 23 - Bilder av fem attraktive kjendiser
Dag 24 - Favorittfilmen din og hva den handler om
Dag 25 - En som fascinerer deg og hvorfor
Dag 26 - Hva slags mennesker tiltrekkes du av?
Dag 27 - Et problem du har
Dag 28 - Noe du savner
Dag 29 - Mål for de neste 30 dagene
Dag 30 - Oppturer og nedturer den siste måneden

Jeg føler meg ikke så veldig kreativ for tiden. Jeg er for sliten både før og etter jobb og på fridagene klarer jeg ikke helt å sitte stille lenge nok til å skrive noe fornuftig. Derfor tenkte jeg at dere skulle få sjansen til å bli litt bedre kjent med meg ved hjelp av listen over. Jeg vet ikke om jeg kommer til å ta en hver dag, men jeg skal i hvert fall prøve! Listen er hentet her, men jeg har oversatt den og endret litt på den. Hvis du har lyst til å herme så er de bare å gjøre det, men fortell meg om det i kommentarfeltet under slik at jeg kan følge med!

- Høres dette spennende ut?

Egentlig

Egentlig burde jeg sove akkurat nå, men jeg har altfor mange tanker surrende i hodet på en gang. Jeg skulle egentlig ønske det var en av og på-knapp for hjernen. Noen ganger trenger jeg å koble ut jeg også, men det vil ikke hjernen min ha noe av. Har du også problemer med dette?

Kake, kort og klokke


I dag har jeg vært i familieselskap og det var like koselig som alltid. Mormor fylte år og dermed var det masse kake. Utover kvelden ble det også kortspill, men jeg liker ikke å spille spill, så jeg bare så på. I morgen blir det tilbake på jobb, så det var deilig med en dag med noe helt annet.

- Hva har du gjort i dag?

Humans

Rampete kasseapparater

Jeg har vondt i alt man kan ha vondt i, kanskje bortsett fra nyrene og lillefingeren. Neida, det er ikke så ille. Jeg er bare utslitt etter nok en lang dag på jobb med rampete kasseapparater og masse folk. I dag fikk jeg heldigvis id-kortet mitt, så nå kan jeg ferdes rundt på flyplassen helt alene. Tjohei! Nå skal jeg nyte tv-en i et par timer før jeg legger meg. I morgen har jeg heldigvis fri og da skal jeg prøve å få klippet håret, kjøpt bursdagsgave til lillesøster, kjøpt hårføner og en hel del annet. Her ligger vi ikke på latsida nemlig! Likevel må jeg innerømme at jeg gleder meg til å finne senga...


Kilde

- Hva skal du gjøre i morgen?

Noen lys i en grå hverdag:

- Stjernehimmelen
- Familiekvelder
- Dyner
- Disneyklassikere
- Emma Watson
- Å sove lenge
- Kattunger
- Thomas Fletcher
- Sanger man aldri går lei
- Noel Fielding og Russell Brand
- Kakao med marshmallows
- Bøker
- Charlieissocoollike
- England
- Lørdager 
- Harry Potter
- Julebrus
- Dennis Storhøi
- Kyss
- Syngende undulater
- The Sims 3
- Usunn mat til frokost
- Klatring
- Tanken om at man snart får lønning
- Pizza
- Grey's Anatomy


Kilde

- Hva lyser opp din hverdag?

Sinnsro

stillhet i sjelen
sjelero
kan ikke
sammenlignes
med noe av
det
jeg kjenner
og føler
hver eneste
dag
i en verden
som denne


Kilde

Utslått servicemedarbeider

Føler meg fullstendig utslått etter dagens treningsø- jeg mener dagens arbeidsdag! Dagen har bestått i altfor mange varer for den lille kiosken og altfor mange mennesker. Kan ikke si det hjalp noe særlig at jeg ikke fikk sove i natt. Heldigvis starter jeg sent i morgen og da får jeg forhåpentligvis sovet ut. Resten av kvelden blir i hvert fall veldig slapp, hvis jeg ikke må avgårde på klatring med lillesøster... Har jeg forresten fortalt at jeg skal tatovere meg fredag 12. november? Det skal jeg og den blir omtrent som på bildet under.


KILDE

- Har du lyst på tatovering?

Det er mange som ikke har svart på innlegget under, dere kan fortsatt gjøre det altså! :-)

Hei, nye lesere!

Det verste med å jobbe sent, er egentlig at hele dagen bare forsvinner. Morgenen går med til å sove ut og vente på å dra på jobb. Det blir sikkert bedre etter hvert som jeg blir litt mer vant til å jobbe, men akkurat nå klarer jeg ikke å gjøre noe mer fornuftig enn å vente. Egentlig burde jeg bruke tiden på å skrive på noen av historiene mine, ellers får jeg jo aldri tid til det, men jeg føler meg ikke så veldig kreativ for tiden. Det jeg derimot har funnet ut den siste tiden er at deprimerte innlegg selger (hører du det mamma?). Jeg har faktisk fått rundt 20 nye lesere i løpet av kort tid! Hei, nye lesere! Jeg vil veldig gjerne bli bedre kjent med både nye og gamle lesere, så hvis dere har et par sekunder å sette av til meg kan dere vel svare på spørsmålene under?

Hva heter du?
Hvor gammel er du?
Blogger du selv?
Hva gjør du på fritiden?

Leser du bloggen min fast? Hvorfor/hvorfor ikke?
Savner du noe på bloggen min? Er det noe du vil ha mer/mindre av?

På forhånd takk, fine mennesker!

Svart og hvitt

hvis jorden er rund
og månen grå
vil jeg bare
leve
være den som er
uten betydning
men samtidig
viktig
et lite støvfnugg
i noe uendelig
stort
den lille
og svake
i det store
og mektige
den som er
til
i en verden som
ikke bare er
svart og hvit


Her

Kommentar 5000 premieres!

Nå er det år og dag siden siste konkurranse på bloggen, så nå er det på tide. Denne blir i anledning at vi nærmer oss 5000 kommentarer! Det beviser bare hvor sinnsykt fine dere er og hvor heldig jeg er som kan skrive for sånne fantastiske lesere. Den som skrive kommentar nummer 5000 skal få en liten overraskelse i posten! Jeg vet ikke helt hva det blir enda, men det blir nok noe fint! Lykke til!

Det eneste kravet er at det er en ordentlig kommentar og ikke reklame for en blogg eller et sv: ok.

PS! Det er et lite stykke igjen altså, så det blir ingen premie i morgen eller noe! Hvis ikke dere kommenterer veldig mye i løpet av kvelden da, hehe ;-)

- Kommenterer du mange blogger?

Lykke

Uansett hvor lenge jeg venter og tenker at alt blir bedre etter hvert, vet jeg innerst inne at jeg tar feil. Man kan ikke alltid ta tiden til hjelp. Tiden leger ikke alle sår. Livet blir ikke superenkelt neste uke eller neste måned eller neste år. Jeg kommer til å måtte kjempe meg gjennom hver dag resten av livet. Selvfølgelig blir det noen oppturer, men jeg har garantert omtrent like mange nedturer i vente. Det er egentlig det som plager meg mest med livet jeg lever. Vissheten om at jeg sannsynligvis aldri kommer til å være fullstendig lykkelig. Det vil mest sannsynlig alltid føles som om noe mangler. Kanskje er det fordi jeg er den jeg er, men jeg tror egentlig de fleste har det på den måten. Hvor mange kan med hånden på hjertet si at de er lykkelige? Hvis du kan det, både misunner og beundrer jeg deg. Det må virkelig være en god følelse å ikke ha noe å bekymre seg for eller noe å tenke tilbake på med sorg. Det må være fint å være lykkelig. Jeg håper at jeg kan oppnå det en gang, men jeg har ikke stor tro på at det vil skje.


Kilde

- Er du lykkelig?

Å miste kontrollen

Folk sier at jeg er modig som ikke drikker alkohol, men egentlig er jeg bare redd for å miste kontrollen. Jeg er ikke modig, jeg er redd.

Photobucket
Gifkilde

- Drikker du alkohol?

Lille Frøken Norge

Lille Frøken Norge

22, Skedsmo

Julie, 21, Skedsmo
Evig pessimist. Liker hvaler og bøker. Blogger om alt i livet som ikke gir mening.

Kan kontaktes her: julie_phelps@hotmail.com«For hver dag som går, får jeg mindre og mindre framtid og mer og mer fortid, og for hver svidde dag som ryker bort, vokser kun én ting: ensomheten. Jeg vet ikke. Jeg kan ikke forklare det, jeg kan bare leve det.» (Tore Renberg)

Lille Frøken Norge

Kategorier

Arkiv

hits