september 2008

Slitsomt med ferie? :P

Denne helga har vært overraskende slitsom. Jeg har ikke egentlig gjort så mye, men det er alle de små tingene som gjør meg sliten. Det kan ha noe med at jeg er i så dårlig form også, men ja.

På lørdag var jeg i reptilparken i Oslo. Det var skummelt, og jeg fant ut at jeg virkelig er redd for slanger. Derfor holdt jeg meg for det meste ved froskene og papegøyen, for de var søte! :D
Etter det gikk vi og besøkte kongen. Eller vi vinka i hvert fall til vinduet hans, men jeg tror kanskje at han ikke så det.

I dag har jeg øvelseskjørt. For første gang kjørte jeg på ordentlig vei, og jeg trodde jeg skulle dø. Veien var kanskje øde, men det kom jo en bil i ny og ne, og det var skummelt. Det ble ikke akkurat bedre heller, da pappa sa at det var bra at jeg kjørte sakte, og mamma satt bak og sa at jeg måtte kjøre fortere ellers kom jeg ikke opp bakken. Jeg kjørte faktisk i 30/40 km/t, så jeg skjønner ikke hva som var problemet. Jeg var i hvert fall ikke SÅ trafikkfarlig. Neste gang skal jeg visst kjøre på en ikke fult så øde vei, men jeg vil ikke. Da må jeg kjøre fortere, og DET er skummelt! D:

Jeg har, i skrivende stund, spilt kabal 3624 ganger. Hva betyr det? Er det noen som har en psykologisk forklaring eller noe? Jeg tror kanskje at det sier at jeg har litt for mye fritid og litt for lite å gjøre. Hm.

Det er vanskelig å blogge når man ikke har noe å blogge om. Derfor skal jeg si takk for nå, og avslutte med et lite bilde :3
menneskets20utvikling

Her kan dere se profilbildet mitt! 8D

Av en eller annen teit grunn lar ikke blogg.no folk se profilbildet i større størrelse enn miniatyr, så derfor, her er profilbildet mitt:
megengel

Jeg har laget det helt selv, og jeg littegranne stolt. Men bare litt.

I morgen skal jeg på reptilmuseumet i Oslo med mamma, pappa, Tiril og Emilia! Jeg skal se på slanger! :F  Kanskje jeg tar med kamerat mitt og tar bilder også, jeg vet ikke. Egentlig er jeg litt redd for slanger og sånt, men de er jo bak glass, så jeg skal nok klare meg. Kanskje prøver jeg meg på litt Ormtunge også! Dét blir i hvert fall litt gøy, vil jeg tro. Ssssshjssss!

Ny stil! 8D

Her har jeg hatt bloggen i omtrent et døgn, og så har jeg endret stilen allerede! xD Jaja. Jeg fant vel at den oransje ble litt for... oransj. Liker bedre grønt, og da sier det seg selv at fargen skal være grønn. Dessuten synes jeg det så mer ordentlig ut med hvit bakgrunn. Det ble liksom ikke så rotete. Enig?

Akkurat nå hører jeg på Erlend Bratlands nye singel. Den er fin. Jeg elsker stemmen hans. Samtidig synes jeg egentlig at Lost var noe bedre, men det er sikkert fordi jeg bare har hørt Still Water én gang. Sanger blir som oftest bedre etter at man har hørt dem et par ganger. Sånn er det i alle fall for meg. To ganger. Nå er den enda finere. Gratulerer Erlend! Jeg er overbevist!

Jeg er så lei av kjærligheten. Helt ærlig. Alltid så faller jeg for "bad boys", og selv om det blir noe, så ender det alltid med ingenting. Guttene jeg møter er aldri ute etter noe særiøst, bare litt flørting og litt klining. That's it. Og det holder ikke for meg. Jeg vil ha noe ekte. Jeg vil ha en som bryr seg om meg. Som liker meg for den jeg er. Men så er jeg desverre ikke den eneste som ønsker meg det. Det er noe alle vil ha, og som så altfor få får. Likevel synes jeg det er på tide at det blir noe på meg. Jeg har ikke hatt en ordentlig kjæreste siden 8. klasse, og selv da var det egentlig ikke et 100 % godt forhold. Etter det har det vært en kort flørt på danskebåten og et par sene kvelder på et gutterom. Men ærlig talt. Det er ikke nok. Og ja, jeg vet at jeg høres veldig... teit ut.

Ferieprat!

ENDELIG er det ferie!
Dette har jeg ventet på utrolig lenge nå, og jeg er veldig, veldig, veldig lykkelig for at jeg endelig skal få litt fri.
Dagen i dag har vært en ganske bra dag. So far, so good, som man sier. Jeg startet ikke før ti på ti, og kunne derfor sove lenge. I første time hadde jeg sosiologi, noe som er utrolig kjedelig, men det var greit, for først var jeg på gruppe med Are som heller ikke liker sosiolgien noe særlig virker det som og hun nye jenta, Guro. Og da ble det ikke så veldig mye jobbing. Noe som passet meg veldig bra. Vi tukla til og med litt med statistikkresultaene våre for at det skulle virke som en bedre utviklet undersøkelse. Jeg tror nesten læreren ble litt imponert over det vi fant ut. Dessuten la også læreren til at vi skal ha vikar etter høstferien, og da skal vi ha Per Magne Eidet! Det er læreren som gav meg 6 i samfunnsfag i fjor, selv om jeg ikke hadde fått 6 på en eneste prøve eller rukket opp hånda en eneste gang! Mens han er vikar skal vi ha prøve, og han skal både lage og rette prøven, noe som betyr at jeg har gode sjanser til å få en bra karakter! Han er nemlig viden kjent for å lage veldig lette prøver! :D

I midttimen trodde jeg at jeg måtte spise lunsj alene, fordi Caroline startet enda senere enn meg. Men neida! Tror du ikke Caroline møtte opp en halvtime før bare så jeg skulle få selskap? Jeg er i ferd med å få en veldig god venn i Caroline, og det er jeg veldig glad for, for det trenger jeg virkelig.
I spansken rett etter midttimen hadde jeg spansk, og vi så på film i hele timen! ^^

Jeg vil bare gå litt tilbake på det jeg skrev i går, om han i klassen som har mistet faren sin. I dag ble jeg nesten enda mer trist da kontaktlæreren min kom bort til meg og Malin (før sosiologitimen) og sa at hun skulle kjøpe blomster til ham, på vegne av klassen. Selv om det ikke var min idé, så ble jeg veldig glad og trist for akkurat det. Da føler jeg det litt som om jeg i hvert fall viser at jeg tenker på ham og synes veldig, veldig synd på ham.

I går lovet jeg deg/dere/meg selv å lage en liste eller to. Fordi jeg synes det er gøy! xD

Dette gjør meg glad:
- Det er ferie
- Skrive blogg (selv om jeg ikke tror noen egentlig leser den)
- Marit
- Caroline
- Pirates of the Caribbean
- At det er over en uke til neste mattetime

Dette vil jeg gjøre i ferien:
- Sove
- Dra til England
- Se High School Musical Ice Tour selv om jeg ikke liker konseptet
- Skrive
- Lese
- Skrive blogg
- Klatre
- Stå på rulleskøyter

Jeg tror jeg kommer til å blogge litt mer senere, fordi jeg vil fylle opp litt sånn at de som kommer inn ser at jeg er litt seriøs! 8D  Nå skal jeg gå tur med mamma og hundene!

Introduksjon, tristhet og savn.

Dette er mitt første ordentlige blogginnlegg på min helt nye blogg! :D Akkurat nå er jeg usikker på om noen i det hele tatt kommer til å lese dette, men det får stå sin prøve. Jeg har i hvert fall tenkt til å skrive, samme hva som skjer.

Først og fremst, kort om meg selv (veldig kort). Heter Julie Eilén, er norsk, 17 år og singel. Liker best å skrive og lese, fordi jeg er nerd. Er også veldig fan av film og musikk. Jeg har mange forbilder, og de kommer jeg sikkert tilbake til senere. For tiden går jeg mitt 2. år på vgs, skulle egentlig vært i England nå, men så skjedde ditt og datt, og så ble ikke det noe av. Egentlig er jeg glad for akkurat det. Jeg liker tøffe mennesker, og at folk står på for det de tror på. Egne meninger er viktig, men jeg synes det er minst like viktig å vite når man skal holde kjeft. Jeg er sjenert, og liker ikke det noe særlig, men akkurat nå har jeg ikke de beste forutsetningene for å slutte med å være det.

Så, over til den egentlig bloggingen.

Nå er jeg veldig glad for at det snart er ferie. Jeg har gått på skolen i hva, en måned? Og jeg er SÅ lei. Det har vært prøver, lekser og innleveringer i et sett. Dessuten er dagene så lange, og vi starter grytidlig. I tillegg har jeg vært i kontakt med en jeg gikk på barneskole med, og det var koselig! Men det fikk meg til å savne barneskolen. Det var gode tider det. De beste vennene. De dummeste og likevel greieste lærerne. De morsomste friminuttene. Jeg savner å være liten. Selv om, jeg kommer nok alltid til å være liten. Både i hodet og av vekst.

Sånn. Da sier vi takk for nå. I morgen (eller kanskje i kveld? :P) kan du regne med en liste eller to, for jeg elsker nemlig å lage lister. <3

Velkommen til min blogg!

Dette er den første posten på min nye blogg ;)

Lille Frøken Norge

Lille Frøken Norge

25, Skedsmo

Julie, 21, Skedsmo
Evig pessimist. Liker hvaler og bøker. Blogger om alt i livet som ikke gir mening.

Kan kontaktes her: julie_phelps@hotmail.com«For hver dag som går, får jeg mindre og mindre framtid og mer og mer fortid, og for hver svidde dag som ryker bort, vokser kun én ting: ensomheten. Jeg vet ikke. Jeg kan ikke forklare det, jeg kan bare leve det.» (Tore Renberg)

Lille Frøken Norge

Kategorier

Arkiv

hits