november 2008

NY BLOGG

Dette er viktig.
Hvis du vil fortsette å lese bloggen min så må du venne deg til en helt ny adresse.
I dag har jeg nemlig bestemt meg for å lage blogg med en annen "leverandør". Beklager blogg.no, men dere har et altfor dårlig tilbud, og jeg vil ha en litt fancy blogg!
Blogspot er derfor tingen for meg.

www.JulieEilen.blogspot.com

Okei?

www.JulieEilen.blogspot.com

Skjønner?

Gå inn der. Bare venstreklikk på linken.
Veldig enkelt.
Helt sant.

Ha det bra blogg.no! :D

signatur

HVILKEN DAG ER DET I DAG?!

Nå har jeg akkurat bestilt tidenes tøffeste t-skjorte. Jeg så t-skjorta for første gang da en av frierne på Jakten på Kjærligheten hadde en på seg! Da visste jeg at jeg måtte ha den.
Barn som ble født like før og på begynnelsen av 90-tallet husker kanskje barne-tv seien Portveien 2? Dere vet den i det huset med blant annet Eli Rygg og sjiraffen Laffen. Den sjiraffen som de av en eller annen grunn aldri så at var der, selv om den stjal ting og greier! 8D Det er den serien som brakte sangen "hvilken dag er det i dag" inn i det norske hjem.
I alle fall, jeg kjøpte som sagt en t-skjorte i dag, og den ser slik ut:
raffenj
Den er så tøff at jeg sikkert kommer til å bruke den omtrent hver dag! :D
Jeg kjøpte den på probat.no forresten, og det er en nettbutikk med noen av de fineste t-skjortene jeg har sett på lenge! Anbefales!

Det var alt jeg skulle si nå, nå skal jeg gå og fortsette med noe kreativt som jeg begynte på på skolen i dag. Prekast!

signatur

Jeg er trøtt, okei?

På mandag tok vi klassebilde. Det var en blande opplevelse, egentlig. Vi hadde som sagt James Bond som tema, og det fungerte jo greit det, egentlig. Jentene hadde med seg kjoler og de fleste guttene hadde en eller annen form for dress. Mange hadde til og med med seg forskjellige typer våpen (Mathias hadde tenkt seg hjem og hente en øks, men så hadde han glemt nøkkelen 8D). Problemer var fotografen. Hun var sur og sint og ville ikke høre på det vi sa. Temaet hadde ingen betydning for henne, så hun plasserte alle sammen vilt rundt. Jeg som hadde på meg EN LILLA KJOLE, ble plassert bak de som satt foran. Det hadde sikkert gått greit det, men så er jeg faktisk ikke så veldig høy, så alt man ser er hodet mitt og et lite fnugg lilla. Jeg hadde ikke trengt å ha på kjole, jeg kunne bare hatt en topp og det hadde blitt akkurat det samme. Ikke fikk vi gjøre noe gøy heller, vi bare sto der og smilte (selv om jeg er glad for at vi ikke fulgte Mathias' forslag som var å kaste seg over den i midten, altså meg). Her er uansett resultatet:
klassebilde
(jeg vet at det er lite, det er bare et forhåndsbildet eller noe sånt)

Den siste uka har jeg vært veldig, veldig trøtt. Ikke bare sånn at jeg er generelt sliten, men ordentlig trøtt. Jeg klarer nesten ikke å stå opp om morgenen, og når jeg sitter på bussen sliter jeg med å holde meg våken. I tillegg er det helt umulig å konsentrere seg om skole og lekser. Det verste er at det ikke hjelper med søvn. I går la jeg meg i halv ni-ni tida, og likevel har jeg vært like trøtt i dag. Enten så brygger jeg på noe, ellers er det noe vitamingreier jeg ikke får i meg. Ikke vet jeg, men jeg vet at hvis det ikke gir seg, så blir de mye fravær neste uke.

Jeg er så lei av å syte og klage. Alt jeg gjør er å klage over hvor lite gøy det er å være meg. Egentlig er det ikke SÅ ille som jeg vil ha det til, for jeg har aldri vurdert f.eks. selvskading, selvmord osv. For meg er de helt utenkelig, og da kan jo ikke livet mitt være SÅ uutholdelig?

På søndag skjer det noe veldig skummelt. Jeg skal i bursdagen til tanta og kusina mi, og for første gang skal jeg møte sønnene til min tantes kjæreste. Det skal jo bli spennende, men mest skummelt. Jeg kan jo selvfølgelig ta feil av alt sammen, og så blir det kjempegøy og koselig, men det tviler jeg sterkt på. Ikke at jeg vet så mye om dem. Det eneste jeg vet er at de har et sverd og at de liker å leke med kusina mi (Henriette - 10 år). De er vel 15 og 17 år eller noe, tror jeg da, jeg er egentlig ikke sikker.

Jeg vet at dette ble rotete og slikt, men siden jeg bare har ca. 2 lesere, er det ikke så farlig.
Nå skal jeg kommentere Marits blogg (helligemarit.blogg.no)! :D Blogges!

signatur

Et kjapt innlegg før jeg går til sengs.

I morgen skal vi ta klassebilde med tema James Bond / 007, noe som betyr at jentene skal ha kjole og guttene dress. Jeg vet at jeg stemte for dette under avstemningen, men jeg skulle ønske vi hadde noe "lettere" som hatte-tema eller farge-tema. Å dra med seg kjole på skolen er ikke akkurat mitt høyeste ønske...

I dag har jeg ikke gjort annet enn å lese i Brisingr, skrive fantasy (så dårlig at jeg egentlig bare kan kaste alt i søpla med det samme) og feire bursdag. Det har vært veldig mye bursdagsfeiring i det siste merker jeg. 1. november var det barneselskapet til Tiril, forrige helg var mormors bursdag, i dag var det Tirils "voksenselskap" og neste helg skal vi feire min tante Marianne og kusine Jannes bursdager. Jeg synes jo det er koselig da, så det gjør ikke meg noe, selv om jeg gjerne skulle ha en hel helg under dyna.

Men, det jeg egentlig skulle si; uten å prøve å være altfor poetisk så tror jeg at det nå begynner å nærme seg slutten på et kapittel i livet mitt. Når jeg sier det, så mener jeg at jeg tror at noe snart skal skje og at livet mitt vil forandres til det bedre. For jeg har det for å være ærlig ikke 100% bra for tiden, og jeg liker ikke å ikke ha det bra, for jeg føler at det går utover alle rundt meg. Så, jeg satser på at det snart kommer et nytt kapittel.

Jeg skal starte en ny trend (selv om sikkert mange har gjort det før meg), og ha et dagens bilde hver dag!
Dagens bilde:
075
Jeg vil ha en liten geit! Bæ! Bæ! Bæbæ! Jeg vil ha en liten geit! Jeg tenker på geiten hver dag hvert sekund, jeg vil ha en liten geit!

signatur

HARRY POTTER TRAILER

I dag kom det enda en ny Harry Potter and the Half-Blood Prince Trailer!
Den er helt utrolig, spør du meg, og jeg synes det er helt idiotisk at vi må vente med å se den til juli, når den er helt ferdig. Snart har de vist oss hele filmen i trailere og bilder, hva er poenget med å vente?


Ron: I'm in love with her!
Harry: Alright, fine, you're in love with her! Have you ever actually met her?
Ron: No... Could you introduce me?

8D

Hermione: Hey! She's only interested in you because she thinks you're the chosen one!
Harry: But I am the chosen one
Hermione: *slår*
Harry: Sorry... Kidding!

Det er så genialt, og jeg vil ikke vente mer! D:

Bedre kvalitet finner du på mugglenet.com

signatur

Endelig fredag

I dag er en av dagene hvor jeg skulle ønske jeg bare hadde holdt senga. Ikke bare regnet det da jeg skulle gå til bussen, men det REGNET med store bokstaver. I tillegg var bussen 10 minutter forsinka, noe som gjorde at jeg nesten frøs i hjel før den dukket opp. Og for å gjøre vondt enda verre, var bussen helt full. Den var dessuten eldgammel og dørene knirket hver de ble åpnet eller lukket. Jeg tror det bare var flaks at den ikke falt fra hverandre, mulig den gjorde det på veien tilbake til Korset...

Det første vi fikk beskjed om når vi kom inn i klasserommet for å ha historie og filosofi, var at vi skulle sette oss i grupper på fire, og gi hverandre nummere fra 1 til 4. Jeg var firer, noe som egentlig bare betydde at jeg var den siste som skulle svare på hva samvittighet er. Helt ærlig synes jeg det var dødskjedelig, hele timen, så nå har jeg nesten bestemt meg for å ikke velget faget neste år. Noe som betyr at jeg i tillegg til engelsk må fortsette med matte eller sosiologi til neste år. Egentlig vil jeg ikke ha noen av dem, men reglene sier at jeg må, og da må jeg visst. I sosiologien hadde vi quiz, som varte i ca 40 minutter, og så fikk vi gå, 50 minutter før tida. Siste time var en vanlig rotete og forvirrende spansktime, med fremføring som gikk rett til helvete.

Jeg tror kanskje at jeg ikke er forelska likevel, det var nok bare at jeg ble litt sjarmert.
Det irriterer meg at så mange har kjæreste for tida, uansett hvor jeg snur meg står det noen og holder hender eller kysser eller klemmer. Kan dere ikke finne dere et rom, vær så snill? Ikke at det gjør meg SÅ mye, men begrens dere litt, okei?
Greit, jeg overdriver. Hadde jeg vært en av dere, hadde jeg gjort det samme. Jeg er bare litt... misunnelig. Dere er heldige.

Jeg er uansett veldig glad for at det er fredag. Jeg elsker helg, selv om jeg stort sett ikke gjør annet enn å kjede meg.

Dagens bilde:
fra kamera inn 10 juni 165
Fordi jeg synes det er kult! 8D

signatur

Gratulerer med dagen, Tiril!

skann0051

I dag fyller verdens beste lillesøster 9 år!
Håper du får en utrolig, utrolig fin dag Tiril! Jeg gleder meg til McDonald's i kveld ;)
Jeg er veldig glad i deg!

Hurra for deg som fyller ditt år!
Ja, deg vil vi gratulere!
Alle i ring omkring deg vi står,
og se, nå vil vi marsjere,
bukke, nikke, neie, snu oss omkring,
danse for deg med hopp og sprett og spring,
ønske deg av hjertet alle gode ting!
Si meg så, hva vil du mere?

Høyt våre flagg vi svinger. Hurra!
Ja, nå vil vi riktig feste!
Dagen er din, og dagen er bra,
men du er den aller beste!
Se deg om i ringen, hvem du vil ta!
Dans en liten dans med den du helst vil ha!
Vi vil alle sammen svinge oss så glad:
En av oss skal bli den neste!


Og vi mimrer:
skann0110
skann0021
skann0030 2
skann0055
skann0112
skann0143
372u8487
dsc00744
dscf0228

Sa jeg mimre litt? HAHA, LURTE DERE!

signatur

Dagen min så langt 8D

Jeg burde ha skjønt at noe var galt da det begynte å snø bare minutter før jeg skulle gå på skolen. Fem minutter før jeg pleier gikk jeg til bussen (ikke spør meg hvorfor), og da jeg kom ned tenkte jeg at jeg kunne ta opp busskortet med en gang, så slapp jeg å rote i den fulle sekken min når bussen kom. Dere kan jo gjette hva som skjedde... Lommeboka var ikke der, og da måtte jeg løpe hjem. Klokka var 08.27 og bussen min skulle gå 08.32. Ikke skjønner jeg hvordan jeg rakk å løpe hjem, låse opp døra, finne lommeboka, låse døra og løpe ned til bussholderplassen, men jeg rakk det!

Tentamen gikk... jeg vet faktisk ikke. Det gikk sikkert greit, jeg kan jo skrive norsk, men jeg vet ikke om det gikk veldig bra. Vi får se. Jeg ble litt irritert når jeg ikke fikk bruk for notatarket jeg jobbet med i hele går, men det kunne jo vært verre... Av en eller annen idiotisk grunn må vi sitte og vente til klokka 1 uansett om vi er ferdige eller ikke, og jeg var som vanlig veldig tidlig ferdig. Derfor satt jeg fra litt over 11 til 1 og stirret i veggen. Veldig gøy.

Jeg tror jeg skriver mer senere, nå skal jeg se på opptak av mandagens Akutten-episode! ^^
372u8492

Man lærer så lenge man lever.

Hei alle trofaste lesere (ja, jeg mener deg Marit), i dag har jeg nesten ingenting å skrive om, men jeg skal prøve meg likevel.

I går kveld var jeg på klatring, som alltid på mandager, og nok en gang skjedde det en "ulykke". Jeg tror kanskje jeg har mer uflaks i nærheten av treningsstudioer. Uansett, det som skjedde var at jeg sikret Jonas. Han klatret helt til topps, og så skulle jeg heise ham ned. Det er jo noe jeg har gjort tusen ganger, så jeg tenkte ikke så mye over det. Etter å ha heist han omtrent en meter ned klarte jeg å sette fast håret i låsen, og intelligent som jeg er så trodde jeg at hvis jeg fortsatt å heise ville håret gli ut. Mer intelligente mennesker enn meg ville raskt ha skjønt at det bare gjorde vondt verre. Dermed hang jeg fast med halve hårmanken inne i låsen, og mistet helt styringen. Heldigvis sto trenerne, Nina og Jonas, i nærheten og kunne kaste seg over tauet og dermed heise Jonas (ikke treneren) oppover slik at låsen kunne slippe håret mitt. Det hele resulterte i en noe sjokkert Jonas og at jeg mistet omtrent halvparten av håret på den ene siden. Heldigvis har jeg så mye hår at det ikke synes.

I dag hadde vi egentrening i gymmen, og jeg og Caroline var på "joggetur". Visste dere at 7 Eleven har gode cookies, og at du kan få 3 stk for 39 kroner? Og visste dere at gymlærere er lettlurte (håper bare hun ikke leser dette, for da blir det stryk i gym)? Vel, det fant jeg ut i dag. Man lærer så lenge man lever, sies det.

I morgen har jeg årets første tentamen/heldagsprøve, i norsk, og jeg gruer meg, for jeg er bare ferdig med 1/4 av notatarket og det er bare én time til Hotel Cæsar. Etter den tid får jeg som regel veldig lite gjort. Men jeg kommer meg nok gjennom det, jeg får jo ha med meg boka "Støv" i tillegg til notatarket, så jeg bør ha alt jeg trenger. Håper jeg får skrive en stil om Henrik Wergeland eller Welhaven. Egentlig blir jeg glad så lenge jeg slipper å tolke dikt.

10. klasse var å besøkte skolen i dag! (og i går egentlig) Det var interessant. Jeg fikk hilse på den gamle mattelæreren min; som forresten er den beste mattelæreren jeg noen sinne har hatt. I tillegg fikk jeg le en god latter av de latterlige småtassene, som vanligvis synes at de er så kule. Det er morsomt å se brunkremklatter som ikke vet hva de skal si. Haha! Det var spesielt gøy å studere elevene fra Sten Tærud da de stakk (uinvitert) innom historie og filosofi-timen. Jeg tror de fikk sjokk da læreren vår begynte å spørre dem ut om hva lykke er og om hvorfor vi er her. Det morsomste var at læreren vår bestemte at de måtte være inne hos oss i nesten 20 minutter, mens de i alle andre klasserom er innom i ca. 2! 8D

Og så vil jeg avslutte med et par barndomsminner- inspirert av Marit (helligemarit.blogg.no):

Meg og hunden jeg skal gifte meg med! (Mathilde fyller 10 år neste søndag!)
56

Fra da vi var i Afrika i 1997.
skann0136

Også fra Afrika 1997, sammen med kusine Astrid. Her er vi på Safari i privatbil! :D
skann0134

[Her skulle det egentlig være et bilde av meg, bestefar og Nøste, men NEIDA! >_>]

Her er vi i syden for første gang (du vet, bortsett fra Afrika) - Grand Canaria!
megogtarjeipstranda

Her feirer jeg jul hjemme hos bestemor og bestefar! (legg merke til pyntetallerkenene som jeg ikke får arve fordi noen andre tok dem):
megjul

Og siste bilde: det søteste baby-bildet av meg og Janne (kusine)! 8D
megjanne

Og så vil jeg avslutte med dette: nå er jeg ferdig med Marit sin JULEGAVE. Det er HEMMELIG hva hun skal få, og hun får ikke vite det før på JULAFTEN. (det er så fint at få leser bloggen min, for da kan den være rotete pluss at jeg kan avslutte TO ganger) Takk for meg.
372u8492

Is it LØØVE, døktør Løøve?

Spansktime uten lærer kan by på mange overraskelser. Spesielt når man blir tidlig ferdig med oppgavene (fordi man skriver av fasiten), for da får man tid til å tenke gjennom saker og ting. Jeg hater å si det, for jeg synes det høres litt teit ut, men jeg tror jeg er forelska. Jeg skal ikke si i hvem, eller hvorfor, for jeg er ikke sikker på om jeg virkelig har følelser for ham, eller om jeg bare er altfor trøtt til å tenke klart. Hvordan vet man helt sikkert at man har følelser for noen? Og hvordan vet man helt sikkert at man har kommet over sin forrige "flamme"? For det er jeg nemlig ikke sikker på om jeg har. Jeg vet at jeg egentlig har sagt at jeg skal droppe kjærligheten for en stund, men selv så synes jeg at kjærlighet er det aller viktigste i livet, og da kan man ikke bare droppe det helt uten videre.

Jeg tok nettopp The Love Calculator, på lovecalculator.com, og den sier at det bare er 1 % sjanse for at jeg og han "nye" kommer til å ende opp sammen. Meldingen som hører til prosenten sier dette:
"Dr. Love thinks a relationship might work out between [Navn] and [Navn], but the chance is very small. A successful relationship is possible, but you both have to work on it. Do not sit back and think that it will all work out fine, because it might not be working out the way you wanted it to. Spend as much time with each other as possible. Again, the chance of this relationship working out is very small, so even when you do work hard on it, it still might not work out."
Samtidig sier den dette om min gamle "flamme":
"73%. Dr. Love thinks that a relationship between [Navn] and [Navn] has a reasonable chance of working out, but on the other hand, it might not. Your relationship may suffer good and bad times. If things might not be working out as you would like them to, do not hesitate to talk about it with the person involved. Spend time together, talk with each other."
Takk for den Dr. Love, du var virkelig til god hjelp.

Jeg velger å ikke stole på den, for hvis den har rett kan jeg like godt bare gå og kaste meg utfor et stup.

I dag har vært en utrolig kjedelig dag. Bortsett fra da norsklæreren sa at vi fikk fri i første økt på mandag, og da jeg svidde bort halve kontantkortet mitt på meldinger til Marit (da regner jeg med de fra i går også 8D). Kjedelig dag, med kjedelige fag. Dessuten er det mandag, og det gjør jo sitt.

Jeg har bestemt meg for at i slutten av måneden så skal jeg poste en "dette skjedde i november"-greie, hvor jeg skal skrive det som skjedde (og ikke skjedde), hvilke filmer jeg så og hvilken musikk jeg hørte på osv... Og det skal jeg gjøre bare fordi jeg ikke har bedre å gjøre og fordi jeg vet at ingen egentlig bryr seg om hva som skjer her hos meg! :D

372u8492

Hva skal jeg blogge om?

Jeg har vondt i magen. Og da mener jeg ikke sånne små smerter som man kan leve med, men kraftige mensensmerter som har ført til at jeg har slukt 8 paracet de siste 24 timene. Nå har de sluttet å virke igjen... Det er så urettferdig at jenter skal både ha mensen OG føde. "Livet er ikke rettferdig," sier pappa.

I dag hadde jeg tidenes første litt interessante historie og filosofi, og den eneste grunnen til at den var spennende er at vi ikke hadde så mye faglig snikksnakk. Vi hørte på en i klassen som fortalte om turen sin til Ghana.  Der bodde hun på en IB-skole, og fikk blant annet besøke de to skolene som Lillestrøm vgs har vært med på å bygge. Hun kunne fortelle at klassene bestod av elever i alderen 6 til 18 år, og at bare 2 av 20 kunne lese. Dessuten fikk de ikke mat mens de var på skolen. Lillestrømlingene derimot fikk mat - ris og kylling - som de egentlig måtte spise foran de andre elevene. Hun i klassen min gav lunsjen sin til elevene, noe jeg forstår veldig godt. Denne timen gav meg enda mer lyst til å jobbe med u-hjelp.

Resten av dagen var kjedelig. Sosiologi og spansk. I spansken måtte alle presentere seg, selv om vi har hatt samme klasse i nesten et og et halvt år. "Me llamo Julie, tengo diecisiete años y me gusta música." Hurra, hurra. Veldig gøy, og veldig lærerikt. Spansktimene er veldig... rotete for tida. I dag fikk vi vite at vi skal ha lytteprøve på mandag. Da er det flott at jeg ikke forstår et ord spansk.

Jeg tror jeg må finne på noe spennende å blogge om snart, for dette er jo totalt uinteressant. Forslag?
372u8492

GRATULERER MED DAGEN, MORMOR!

i12203724946763
I dag har verdens beste mormor (og da mener jeg VERDENS beste) bursdag!
Hurra! Alle hjerter gleder seg!

Ja, må hon leva!
ja, må hon leva!
ja, må hon leva uti hundrade år!
javisst ska hon leva!
javisst ska hon leva!
javisst ska hon leva uti hundrade år!
och när hon har levat!
och när hon har levat!
och när hon har levat uti hundrade år!
ja, då ska hon leva!
ja, då ska hon leva!
ja, då ska hon leva uti hundrade år!

372u8492

"I'm sick and tired of always being sick and tired"

Dagen i dag har vært dritt.
I første time holdt jeg på å sovne flere ganger, og det var en norsktime, noe jeg vanligvis pleier å like. Andre time var ikke akkurat bedre, og det var historie, faget jeg trodde jeg skulle like best i år. Midttimen var helt grei, jeg spiste kake og resten av godteriet fra valgvaken. Etter midttimen hadde jeg matte. En og en halv time med vanskelige oppgaver som ble avsluttet med at jeg fikk igjen prøven min. Dere husker kanskje at jeg nevnte den matteprøven som gikk så bra? Eller kanskje jeg ikke nevnte det... Uansett - den gikk ikke så bra likevel. Jeg fikk 4+, så nå tror jeg egentlig jeg kan se langt etter den femmeren jeg hadde håpet på...
Heldigvis hadde jeg en ganske god slutt på dagen. Vi hadde engelsk, og vi fikk vite at vi skal ha "in depth study" etter jul. Caroline og jeg bestemte oss for å skrive om en "director", og dere kan jo gjette hvem! TIM BURTON! Da skal det faktisk bli gøy å jobbe med engelsk prosjekt.... men det er lenge til, desverre.

Jeg er så lei av alt. Skole. Å være ensom. Å ikke klare å gjøre det jeg vil. Å ikke rekke alt jeg vil gjøre. Å stå opp tidlig. Å vente. Å være singel. Å ha få venner. Å være bitter. Å ha for korte helger. Å ha historie og filosofi. Å vente på at noe skal skje. Å være sjenert.
Kort sagt, jeg er lei, og jeg aner virkelig ikke hva jeg skal gjøre. Det er lett for folk på utsiden å si at det bare er å skjerpe seg eller å bare å begynne å snakke med folk, men det er ikke så lett. Jeg kan ikke forandre meg ved å knipse.
"I'm sick and tired of always being sick and tired."
372u8492

THE NEXT PRESIDENT OF THE UNITED STATES IS...

BARACK OBAMA

Det er jo nesten ikke til å tro, USA har fått sin første svarte president.
Folket som opprinnelig kom dit som slaver, styrer nå landet.
Likevel så tror jeg ikke Obama vant på hudfargen sin. Han vant fordi USA var klare for en forandring, sannsynligvis var det mange som innså hvor dumt det var å stemme på Bush ved forrige valg. I tillegg skal det sies at Obama hadde en utrolig kampanje som McCain vanskelig kunne slå. Obama vant nesten alle de unge amerikanernes hjerter.
Allerede etter at litt over 50% av stemmene var talt opp, var resultatet sikkert, og hele kammersalen jublet da de annonserte at: "BARACK OBAMA IS THE NEXT PRESIDENT OF THE UNITED STATES OG AMERICA!" Bare en time senere hadde Obama vunnet hele 340 valgmenn, mens McCain bare hadde rundt 140. Det var ikke tvil om hvem som vant, og nå som 97% av stemmene er talt opp er stillingen 52% til Obama og 46% til McCain.
Tirsdag 4. november 2008 kommer til å gå ned i historien og våre barn og barnebarn kommer til å lese om det i historiebøkene sine.Jeg var ikke hjemme før klokka 7 i dag tidlig, og sovnet med det samme jeg kom hjem. Da jeg våknet kl 3 var nettet fullt av takketaler, gledesrop og atrikler om det nye Amerika. Bilder og atrikkel om valgvaken på Lillestrøm vgs kommer i Romerikes Blad - Zoom på fredag, så ta en titt der, hvis dere er nysgjerrige på hva jeg gjorde i natt.

Hurra for et nytt USA, og en ny, og forhåpentligvis bedre, verden!

372u8492

Det store valget!

I dag kommer til å bli en veldig lang dag.
Allerede har jeg hatt en 8-timers skoledag med engelsk, historie og filosofi, gym og matte. Tirsdag er ikke bare den lengste dagen, men også den kjedeligste. Det er ikke gøy å stå opp kvart over seks og vite at du skal på skolen bare for å ha fag du ikke vil ha.

I natt skal jeg som sagt på valgvake. Jeg grugleder meg. Gleder meg fordi jeg og Caroline skal spise kake og muligens se på film. Gruer meg fordi jeg skal være våken hele natta, og ta bussen hjem kl 06.19 i morgen tidlig.

Når det gjelder valget så... har jeg egentlig ingen formening om hvem som vinner, men jeg tipper at det blir McCain som vinner, rett og slett fordi jeg tror at USA ikke er "klare" for å prøve noe helt nytt. Likevel så håper jeg at Obama vinner.
Men, som mattelæreren min sier: "valget står mellom en konservativ, kristen fanatiker og en enda mer konservativ, kristen fanatiker" så egentlig synes ikke jeg det spiller SÅ stor rolle, men jeg synes det er FEIL hvis en eldgammel "krigshelt" skal vinne valget bare fordi han har mye penger.

  ELLER   ?
Resultaten kommer sikkert til å ha mye å si for resten av verden, men helt ærlig så bryr jeg meg ikke noe særlig.

Rotete blogg, men jeg er trøtt.

372u8492

Jeg innrømmer...

Jeg har sett flere som har gjort dette på sin blogg, så nå er det min tur. Her kommer mine helt ærlige, og noe pinlige, innrømmelser:

- Andres alkoholforbruk har ført til at jeg aldri engang vil prøve.
- Jeg er ensom.
- Noen ganger sitter jeg på pc-en uten å logge på msn fordi jeg ikke vil snakke med noen, i frykt for at det noen sier kan få meg tilbake i en depresjon.
- Sist jeg gjorde noe ordentlig gøy, var sammen med lillesøstra mi og hennes bestevenninne.
- Jeg har aldri gått med strømmen.
- Jeg har sterke meninger, men skjuler dem som regel.
- Jeg har heisskrekk.
- Hvis jeg er i dårlig humør, trøstespiser jeg sjokolade.
- Jeg har bitt negler siden barnehagen, men er akkurat i ferd med å slutte.
- Jeg ser på High School Musical i all hemmelighet, men misliker Zac Efron og Vanessa Hudgens sterkt.
- Jeg er konstant redd for at noen jeg kjenner skal dø.
- Jeg savner barndommen og alt som hørte til.
- Jeg liker å skylde på andre, selv om jeg vet at det også var min skyld.
- Noen ganger skulle jeg ønske at jeg aldri lærte meg å bruke internett.
- Jeg har ikke lest så mange bøker som jeg påstår.
- Når jeg er alene savner jeg noen å være sammen med, når jeg er sammen med noen savner jeg å være alene.
- Jeg har null interesse for mote.
- Jeg har over 15 par Converse.
- Jeg ønsker meg barn, .
- Jeg har ikke hatt en ordentlig kjæreste siden 8. klasse.
- Jeg skulle ønske jeg levde for minst 100 år siden.
- Jeg har mange flere hemmeligheter enn dette.
- Jeg har elsket en som ikke elsket meg.
På tirsdag skal vi ha valgvåke på skolen. Vi skal altså sitte hele natta og se på det 100% uinteressante amerikanske valget. Joy... >_>

372u8492

hits