september 2011

The Big Bang

Verden endte ikke på en stormfull eller tåkelagt dag. 

Verden endte på en vakker sommerdag.

Det var over i løpet av sekunder. Et digert smell og så var alt borte.

Verden endte med The Big Bang. Så begynte alt på nytt.  

Hvor mange ganger hadde den samme verdenen eksistert uten at noen var klar over det?

l

l for Lost

Lost er uten tvil favorittserien min og jeg kommer nok alltid til å være litt ekstra glad i den. Jeg synes det er kjempetrist at det aldri skal komme en ny episode. Jeg savner Sawyer og Charlie og Sayid og Desmond og alle de andre..

l for latter
Finnes det noe som er bedre enn å le så mye at man får vondt i magen sammen med gode venner? Jeg elsker å le og jeg elsker å høre latter. Latter er det fineste som finnes. 

l for London
London er favorittbyen min i hele verden, i alle fall av de jeg har besøkt. Jeg har vært i London åtte ganger(?) og hver tur dit har vært like fin. I april i år dro jeg til London helt alene og det er noe av det beste jeg har gjort for meg selv. 

l for løver

Løver er et av de dyrene som fascinerer meg mest her i verden. 

l for løvenes konge

Løvenes konge er barndom. Hver gang jeg ser den blir jeg seks år igjen og forelsker meg i Simba og vil være bestevenn med Timon og Pumbaa. 

l for lemurer

Jeg elsker aper og lemurer er superkule!

l for Lord of the Rings

Elsker historien, både filmene og bøkene. I tillegg er karakterene fine og unike.

l for little miss sunshine

En av favorittfilmene mine. Bare se den, så skjønner du kanskje hvorfor. 

 - Hva står dine l-er for?

It's not the destination so much as the journey, they say.

Jeg har fått beskjed om at jeg ikke har noen grunn til å være sliten. Okei, fint det. Men greia er at jeg er sliten. Jeg er alltid trøtt. Har alltid vondt i hodet. Jeg går rundt med følelsen av å være lei av noe hele tiden selv om jeg ikke helt vet hva jeg er lei av (kanskje jeg er lei av meg selv? jeg vet ikke). Jeg er i alle fall minimalt inspirert til å skrive og jeg får helt vondt inni meg av tanken på at jeg ikke har skrevet noen sammenhengende tekster på... en evighet. Jeg skriver bare små snutter, tekster på kanskje fire setninger, og det er ikke akkurat så mye å skryte av. Jeg er sliten og lei og jeg vil ha sommer. Nå kommer snart snøen, dere...

- Hvordan har du det?

hits