november 2009

Muffins og Venke Knutson

I går var skøy! Var det noen som så meg på tv? Nei, jeg tror nok ikke det. Hvorfor? Vi endte opp med ståplasser, og det visste vi ingenting om på forhånd. Dermed fikk jeg veldig vondt i bena av å stå med høye sko i over tre timer. Dessuten ble vi stående langt bak inntil veggen fordi ingen av oss gadd å presse seg noe særlig frem (bortsett fra Tiril da, som er liten og søt og snek seg frem). Det positive er uansett at jeg dermed sto akkurat der kjendisene snek seg inn på scenen. Jeg sto ved siden av Venke Knutson i flere minutter for eksempel.

Hva har jeg gjort i dag? Kjedet meg på skolen og bakt masse muffins.
- Liker du muffins?

Rødnesedagen 2009

Hvilken dag er det i dag?
Hvilken dag er det i dag?

Er det Rødnesedagen? JA!

dsc05091

Rødnesedagen er en dag hvor man skal samle inn penger til Redd Barna.

Hvordan kan man gi penger?
1) Du kan kjøpe en rød nese.
2) Du kan ringe 820 44 144 og gi 200 kr.
3) Du kan sette inn et valgfritt beløp på følgende kontonummer: 8380 08 08033.

Aksjonens slagord er: gjør noe som fenger for penger.
I kveld klokka 20.00 sender TV3 et direktesendt show hvor humor står i fokus. Målet er å samle inn flest mulig penger for å hjelpe barn som trenger det.

Jeg er faktisk så heldig at jeg har plass i studio i kveld, så hvis dere følger med, ser dere kanskje meg blant publikum!

dsc05096

- Skal du se på direktesendingen i kveld?
- Støtter du Rødnesedagen?

Hva tid gjør:

- Søte små blir eldre.
- Lager støv.
- Skaper minner.
- Den gjør at jeg kjeder meg.
- Gir oss pause.
- Stygge andunger blir pene svaner.
- Flyr.
- Ingenting.

- Dreper.
- Mennesker forandres, både på godt og vondt.

tumblrkqa0dly1wf1qzpz5go1500
tumblrkqvi94460u1qzte5yo1500

- Hva synes du om tiden?

Hva jeg har gjort i dag:

- Kjøpt Supernatural, sesong 2.
- Lest fem kapitler i Harry Potter and the Prisoner of Azkaban
- Spist sjokolade

Og det vil jeg si at er en godt utnyttet lørdag.


- Hva har du gjort i dag?

You are amazing

Dagen i dag startet med en veldig, veldig kjedelig norsktime, og jeg ble derfor sittende på Mystery Google det meste av tiden. Det tok ikke lang tid før jeg mottok et hemmelig oppdrag. Oppdraget gikk ut på å sende en mail til en som heter Megan og gjøre dagen hennes bedre. Jeg tok selvfølgelig fatt på oppgaven med det samme, og skrev følgende:

"Hello Megan!
How are you?
 
I've been thinking about how I could make your day. I figured I should tell you that you are loved. At this very moment, somewhere in this world, someone both openly and secretly loves you. Always remember that. You are never alone. I am after all a total stranger from a remote country called Norway, and I'm sending you an e-mail right now. Life really is random.
 
I think today is a good day. You should grab it and hold onto it. Live like it was your last day on earth. Give everyone a chance. This day is special.
 
I'm going to wrap this up by giving you one last advice in life:  
"Keep fighting for your lost causes, you never know when your luck will change."
- Grey's Anatomy
 
Good luck!
Love
Julie
A random Norwegian"

Ikke lenge etterpå fikk jeg følgende svar:

"Hello.I would just like to let you know although you are a complete stranger you have changed my life forever. I hope you keep inspriring people like you have inspiried me. You are amazing. Have fun in Norway.
- Megan"

IMMD. Jeg føler meg så spesiell! Takk Mystery Google.

- Har du utført et hemmelig oppdrag før?
- Har du noen gang fått en mail som har gjort dagen din bedre?

Nei, jeg vil være Rødhette!

Gjett hva jeg skal i morgen!

Nei, jeg skal ikke sitte og se på Gullruten og spise sjokolade som jeg pleier.

Jeg skal til Oslo med familien og møte tre av Norges mest fantastiske menn. Sier Show 2 & 3 deg noe? Sier Snabbgrabbar deg noe? Sier tre raske menn deg noe? Ja, nemlig! Jeg skal på showet til Raske Menn. Her snakker vi om mine absolutt favorittkomikere, og Calle er selvfølgelig den store favoritten av de tre. Jeg gleder meg noe veldig. Det blir fantastisk. Garantert.


raskemenn

- Liker du Raske Menn?

Forfulgt, kapittel 8

Kapittel 8.
Anja våknet brått og satte seg opp i senga. Hun så seg rundt. Så etter Jørgen. Han var ikke der. Fortsatt på jobb altså, tenkte hun og reiste seg. Det var ikke første gang han jobbet sent. For to uker siden hadde han ikke vært hjemme på nesten to døgn fordi han hadde jobbet med en komplisert drapssak. Det var derfor hun ikke var så glad i at han jobbet som politi. Jobben tok så mye tid og energi.

Hun gikk inn på kjøkkenet og helte i et glass melk. Da hun skulle til å drikke, syntes hun at hun hørte en lyd fra gangen.
"Hallo? Jørgen?"
Ingen svar. Hun trakk på skuldrene og drakk melken. Så gned hun seg i øynene og gikk inn på Lauras rom. Først når hun hadde satt seg ned og lagt en hånd på puta, oppdaget hun at Laura ikke var der.
"Laura! Er du på badet?"
Etter en rask gjennomgang av leiligheten, innså hun at Laura ikke var der. Borte, tenkte hun, borte. Min lille Laura. Alle minnene fra gårsdag kom tilbake i løpet av sekunder, og hun ble så svimmel at hun måtte sette seg ned på gulvet i gangen en stund.

Da hun endelig klarte å reise seg, kjempet hun seg bort til stuevinduet og kikket ut. Mørkt. Det var altså fortsatt natt. Hun kikket på klokka. Den var ikke mer enn nesten halv tre. Hun kunne ikke ha sovet i stort mer enn en time. Utenfor vinduet var alt stille. Ingen var å se. Det sto et par tomme biler parkert like over veien, det pleide ikke å stå biler der, men det hadde skjedd et par ganger før når noen av naboene hadde hatt gjester. En lyd dro henne ut av tankene, og hun snudde seg raskt. Ingenting.
"Mikkel?"
Ingen. Hun var alene. Vinduet tiltrakk seg oppmerksomheten hennes igjen. Noen hadde startet motoren i den ene svarte bilen. En mørk skikkelse satt bak rattet. Helt stille. Bilen begynte ikke å kjøre, og minuttene gikk.

Stillhet. Hun sukket og tok seg til magen da barnet sparket svakt.
"Så, så," hvisket hun, "det går bra. Pappa og Laura kommer snart hjem."
Noen så på henne. Det var hun sikker på. Følelsen fra da hun hadde kommet hjem med Laura dagen før var tilbake. Noen stirret på henne. Noen fulgte med på hva hun gjorde. Plutselig hørte hun tydelige skritt bak seg, men hun rakk ikke å snu seg før noen holdt noe over munnen og nesa hennes. Alt ble svart.

Forfulgt, kapittel 7

Kapittel 7.
"Jørgen! Kan du komme inn hit et øyeblikk?"
Det var Jørgens overordnede, danske August Holden, som stakk hodet ut av døra til kontoret sitt da Jørgen og Anja kom nedover gangen. Jørgen støttet kona med en arm rundt livet, for hun skalv i bena og kunne nesten ikke gå.
"Hva er det?"
"Tegningen er klar."
Både Jørgen og Anja ble med inn på kontoret. Anja kollapset straks i en stol, men Jørgen gikk rett bort til Holdens skrivebord og tok opp et ark. Han ble stående en stund og studere arket under skrivebordslyset.
"Hva tror du?" spurte Holden etter en stund.
"Det er ikke han," svarte Jørgen og sank sammen i en stol.
"Er du sikker?"
Det ble stille i rommet. Den eneste lyden som hørtes var lyden av Anjas tunge pust. Holden sto tankefull med tegningen i hånden.
"Jørgen, vi trenger et bilde av Laura," sa han plutselig, "og jeg tror du skal ta med deg Anja hjem. Det er ikke bra for barnet at hun blir her."
Anja tok seg til magen, og prøvde å overse blikket Jørgen sendte henne.
"Jeg drar ikke hjem uten Laura."
"Anja," sa Holden rolig, "det kan være snakk om en hvilken som helst kidnapper. Sjansen for at den eller de ringer hjem til dere for å be om løsepenger... hva hvis ingen er der når de ringer?"
"Dere kan koble sammen telefonlinjene, ikke sant? Dere kan koble sammen vår telefon med en her på stasjonen, ikke sant?" sa Anja fort.
Ordene kom før hun fikk tenkt seg om, og straks hun hadde sagt dem ventet hun seg en tale om at hun hadde sett for mange politiserier på tv. Responsen hun fikk var derfor uventet.
"Jo," sa Holden, "jo, vi kan gjøre det, men tenk på barnet..."
"Han har det fint," sa Anja bestemt.
"Jeg tror ikke det vil være noe bedre å gå rundt hjemme," sa Jørgen, som ikke hadde sagt noe på en stund, "vi har ikke tid til å diskutere dette. Laura har vært borte lenge nok. Gud vet hva de kan ha gjort med henne."  

Det tok ikke mer enn en time før Jørgen bestemte seg for å ta del i søket etter datteren. Han kysset Anja og forsvant løpende ut av stasjonen. Tankene svirret i Anjas hode og hun satte seg ned, alene på et rom og lukket øynene. En gang i minuttet knep hun øynene sammen og kløp seg selv i armen. Hun håpet at hun skulle åpne øynene, og ligge hjemme i senga i Jørgens trygge armer. Plutselig åpnet døra bak henne seg og dro henne ut av tankene.
"Anja? Det er du som er Anja?"
Hun snudde seg og fikk se en tykkfallen mann i 50-årene. Det var ikke tvil. Han var lege.
"Jeg vil helst være i fred," hvisket Anja, "jeg trenger..."
"Jeg er her for å finne ut hva du trenger, Anja. Du har blitt utsatt for et enormt press de siste timene, og det kan ha stor påvirkning på graviditeten din. Jeg er nødt til sjekke blodtrykket ditt, og aller helst vil jeg ta en ultralyd og sjekke hjerterytmen til barnet."
"Sønnen min har det fint, vær så snill og la meg være i fred. Jeg må konsentrere meg om Laura. Hun er borte. Du forstår ikke. Det er min skyld, jeg bare vet det. Vær så snill," hvisket Anja.
Hun hadde ingen mulighet til å holde tårene tilbake. Ikke at det hadde noe å si. Hun ville ikke holde dem tilbake. De måtte komme. Hun trengte å gråte.
"Du gjør ikke Lauras situasjon bedre ved å nekte å redde broren hennes," sa legen, "du vil vel ikke... miste begge?"
"Kom deg ut herfra!" brølte Anja, "kom deg ut!"
Hvorfor reaksjonen kom så plutselig og kraftig, var hun ikke sikker på, men legen forsvant ut av rommet. Ut av stasjonen. Han kom ikke tilbake.  

Da Jørgen kom tilbake til stasjonen etter to timer uten resultater, fortalte Holden ham om hva som hadde skjedd mellom Anja og legen. Bekymret gikk han for å se etter henne, og ble derfor lettet da han fant henne sovende i en stol. Han satte seg ned ved siden av henne, men rørte henne ikke. Uttrykket hun hadde i ansiktet virket så fredelig, på tross av at hun var rød i ansiktet av gråt.
"Jørgen..." hvisket hun til slutt, "har dere?"
"Nei," sukket Jørgen, "ingenting."
Anja begynte å hulke.
"Anja, hvorfor ville du ikke høre på legen?"
"Jeg har det fint, det er Laura som..."
Jørgen la armen rundt livet hennes.
"Jeg skal finne henne, Anja, jeg lover," sa han, "men jeg klarer ikke å gjøre det hvis jeg må bekymre meg for deg samtidig. La meg kjøre deg hjem. Du må sove i en ordentlig seng. Etter at jeg har sluppet deg av der, ringer jeg Mikkel som kan komme og være der sammen med deg. Jeg skal finne henne, jeg lover."

Hun nikket og reiste seg ved hjelp av Jørgens støtte. Veien til bilen ble lang, for Anjas bein sviktet for hvert skritt. Dessuten merket hun at hun hadde alle blikk på seg. En stund lukket hun øynene, og så for seg at det kom mennesker ut av kontorene for å stirre på henne. Hun følte seg liten og helt alene, på tross av Jørgens faste grep.

Da de endelig nådde frem til leiligheten, var Anja så sliten at hun senere ikke kunne huske bilturen eller hvordan de kom seg inn på soverommet. Tårene var ustoppelige, og Jørgen satt med henne helt til hun sovnet.
"Jeg skal finne henne," hvisket Jørgen før han forsvant.

En fin start på dagen

Jeg skal si det enkelt. Klasserommet var ikke akkurat fullt i dag tidlig. Det var et par ledige seter. Her og der. Jeg skal fortsette enkelt også. Norsklæreren hadde ikke store problemer med å se at flere av favorittelevene hennes ikke var til stede. Det tok heller ikke lang tid før hun koblet det mystiske fraværet sammen med en viss russekro.
"Nå kjenner jeg at jeg blir litt amper."
Norsklærere er og blir herlige. Spesielt tidlig om morgenen.
"I dag skal vi lese tekster!"
Engasjementet og gleden var til å ta og føle på. Jeg var nok ikke den eneste som var hoppet av glede. Det var nok ikke bare pulsen min som økte, og det var ikke bare jeg som kastet meg over Kransen og analyserte for harde livet. At vi ikke hadde pause, nei, vet du hva, det merket jeg ingeting til.
"Ja, da kan dere ta en pause, så skal vi begynne på en annen tekst etterpå!"
"Øh, timen er over..."
"Åh! Er den det? Jeg har glemt å følge med på klokka jeg!"
Hun hørte heller ikke at halve klassen hvisket pause hvert fjerde sekund i en halvtime. Rart det der.

Da vi vandret ned i kantina, var jeg nok ikke den eneste som kjente et stikk i hjerte. Sukk. Er ikke neste norsktime før på fredag?


- Hvordan startet din dag?

Har du sett?

Har du sett at jeg har blitt veldig dårlig til å blogge i det siste? Har du lagt merke til at innleggene har sunket til bunnivå?

dsc05107

Helt ærlig, på en skala fra 1 til 10, hvor plasserer du bloggen min?

Filmøyeblikk #2

tumblrktgw2t5sd81qzahuvo1500

Beste trilogien noensinne. Uten. Tvil. Jeg husker at jeg satt i kinosalen i Lørenskog og så den første filmen, og jeg var frelst etter bare et par minutter. Johnny Depp er genial. Jack Sparrow er genial. Jeg elsker alle de tre filmene. På mange måter åpnet disse filmene øynene mine for film. Det er først etter de at jeg virkelig har begynt å elske film. Scenen over er en av mine favorittscener fra alle tre filmene.

- Hvilken film åpnet øynene dine for film?
- Hva heter favorittfilmen din?

Fame

Nesten alle barn og ungdom drømmer en eller annen gang i livet om å ende opp som kjendis. Vi vil bli skuespillere. Sangere. Dansere. Komikere. Vi vil være hun eller han i avisen. Den alle snakker om.

I got more in me
And you can set it free
I can catch the moon in my hands
Don't you know who I am
Remember my name
Fame


Da jeg var liten skulle jeg bli skuespiller. Jeg hadde planlagt to høydepunkter i min karriere. For det første skulle jeg være Sunniva i Kaptein Sabeltann, og for det andre så skulle jeg spille baby. I løpet av mine unge år, var jeg med i flere teatergrupper, men hadde få oppsetninger. En gang hadde jeg rollen som gelemus, og en annen gang skulle jeg være den onde dronningen i Snehvit og de syv dvergene. Jeg trodde aldri at jeg skulle bli noe annet. Noe annet enn en verdenskjent skuespiller.

Heldigvis trenger man ikke å bli skuespiller for å bli kjendis. You ain't seen the best of me yet.

fame

- Drømmer du om å bli kjendis?

Filmøyeblikk #1

tumblrktbj1kkxkf1qzyw65o1500

Ett av høydepunktene i Harry Potter og Halvblodsprinsen. Jeg hadde aldri trodd at Tom Felton skulle kunne spille så bra som han gjorde i denne filmen. Dette er en av to scener hvor han spilte perfekt. Han fortjener virkelig heder og ære.

- Hvilket filmøyeblikk husker du?

Helgekos i bilderIndisk mat er det beste som finnes. Jeg lagde Tikka Masala i går.
dsc05135
Fanny later som om hun er tøff vakthund, men alle vet at hun ikke er skummel.

Vi har tent lys.

Nå sitter jeg og mamma og ser på slutten av sesong 1 av Supernatural. Digg!

- Hva gjør du?

Ønskeliste #1

Jeg ønsker meg...


Et kjøkken til fuglen min.

Denne mannen i en fin boks med sløyfe på.

Disse brillene med styrke -4,25.

En klokka jeg kan ha rundt halsen. Helst denne.

Kamera.

En pusekatt.

En levende bok.

- Hva ønsker du deg?

Tanker

Hvor mye betyr en tanke?
Hvor kommer tankene fra?

Jeg tenker for mye. Det ligger til familien. Jeg tenker på alt. Hele tiden. Det holder ikke med en tanke om gangen, nei, som regel er det flere samtidig. Liker han meg jeg har lyst på sjokolade åh jeg har glemt å gjøre lekser. Hvis jeg ligger i senga om kvelden uten å være spesielt trøtt, kan jeg holde meg våken i flere timer bare fordi jeg tenker.

Enkelte tanker kan jeg tenke igjen og igjen. Gode minner, vonde minner. Ting som betyr noe. Ting jeg ikke vil glemme. Aldri glemme. Men også det jeg vil glemme. Vonde ting som jeg kunne ønske aldri hadde skjedd. Episoder som ødela noe jeg trodde skulle bli fint. Fortid. Fremtid. Nåtid.

Hvorfor tenker vi?

tumblrkt1qzv6anp1qzjxj0o1500

- Tenker du mye?
- Hva tenker du på?

Hvilken liker du best?

Jeg trodde jeg var ferdig med russekortene mine, men så ble jeg plutselig i tvil. Kan dere være så snille og stemme på det dere liker best av de under? 1, 2, 3 eller 4? Velg to hvis du vil, for jeg skal ha to forskjellige kort.

1) Det er tre gode grunner til å bli lærer: juni, juli og august.
2) De sa at jeg hadde uvanlig høy IQ. Jeg hadde ingen anelse om hva IQ var, men siden de smilte, smilte jeg igjen.
3) Jeg har vært på tv, vil du ha autograf?
4) Dette kortet blir til fine blomster hvis du planter det. Hva gjør ditt?

- Hvilken liker du best?

Jeg er forelska

I text a postcard, sent to you
Did it go through?
Sending all my love to you
You are the moonlight of my life every night
Giving all my love to you
My beating heart belongs to you
I walked for miles 'til i found you
I'm here to honor you
If i lose everything in the fire
I'm sending all my love to you


- Hvem er du forelska i?

Vær så god

Aleksandra er vinneren av en plate melkesjokolade. Den kommer i posten med en gang jeg får rotet meg til å gjøre det. Vær så god. Takk skal du ha.

- Liker du konkurranser?

Litt praktisk informasjon:

- Jeg er avhengig av tumblr.com.
- I morgen har jeg heldagsprøve i politikk.
- I dag fikk jeg årets første 6-er, og jeg er så stolt!
- De siste dagene har jeg lagt til sikkert hundre nære og fjerne venner og bekjente på facebook. Har jeg ikke lagt til deg? Jeg heter Julie Eilén Grint Sandsnes, og finnes på facebook.com/sandsnes.
- Jeg er forelsket i Billie Joe Armstrong.
- Bloggen nærmer seg nå 3000 kommentarer med stormskritt! Stå på!
- Jeg har hatt konstant hodepine i to uker.
- Mona Lisa er min nye favorittsang.
- Det er stor sjanse for at jeg er smittet av svineinfluensa, men jeg er ikke syk.
- Nå må jeg lese politikk.

fygreenday:
(via anovelworthydalliance)

- Hva skjer i din verden?

Vil du ha sjokolade?

Dere, vet dere hva? Nå nærmer det seg 3000 kommentarer på bloggen min, og det synes jeg at er så flott at jeg vil premiere kommentar 3000 med en melkesjokoladeplate. Jeg hadde en lignende konkurranse da det nærmet seg 1000 kommentarer, og det endte med suksess. Kommentar 1000 ble skrevet av Niklas. Hvem skriver kommentar 3000, mon tro?

Hvis du vil ha sjokolade i posten er det bare å sette i gang med å kommentere nye og gamle innlegg. Jeg venter i spenning.


- Liker du sjokolade?

Jeg har det bra

Jeg tenkte at jeg bare skulle fortelle dere at jeg har det veldig bra for tiden. Det at jeg har hodepine, får lite søvn og har for mye skolearbeid, gjør ingenting, for alt går i riktig retning. Jeg liker det når ting går i riktig retning. Da har jeg det bra.

bloggdsc04495

- Har du det bra?

Ord som beskriver bloggstatistikken:

- Berg-og-dal-bane
- Rødt, hvitt og blått
- Oppover
- Nedover
- Topp underholdning
- Uforutsigbart
- Smigrende
- Dager
- Fin og flott
- Streker
- Besøk
- Overraskende
stats
FY FADER DERE ER FANTASTISKE.

- Hvordan er bloggstatistikken din?

Gratulerer med dagen!

I dag fyller verdens søteste, snilleste, beste lillesøster 10 år!

dscf0382
dscf0574

Jeg skulle gjerne skrevet et langt innlegg om hvor fantastisk hun er, men nå skal vi feire bursdagen sammen med 15 10-åringer på Bowling 1, Strømmen.

- Kjenner du noen som har bursdag fredag 13.?

Ting man ikke bør gjøre på studiedager:

- Logge seg på tumblr.com
- Se på TV
- Farmville
- Lage tomatsuppe
- Pakke inn bursdagsgave til lillesøstre
- Skrive lister
- Sove
- Høre på musikk
- Komme på at man ikke har sjokolade
- Tenke
- Gjespe
- Få hodepine
- Gi opp når man er ferdig med én ting
- Lese Haikerens Guide til Galaksen

tumblrkre62xxsr51qzyrwvo1500
FOR DA FÅR MAN IKKE GJORT DET MAN SKAL.

- Er du flink til å gjøre det du skal?

Ny header

Jeg kjedet meg litt, så jeg mekket sammen et nytt design en ny header. Vi kan kalle det for vinterdesignet mitt. Jeg er ikke 100% fornøyd, men akkurat nå liker jeg det bedre enn det forrige... Vi får se hvor lenge jeg beholder det. Først vil jeg høre hva dere synes. Helt ærlig.

headervinter
- Hva synes du om den nye headeren?

Jeg begynner å bli lei

Hver gang jeg tror at jeg er helt ferdig med deg, er det et eller annet som får meg til å tenke på deg igjen.
En drøm.
En lukt.
En stemme.
En sang.
Et dikt.

Hvorfor får jeg deg ikke ut av hodet? Hvorfor er akkurat du så viktig for meg?
Jeg forstår det ikke. Du er spesiell, men jeg vet at du ikke er den rette for meg. Jeg vet at det finnes noe bedre. Noe mer riktig. Jeg er så lei av at det alltid er deg. Jeg er lei av å fylle bloggen min med tanker om deg. Jeg vil føle noe nytt. Noe annet.

dsc05003

- Har du møtt den rette?

Au

Jeg har så vondt i hodet at å blogge om noe fornuftig er umulig. Jeg lover å komme sterkt tilbake når jeg er bedre. I mellomtiden kan dere kikke innom denne siden, for den oppdaterer jeg litt oftere nå.

- Hvordan har dagen din vært?

Pappa

"Det største en far kan gjøre for sine barn, er å elske deres mor."
- Theodore Hesburgh

"Hva er et hjem uten far?"
- Nordiske ordtak

"Det er en klok far som kjenner sitt eget barn."
- William Shakespeare

"En klok sønn vet nok til å late som om det er hans far som er klok."
- UkjentSelv om vi krangler og er uenige, så tror jeg du vet at jeg er glad i deg uansett. Du er rett og slett den beste pappa'n i hele verden. Det vet du vel?

- Hvordan er din pappa?

Mote er ikke min greie

Likevel synes jeg noen stiler er til å dø for. Slik som dette vil jeg se litt ut som i vinter.

Kilde: lookbook.nu

- Hva slags stil har du?

En god dag

Vi feirer gode dager med bilder som er så vakre at de kan kalles kunst.- Har du hatt en god dag?

Jeg er (kanskje) tøff

Jeg har litt lyst på en sånn tattis* jeg. Litt fordi jeg vil vise at jeg er tøff og litt fordi det ser kult ut. Jeg har lyst til å ha en fin setning, og ikke et teit symbol. Noen forslag? Jeg har noen få, men jeg vet ikke.

Do you know what's worth fighting for? When it's not worth dying for? (Green Day)

Please just don't play with me. My paper heart will bleed. (The All-American Rejects)

Go ahead as you waste your days with thinking. (The All-American Rejects)

When everything is wrong, we move along. (The All-American Rejects)

tattis

- Har du noen gode og unike forslag?

*) tattovering
HUSK, bli med på å spre litt blogglede!

Alt jeg ønsker meg til jul

er deg.


Jeg har skrevet en ønskeliste, men det jeg ønsker meg mest står ikke på den.

9kcdx2

Jeg ønsker meg en som vil holde meg i hånda. En som vil kysse meg. En som vil holde rundt meg. En som vil fortelle meg at alt ordner seg til slutt. At alt blir bra. En som vil si fine ting.

Jeg vet ikke hvem du er, men alt jeg ønsker meg til jul er deg.

11gqclg

- Hva ønsker du deg til jul?

Ting jeg aldri vil forstå meg på:

- Folk som skryter av hvor fulle de var i helga
- Tidsfrister
- World of Warcraft
- Meningen med livet
- Jarnfrid
- Edward Cullen-hysteri
- Gutter
- Folk som kan tro på en gud uten å stille spørsmål
- Universet
- De som valgte skole-pcen
- Hannah Montana
- Sangteknikk
- Folk som ikke liker Alexander Rybak
- Svineinfluensahysteri
- Hitler

dsc04390

- Hva synes du er vanskelig å forstå?

I dag vil jeg


Lese på senga.


Kikke ut av vinduet.


Stable puter.


Skrive dagbok.

tumblrks42azlind1qzyrwvo1500
Skrive fine ord i vinduskarmen.

21645283047d85c093bc
Se verden fra en annen vinkel.

f2omqc1cjq1q2w42ojocnpwfo1500
Prøve å sove.

- Hva vil du gjøre i dag?
Lille Frøken Norge

Lille Frøken Norge

21, Skedsmo

Julie, 21, Skedsmo
Evig pessimist. Liker hvaler og bøker. Blogger om alt i livet som ikke gir mening.

Kan kontaktes her: julie_phelps@hotmail.com«For hver dag som går, får jeg mindre og mindre framtid og mer og mer fortid, og for hver svidde dag som ryker bort, vokser kun én ting: ensomheten. Jeg vet ikke. Jeg kan ikke forklare det, jeg kan bare leve det.» (Tore Renberg)

Lille Frøken Norge

Kategorier

Arkiv

hits