oktober 2011

This is Halloween, this is Halloween

Jeg lurer på hvorfor man alltid ser best ut på håret rett før man skal legge seg... I går hadde jeg nesten krøller. (unnskyld at det blir så mye bilder av meg for tiden, men det er for mørkt og trist til å ta bilde av noe annet...)Håper dere har en fin halloweenkveld! Jeg er egentlig litt imot halloween, men sier ikke nei takk til litt godteri på en mandag så... Skulle egentlig lese masse pensum i dag, men så bare... gjorde jeg det ikke. Flink student. Skal lese i morgen da og på onsdag og på torsdag og på fredag og på lørdag og på... ja, dere skjønner. 

- Feirer du halloween?

Lift me from the ground and don't ever put me down

Photobucket

Long time no see... Prøvde å lage en gif av noen bilder jeg tok for en stund siden, ble litt mislykka men... Unnskyld at den er så stor, gidder ikke å endre på det for da må jeg gjøre alt på nytt tror jeg. Siden sist har jeg jobbet og jobbet og jobbet. I tillegg har jeg hatt en super jentekveld med de fineste vennene man kan tenke seg. Det trengte jeg virkelig og jeg føler meg litt bedre enn jeg har gjort i det siste (hei mamma). Nå er det under tre uker til første eksamen og jeg har vondt i magen, men det går bra, tror jeg. Må bare lese litt mer.

- Har du eksamen snart?

You say you want your freedom, well, who am I to keep you down?

Merker hvor mye jeg savner sommer og grønn skog og blått hav og brun hud og latter og sol. Jeg savner å kunne gå ut av døra uten å fryse av meg fingrene. Jeg savner å føle meg glad selv om ikke alt er bra bare fordi jeg er i nærheten av havet. Litt rart hvor fort sommeren forsvant egentlig, for den skulle jo være uendelig lang. Jeg har forresten masse bilder jeg ikke har delt med dere fra i sommer, har dere lyst til å se? 

- Savner du sommeren?

You could come and save me


Hello, hello
Anybody out there?
Cause I don't hear a sound
Alone, alone
I don't really know where the world is but I miss it now

I'm out on the edge and I'm screaming my name
Like a fool at the top of my lungs
Sometimes when I close my eyes I pretend I'm alright
But it's never enough
Cause my echo, echo
Is the only voice coming back
My shadow, shadow
Is the only friend that I have

Listen, listen
I would take a whisper if
That's all you have to give
But it isn't, isn't
You could come and save me
Try to chase it crazy right out of my head

(tekst: Jason Walker, foto: privat)

Ubrukelig

Jeg føler at ingenting av det jeg gjør er bra nok. Tekstene jeg skriver er ikke bra nok. Bildene jeg tar er ikke bra nok. Jeg leser ikke nok. Jeg vil ikke nok. Jeg er ikke bra nok. Jeg føler meg rett og slett ubrukelig og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Det er vanskelig å være positiv når man føler seg negativ. 

Lørdag + søndagPå lørdag var jeg i Drammen med familien og brukte altfor mye penger. 


I dag har jeg spilt sims 3 kjæledyr, spist vafler, vært bøssebærer, lest pensum og spist ribbe.

Fin helg!

- Hva har du gjort i helga?

Ordflyten

Jeg har en sånn rar følelse i magen. En følelse det ikke finnes et ord for.

Jeg er flink med ord, jeg har alltid vært flink med ord. Likevel klarer jeg altså ikke å finne det riktige ordet. Jeg har det liksom på tunga, men det kommer ikke ut.  Jeg hater å ikke kunne beskrive det jeg føler. Mest fordi jeg ikke liker å ikke forstå meg selv. Når ble egentlig livet så uforklarlig? Når sluttet jeg å forstå hva jeg selv føler? 

?

Fikset litt på designet. Hva synes dere?

godnatt.

Jeg er klar for å lese ringenes herre og sove i ni timer. Drøm søtt!

+

Hell vs. okay

Jeg tenker at; det snur snart. Snart, veldig snart vil alt føles hundre prosent bedre. Eller i hvert fall nittiåtte prosent. I det siste har jeg hatt dager hvor jeg tenker at alt går til helvete og dager hvor jeg tenker at det kommer til å ordne seg. Fredager er som regel gode i dager, så i dag tenker jeg at alt ordner seg for snille piker. Vi skal ha indisk til middag snart og så skal vi heie på Fredrik i Idol. Pluss at vi har masse sjokolade. Det hjelper selvfølgelig også at jeg fant ut at jeg ikke har så mye å lese til mandag likevel. Fin fredag og fin helg. Håper dere har det supert!

- Hvem heier du på i årets idol?

Weep for yourself, you'll never be what is in your heart

I dag har jeg for en gangs skyld hatt en bra studiedag. Hallelujah. 

Jeg har faktisk lest alt jeg hadde planlagt. Ikke at det egentlig var så mye, men det trenger vi ikke nevne.

Akkurat nå har jeg lyst til å være kreativ, men kreativiteten har visst forlatt meg fullstendig for tiden. 

Jeg har mye jeg vil si, men jeg er redd for å si det. Okei.- Hva har du gjort i dag?

+

Det er en sånn dag hvor jeg innser at jeg ikke aner hvem jeg er eller hva jeg egentlig driver med.

Jeg vil...

Jeg vil se verden. Jeg vil se hver minste lille krok av verden akkurat nå. Jeg vil sette meg på et fly og ikke se tilbake. Kanskje reise i et års tid med ingenting mer enn det jeg kan bære i en sekk på ryggen. Jeg vil lære meg nye språk og nye skikker. Jeg vil spise ny mat og oppleve nye ting. Jeg vil se havet. Kanskje bo ved havet i noen uker og jobbe med en bok. Verden virker så uendelig langt borte. Jeg elsker Norge, men jeg elsker verden mer. Jeg vil se noe nytt. Jeg vil ha forandring og jeg vil ha det nå. Jeg vil reise, jeg vil så veldig veldig gjerne reise. - Hva vil du gjøre akkurat nå?

Snälla ge mig två sekunder innan du ger upp

Jeg føler at jeg har så mye å gjøre at jeg ikke får gjort noe som helst. I dag brukte jeg nesten fire timer på å pløye meg igjennom en enkel artikkel. Eksamen er en måned unna og jeg har veldig veldig veldig mye igjen å lese. Jeg blir stressa og redd bare av tanken. Selvfølgelig kunne jeg lest mye mer enn det jeg gjør, men jeg bare klarer ikke. Et år borte fra skolen gjorde meg ikke noe mindre skolelei, så det er et ork å finne frem bøkene og lese. Samtidig har jeg null konsentrasjon. Jeg får heller ikke sove om natta fordi jeg tenker på alt jeg må lese. Men nå skal jeg slutte å klage for jeg vet at ingen synes synd på meg uansett, jeg har tross at valgt det selv, selv om jeg ikke egentlig føler at jeg har noe valg. - Har du mye å gjøre for tiden?

Blackout poetry
Fredag igjen


Fredager kommer alltid overraskende på meg, men heldigvis er det en fin overraskelse! Nå sitter jeg og gleder meg til middag og idol og sjokolade samtidig som jeg ser på klær på nett og drikker julebrus. I morgen skal jeg på loppemarked og kjøpe bøker. På søndag skal jeg jobbe, hurra hurra. Håper dere har en flott fredag! Genserne over er forresten fra nelly.com og jeg ønsker meg alle tre..

- Hva skal du gjøre i helga?

Hello, goodbye


De siste dagene har vært dedikert til lesing av pensum. Likevel har jeg lest mindre enn jeg burde, hvilket betyr at jeg må lese mer neste uke og uka etter og uka etter og...dere skjønner. Nå er det snart bare én måned til eksamen og jeg får litt vondt i magen av å tenke på hvor mye jeg skal gjennom innen da. I tillegg til å lese, går jeg lange turer for jeg trenger frisk luft i hodet når jeg skal sitte så mye med tunge bøker i hendene. 

- Har du mye å lese til skolen for tiden?

(my favourite colour is green)

Selv om høsten er fin, synes jeg det er trist når alt det grønne i verden forsvinner. Bildene over kunne forresten vært bilder fra drømmeverdenen min. Jeg vil bo på et sted hvor alt er grønt. 

- Hva er favorittfargen din?

Hva er forskjellen?

Hun følte at det ikke spilte noen rolle. Om hun var til eller ikke. Gjorde det egentlig noen forskjell? Hvis hun kun eksisterte i en annen persons fantasi eller drøm, hva så? Dagene ville uansett være de samme. Det var ikke noe hun kunne styre. Livet var det det var og det var det ingenting hun kunne gjøre noe med. Hvis alt allerede var forutbestemt, hva så? Så lenge hun ikke visste hvordan enden ville være, kunne hun alltids late som om enden var noe hun selv hadde valgt. 

You can be the one I love

PhotobucketPhotobucket
Photobucket

Nobody wants to be alone
The heart beats happy when it has a place
And if it doesn't have a home
It can come into my space

(tekst: late night alumni)

I have loved the stars too fondly


Bildene er linket.

Antingen lämnar dom mig eller så lämnar jag dom

I dag hører jeg på svensk musikk og synes litt synd på meg selv. Pluss at jeg leser om politikk og etnisitet. Egentlig har jeg lyst til å skrive emosjonelle innlegg om hvor ensom jeg er og hvor fælt alt kan være, men jeg tror jeg skal spare dere for det. Jeg har det tross alt ikke så ille som jeg innbiller meg selv noen ganger. 

- Hvordan er livet ditt denne søndagen?

Just so you know

Prøven gikk veldig bra på torsdag, så jeg er nesten glad for at jeg brukte (les: kastet bort) en hel uke på å lese pensum. På torsdag fikk vi også nytt nett, som ikke fungerte i går før jeg dro på jobb og ikke fungerte i dag før jeg dro på jobb, men som heldigvis fungerer nå! Nå tar det faktisk bare fem sekunder å laste opp et bilde og før tok det flere minutter, så takk pappa :) De siste dagene har vært veldig slitsomme og jeg har nå vondt i omtrent alle kroppsdeler. Heldigvis har jeg hviledag i morgen. Den skal jeg bruke til å trøste hunder som savner mammaene sine (som er i New York) og lese pensum. Så vet dere det..- Hva har dere gjort de siste dagene?

Psst, dere kan stemme på bildet mitt her :)

Jag har fastnat med händerna i marken

Jeg har prøve i exfac i morgen og jeg gruer meg veldig. Selv om jeg har lest alt jeg skal føler jeg at jeg ikke kan halvparten... Jeg har lest i hele dag, men i n g e n t i n g sitter. I fem-tida var jeg så lei at jeg klappet sammen boka og gikk meg en lang tur. Skulle egentlig ta masse bilder, men har to veldig utålmodige hunder som nekter å stå stille i mer enn et halvt sekund og dermed blir jeg dratt avgårde før kameraet fokuserer på noe. Livet altså... Gleder meg til i morgen er over, for da er det mange uker til neste prøve.

- Hva har du gjort i dag?

I had a dream I stood beneath an orange sky

I don't like mondays

Photobucket

Hei, jeg har lært meg å lage gifs på photoshop! Plutselig åpnet en helt ny verden seg. En ny mulighet til å utsette alt som bør og må gjøres. Hurra! Ellers har det vært en veldig ugrei mandag. Jeg har vært trøtt og har hatt vondt i hodet og jeg har lest pensum. Jeg har forresten ikke støvsugd, selv om det ser sånn ut over.

- Liker du mandager?

You go onOctober
And the trees are stripped bare
Of all they wear
What do I care

October
And kingdoms rise
And kingdoms fall
But you go on

(Foto: privat, tekst: U2)

If I had a world of my own


Jeg ville bodd i en lys og varm leilighet i en bygning som denne.


Alle bilene ville vært bobler i pastellfarger. 


Til frokost spiser man det man liker best, for eksempel nybakt brød med nutella. 


Man kan bruke hele dager på å lese bøkene man liker aller best eller bøker man aldri har lest før. 


På kvelden spiller man nintendo 64 sammen med noen man er glad i. 


Sengene har nytt sengetøy hver kveld og det lukter blomstereng og frisk fjelluft.

- Hvordan ville din verden vært?

hits