februar 2012

Wednesday is sometimes referred to as "hump day" in American English slangJeg var ganske lykkelig da jeg hentet den sjette sesongen av Doctor Who på postkontoret i dag! Skal ikke så mye til for å gjøre onsdager bedre. Har egentlig gjort veldig lite i dag. Var på forelesning fra tolv til to og etter det prøvde jeg å være flink student og lese pensum, men til ingen nytte. Kom meg gjennom et kort kapittel, men det var alt. Det har egentlig vært en veldig kjedelig dag.. Onsdager pleier å være ganske kjedelige.

- Liker du onsdager?

Courage

Godnatt!

It doesn't matter if you're black or white

I dag har jeg vært flink og lest pensum i seks (!!!) timer nesten uten pause. I tillegg har jeg fått informasjon om plan-fadderbarnet mitt, begynt å lese Game of Thrones, spist nuddelwok med kylling og blitt inspirert av svart/hvitt-bilder. Herlig tirsdag egentlig!

- Liker du bilder i svart/hvitt?

I want a ticket to go anywhere

Jeg satt oppe hele natta og så på Oscar-utdelingen. Jeg gikk og la meg klokka seks om morgenen og følte meg ganske redusert da jeg sto opp like før klokka to i dag. Kroppen min tåler ikke å snu døgnet på den måten. Dermed brukte jeg en og en halv time på å lese fire sider pensum før jeg ga opp og bare godtok at det ble en lite produktiv dag. Kvelden skal jeg bruke på å se komedier og så skal jeg prøve å legge meg tidlig slik at jeg kanskje kan snu døgnet tilbake. 

- Har du sett filmene over?

- Så du på Oscar-utdelingen?

Ikke snu, ikke denne gang

Du er den som alltid løper bort i fra
Det eneste du virkelig vil ha
Ikke dra, ikke denne gang
Dra, ikke dra, ikke denne gang
Du er så nær, du er så nær

(tekst: Siri Nilsen, foto: privat)

Evig dilemma

Me when I go out: I should've stayed home

Me when I stay home: I should've gone out

Me when I'm around people: I want to be alone

Me when I'm alone: I want to be around people

"I'm a consulting detective. The only one in the world.""I'm not a psychopath, Anderson, I'm a high-functioning sociopath, do your research."

 

- Har du sett på Sherlock?

Oss to i Oslo


Da jeg våknet i dag følte jeg meg av en eller annen grunn modigere enn jeg gjør til vanlig. Jeg var kanskje litt overtrøtt og sola skinte og jeg bestemte meg for at etter at jeg hadde jobbet med skolearbeid skulle jeg gå meg en lang tur i Oslo by. 

Først gikk jeg til Aker Brygge. Sola var ikke like på topp som på morgenen, men det gjorde ingenting. Det var likevel nydelig vær og blide mennesker og generelt god stemning.

Jeg gikk opp på Akershus festning og satte meg på en av favorittbenkene mine. Satt der en stund, men så ble det kaldt og jeg bestemte meg for å gå videre. 

Jeg var litt usikker på hvor jeg skulle gå, men endte opp med å gå mot Operaen. På veien dit tok jeg bilder av hus med fine farger. Det er det jeg kanskje liker best med Oslo, alle de forskjellige husene i ulike farger. 

Kom frem til Operaen og fant meg selv! Tok ikke så mange bilder av selve Operaen for jeg synes ikke bygningen er så veldig fin...

Utsikten derimot liker jeg veldig godt. Fint lys og fine bygninger. Synd at det ser ut som et byggefelt der nede for tiden, gleder meg til det blir ferdig.

Fikk en ny venn i dag også! Åge Måge! Åge stilte villig opp som modell i sikkert en halvtime og jeg har nå cirka to hundre bilder av han. Midt i photoshooten prøvde en dame å få meg til å flytte meg sånn at hun også kunne ta bilder av Åge, men ærlig talt, hun kunne finne sin egen måke...

Til slutt tenkte jeg at det var på tide å komme seg hjemover til oppgaveskriving, så jeg gikk til 37-bussen som kjørte meg opp til St. Hanshaugen. Kom hjem til tom postkasse og tom hybel, men det er helt greit for i morgen er det fredag!

Flaut langt innlegg, men jeg liker å lure dere til å tro at jeg lever et spennende liv. Vet ikke helt om jeg klarer å lure dere når jeg har innrømmet at jeg har tatt to hundre bilder av en måke. Jaja, alle kan ikke leve spennende liv.

- Hva har du gjort i dag?

Filmer jeg skal se i 2012 - The Hunger GamesI just keep wishing I could think of a way to show them that they don't own me. If I'm gonna die, I wanna still be me. 

Fordi jeg liker lister

Vet ikke om dere liker alle disse listene, men jeg liker det, så dere får bare leve med det.

1. favorittplasser?
Under dyna rett etter at jeg har våknet, brygga på hytta, ved havet, i skogen.

2. favorittfarge?
Sennepsgul og rød.

3. samler du på noe?
Mummikopper, dvd-er, verdenskart

4. favorittblomst?
Jeg liker blåklokker. 

5. favorittlukt?
Lukta av nybakte boller.

6. om du skulle få en medalje for noe akkurat nå, hva skulle den vært for?
For å ikke gi opp. 

7. den første tingen du tenker på når jeg sier 'rød'?
Kjærlighet. 

8. hvilken radiostasjon hørte du på senest?
P4 eller RadioNorge, vet ikke, hører så sjelden på radio. 

9. hva liker du best på rommet ditt?
Verdenskartene mine og senga mi.  

10. om du kunne fly, hvor skulle du fløyet først?
Akkurat nå ville jeg ha flydd til et sted hvor det er varmt, kanskje Marokko eller India. 

11. favorittplanet?
Pluto. Jeg vet at det liksom ikke er en planet lenger, men en gang planet alltid planet dermed basta.   

12. sover du på en spesiell måte?
Nei, jeg tror ikke det. Tror jeg ligger ganske rolig når jeg først har sovnet.  

13. favorittnavn som ikke er ditt eget?
Ronja, Vilja, Storm, Maia, Penelope, Nicholas, Marin, Charlie, Tiril, Mathilde, Aron

14. hvilken by er den fineste du vet?
London eller Roma.

15. hva heter filmen du sist så?
Crazy, Stupid, Love. 

16. hva ser du om du ser til høyre?
Senga mi.

17. hva gjør deg glad akkurat nå?
Å tenke på alle de fine menneskene jeg har i livet mitt. 

18. hva slags vær er det hos deg akkurat nå?
Mørkt og overskyet.  

 

19. hva var det siste du spiste?
Meksikansk gryterett og melkesjokolade med kvikk lunsj. 

20. hva liker du best med deg selv?
Lojaliteten min.

21. hvilke land har du vært i?
Kenya, Spania, Tyrkia, England, Latvia, Italia, Frankrike, Portugal, Florida, Sverige, Danmark, Tyskland

22. det siste du kjøpte?
En rosa kjole og en gul genser fra H&M.   

23. hva stod det på den siste sms-en du fikk?
"Skjønner, du får ha lykke til!!" 

25. hva er du flink til?
Å skrive.

 

26. favorittsitatet ditt?
Akkurat nå er det "For hver dag som går, får jeg mindre og mindre framtid og mer og mer fortid, og for hver svidde dag som ryker bort, vokser kun én ting: ensomheten. Jeg vet ikke. Jeg kan ikke forklare det, jeg kan bare leve det." fra Dette er mine gamle dager av Tore Renberg. 

27. hva lengter du mest etter akkurat nå?
Å være forelsket.  

28. hva har du som ringelyd?
Medieval jaunt. Standardlyd fordi jeg ikke gidder å laste opp musikk på mobilen min.

29. favorittfilmkarater?
Gilbert Grape fra What's Eating Gilbert Grape

30. hva er viktigst for deg?
Familien min og vennene mine. 

Funnet her. Alle bildene er linket.

People couldn't believe what I'd becomeI dag hadde jeg nok en gang store planer om å være verdens flinkeste student og lese alt pensum for resten av semesteret. Planen ble ganske ødelagt da jeg bråvåknet halv tolv og oppdaget at store deler av dagen allerede var over. Etter en veldig treg morgen klarte jeg å komme i gang med å lese, men ga opp igjen allerede halv fire. Konsentrasjonen var virkelig ikke til stede i dag og jeg ser ikke poenget med å lese bare for å lese når jeg ikke får med meg et eneste ord. Nå har jeg nettopp kommet tilbake fra postkontoret hvor jeg har hentet en ny plakat som jeg er superfornøyd med (derav smilet på bildet over)! Jeg er forresten også veldig stolt av å kunne fortelle at blomsten jeg fikk til bursdagen min fortsatt lever!

- Er du flink til å jobbe med skolearbeid?

Insomnia

Vet dere hva som er fint? Å være våken midt på natta og skrive. Som regel skriver jeg usammenhengende, uten rytme, uten mening, men det føles så deilig likevel. Å bare få skrevet det ned. Det jeg tenker. Føler. Ikke føler. Alt. Noen ganger skriver jeg det samme ordet hundre ganger og plutselig føles alt bedre. Er det rart? Eller er det noe alle gjør? Jeg lurer av og til på hvordan livet mitt hadde vært hvis jeg kunne si alt jeg skriver. Hvis stemmen min var bedre muntlig enn skriftlig. Hadde livet mitt vært bedre eller verre? Eller hadde alt vært akkurat det samme? Det er sånt jeg ofte tenker på når jeg ikke får sove.

MessyFilmer jeg skal se i 2012 - Big Miracle

Even though they're big and powerful, they're so much like us. We're vulnerable and we get scared. We need help sometimes too.

Om å vente på noe godt og vente forgjeves

Det verste med livet er at alt går så sakte. Man må gjøre alt steg-for-steg og ingenting kan skje i løpet av et øyeblikk. Man må gjennom alle pinlige stillheter, alle krangler, alle følelser, alle tårer, all frustrasjon, alle bekymringer, alle analyser, all sorg, all skuffelse. Man kan ikke spole over de delene man ikke liker. Det er ikke det at det ikke finnes lyspunkt, men jeg har alltid levd litt i en fantasiverden hvor happily ever after er en realitet og hvor den kommer med en gang. Jeg prøver å tenke at sånn er det ikke, man kan ikke bare ha det som er bra, men det er vanskelig å kontrollere hvordan man tenker. Tankene bare er der, de verken forsvinner eller kommer på kommando. Jeg liker ikke å vente. Jeg liker ikke å håpe. Jeg liker at ting skjer. Nå. Med en gang. Helst før det også. Jeg vil komme til det punktet hvor ting er bra og bekymringene kan deles med en annen uten å være redd for at den andre skal forsvinne helt uten videre. Jeg. Hater. Å. Vente. Det er når man venter at man tenker at det gode aldri vil skje og kanskje er det de tankene jeg hater mer enn noe annet. Jeg hater å ikke vite og jeg hater å være redd for at jeg skal være alene resten av livet. (((Godnatt)))

You know me, it's all or none

Det er lenge siden jeg har vært så lite inspirert til å skrive innlegg her som den siste uka. Vet ikke helt hva det kommer av, men kanskje har jeg bare veldig lite å fortelle. Jeg tenker og føler mye for tiden, men ingenting jeg har lyst til å dele med resten av verden (det vil si de 3-4 leserne mine). Skal prøve å finne en løsning på hvordan jeg skal forklare meg snart, men jeg tror egentlig at jeg bare er veldig forvirra og kanskje er det lurest å ikke skrive så mye om det. Lengter etter vår og varme og å kunne gå ut av døra uten tjukk jakke og skjerf og fortsatt fryse. På fredag føltes det litt som om våren endelig var her, men så våknet jeg lørdag morgen til snø. FML


Da jeg gikk til bussen på fredag var det sol, bare se!

- Er du klar for våren?

Dette er mine gamle dager

Hvorfor finnes jeg?
Det vet jeg ikke.
Det er ikke noe jeg skal vite.
Jeg er her.

- Tore Renberg  

Here we are still fighting for our lives

Gazing through the window at the world outside
Wondering will mother earth survive
Hoping that mankind will stop abusing her sometime

After all there's only just the two of us
And here we are still fighting for our lives
Watching all of history repeat itself
Time after time

I'm just a dreamer
I dream my life away
I'm just a dreamer
Who dreams of better days(tekst: Ozzy Osbourne, foto: her)

Imagine there's no heaven

 

- Liker du coverlåter?

+

Sometimes life can be deceiving

Endelig onsdag!


Føler at jeg henger litt etter med innlegg, men tror ikke dere er så veldig interessert i alt jeg driver med uansett. Her er i hvert fall middagen jeg spiste på... tirsdag. Eller mandag. Husker ikke. Var helt passe godt. Man kan vel ikke kreve så mye av pasta og hamburgerkjøtt. Juicen var veldig god, men dyr. Blir blakk fordi jeg bruker alle pengene mine på luksusjuice... Blir også blakk fordi jeg gir bort alle myntene mine til tiggere, har ikke samvittighet til å bare gå forbi noen. Heldigvis fikk jeg studielån i går. 


Sånn her ser jeg ut i dag. Er ganske fornøyd med å ha fått Pink Floyd-tskjorte i posten, men ikke så fornøyd med at leppene mine er sandpapir. Kvelden skal jeg bruke på god musikk og dårlig tv og middelmådig middag. En annen fordel med å bo alene er at ingen andre enn du selv klager på maten du lager. 

- Har du noen gode middagstips til middag for én?

Hipp-hipp hurra!Jeg er så heldig at jeg har en venn som jeg kan snakke om alt med og som alltid er der når jeg trenger henne. Vet helt ærlig ikke hva jeg skulle gjort hvis jeg ikke hadde hatt en som henne i livet mitt. I dag blir hun tjue år gammel og da er det på sin plass å gratulere henne skikkelig med dagen! Så,

GRATTIS BFFF!

Muggle snuggle?


Kilde: http://yenniper.blogspot.com/

Håper alle forelskede har det bra og at alle ikke-forelskede har det bedre. I dag er det lov å spise is hele dagen og se på Gilmore Girls - ja, også hvis man er gutt. Hvis man er gutt kan man sikkert se på noe annet enn Gilmore Girls, det var bare et eksempel. Viktigst av alt er det å huske at Valentinsdagen er en teit tradisjon som ingen egentlig liker. 

- Hva skal du gjøre i dag?

If I were you, I would fall for me


Dro inn til Oslo i firetida og det begynte å bli mørkt. Tror jeg liker Oslo best på søndager for da er det færre mennesker og mindre trengsel. 


Kom hjem til varm hybel og bestemte meg for å pynte veggen over senga. Resultatet ser dere over. Ble ganske fornøyd egentlig. 


Føler meg absolutt ikke klar for en ny uke. Skulle gjerne hatt helg i et par dager til...

- Hva har du gjort i dag?

Seksti1. Kor gamal er du om fem år? Tjueseks.

2. Kven var du minst to timar rundt i dag? Broren min. 

3. Kor lang er du? 154 centimeter ca.

4. Kva var den forrige filmen du såg? The Virgin Suicides

5. Kven ringte du sist? Mamma eller pappa, vet ikke, det er sikkert to uker siden jeg ringte sist. 

6. Kven ringte deg sist? Mamma.

7. Kva stod på den forrige sms?en du fekk? "Vi koser oss :) er ikke Tarjei våken siden han ikke svarer på meldinger ;)"

8. Føretrekk du å ringa eller senda sms? Sms! Hater å snakke i telefon.

9. Er dine foreldre gifte eller skilte? De er gift. 

10. Når såg du mamman din sist? Lørdag morgen da hun stakk hodet inn på rommet mitt og sa at jeg måtte skifte ut hånklene på badet. 

11. Kva farge har du på augene? De er mest grønne, men det er litt blått i dem også. 

12. Når våkna du i dag? Først klokka ni, men sovnet igjen og sto opp rundt halv elleve. 

13. Kva er din favorittjulesang? En stjerne skinner i natt eller Fairytale of New York

14. Kva er din favorittplass? Hvor som helst bare det er ved havet. 

15. Kva plass likar du minst? Alle steder med store folkemengder eller fly. 

16. Kvar trur du at du er om ti år? Jeg vet ikke, men jeg håper at jeg har mer erfaring og at jeg har reist verden rundt. Jeg håper at jeg har slått meg til ro med noen og at vi kanskje har et eller to barn sammen. 

17. Kva skremte deg mest om natta som liten? Mørket og lyder, det skremmer meg fortsatt.

18. Kva fekk deg til å le hardt seinast? Jentene jeg hadde besøk av i går. 

19. Kor stor er senga di? Det er en enkeltseng, men jeg kan dra den ut sånn at den blir dobbeltseng. 

20. Har du stasjonær eller bærbar datamaskin? Har to bærbare.

21. Søv du med eller utan klede? Sover med truse og t-skjorte.

22. Kor mange puter søv du med i senga? Én, men skulle gjerne hatt flere. 

23. Kor mange land har du budd i? Bare i Norge, men håper jeg kan bo flere steder i løpet av livet. 

24. Kvar har du budd? Lørenskog, Skedsmo, Halden og nå Oslo.

25. Likar du sko, sokkar eller berrføtt? Helst barfot, men sokker hvis det er kaldt. 26. Er du sosial? Nei, jeg har litt sosial angst og er veldig dårlig på å være sosial. 

27. Kva er din favorittis? Sorbeis med bringebærsmak eller sjokoladeis med browniesbiter. 

28. Kva er din favorittdessert? Brownies med is. 

29. Likar du kinamat? Er ikke kjempeglad i det, nei. 

30. Likar du kaffe? Nei.

31. Kva drikk du til frukost? Juice.

32. Søv du på nokon spesiell måte? Tror jeg ligger ganske rolig i sideleie når jeg først har sovnet, men vrir meg mye før jeg sovner. 

33. Kan du spela poker? Nei, kunne det litt en gang i tiden, men har glemt alt av regler nå. Er ikke så glad i spill, hater å tape. 34. Likar du å kosa? Det kommer veldig an på. Jeg er ikke noe klemme-menneske, men koser gjerne hvis jeg er forelska. Er bittelitt redd for nærkontakt. 

35. Er du eit avhengighetsmenneske? Ja, blir veldig lett avhengig av ting som f.eks. tumblr, pepsi max, smertestillende, tv-serier osv. Er også veldig avhengig av bekreftelse. 

36. Kjenner du nokon med samme bursdag som deg? Ja, tremenningen min ble født på samme dag som meg og jeg gikk i klasse med en på videregående. 

37. Vil du ha born? Ja! 

38. Kan du nokon andre språk enn norsk? Jeg er ganske god i engelsk, men helst bare skriftlig. 

39. Har du nokon gong vore i ein ambulanse? Nei. 

40. Føretrekk du havet eller eit basseng? Havet! Jeg er veldig fascinert av havet og vil helst bo ved det eller kanskje på en seilskute (selv om jeg ikke kan seile...). 

41. Kva brukar du helst pengar på? Dvd-er og bøker og reise. 

42. Eig du dyre smykker? Nei. 

43. Kva er ditt favorittprogram på tv? Akkurat nå er jeg veldig Sherlock-frelst. 

44. Kan du rulla med tunga? Ja. 

45. Kven er den morsommaste personen du kjenner? Oi, hm... de fleste jeg kjenner er naturlig morsomme eller tror de er morsomme, vanskelig å velge én egentlig. 

46. Søv du med kosedyr? Nei, men gjerne en varm valp. 

47. Kva har du som ringelyd? Medieval jaunt. Fikk noen rare blikk på bussen da den ringte før i dag, men ti minutter senere ringte telefonen til han som satt ved siden av meg og han hadde akkurat samme ringetonen! 

48. Har du klesplagg frå du var liten? Tror det ligger noen babyklær på loftet hjemme, men det meste er nok gitt bort eller kastet. 

49. Kva har du nærast deg no som er raudt? Keep calm and carry on-plakaten min. 

50. Flørtar du mykje? Nei, jeg er veldig dårlig på det...51. Kan du bytta olje på bilen? Nei, og det har jeg heller ingen planer om å lære meg. 

52. Har du fått ei fartsbot nokon gong? Nei, men tror det er mest flaks. 

53. Kva var den forrige boka du leste? Winter's Bone av Daniel Woodreel. Anbefales!

54. Leser du avisa? Overskrifter for det meste og mest nettaviser. 

55. Abonnerer du på noko magasin? Abonnerer på Mag, men liker det ikke så godt lenger, så kommer nok ikke til å fornye abonnementet når den tid kommer. 

56. Dansar du i bilen? Nei, er for opptatt med å kjøre. 

57. Kva for radiostasjon høyrte du på seinast? P4, tror jeg. 

58. Kva var det siste du skreiv ned på eit papir? Skrev "nå skal det bli utrolig deilig å sove" i dagboka. 

59. Når var du i kyrkja sist? I desember en gang, var på julekonserten til koret til søsteren min.

60. Er du lykkelig? Noen dager er veldig bra, andre ikke fullt så bra, men jeg gir ikke opp. Jeg tror lykken ligger i de gode øyeblikkene og jeg tror ikke det er noe man kan føle konstant. Alle har små kriger å kjempe. Fant denne her, alle bildene er linket til kildene sine. Beklager hvis dette ikke var så spennende for dere, men jeg likte den så godt at jeg fikk lyst til å fylle den ut. Kopier den gjerne!

Love it will not betray you, dismay or enslave youKvelden i går var superkoselig med gode venner, prat og latter. Maten ble overraskende vellykket og alt var egentlig som det bør være. Jeg tok ingen bilder, bare før og etter, så har ikke så mye å vise dere annet enn å fortelle at kvelden kommer til å huskes som en av de bedre kveldene på lenge. Fikk super gave også, som dere ser på bildet over! 

- Har du hatt en skikkelig bra kveld i det siste?

When you look at a cupcake, you've got to smileOm et par korte timer får jeg besøk av de beste jentene. Vi skal spise middag og is og muffins og bare ha det koselig. Gleder meg! Håper dere har en super lørdag!

- Er du glad i muffins?

Come on skinny love, just last the year

Who will love you? Who will fight? Who will fall far behind? Come on skinny love...

Helt greitHelt greit å ta helg hjemme hos mamma og pappa når man kan bruke en hel kveld på å kose med denne her. Denne helga skal brukes på å feire bursdag (enda en gang!) og lese om nuerne. Blir nok fint. God helg!

- Hva skal du gjøre i helga?

Mann, 50, skriver noe på en datamaskin

Sov dårlig i natt på grunn av vondt hode og tett nese, så da jeg våknet klokka sju tenkte jeg at jeg like gjerne kunne stå opp. Rundt klokka ni tok jeg bussen til jernbanetorget og t-banen til Furuset. I dag har jeg nemlig hatt feltarbeid på Furuset bibliotek. Kan ikke si at det var så veldig spennende, folk gjorde det folk flest gjør på biblioteket; leste bøker og surfet på internett. I tre og en halv time skrev jeg notater, snufset og følte meg veldig som en stalker. "Mann, 50, skriver noe på en datamaskin, leppene hans beveger seg når han leser gjennom det han har skrevet, han fryser på hendene, gnir hendene sammen, holder rundt en kaffekopp, blar litt i en bok, stirrer ut i lufta osv. osv." Herregud... Nå skal jeg bruke resten av dagen på å synes synd på meg selv fordi jeg er forkjøla. Burde egentlig lese pensum, men skal se film og drikke kakao med krem i stedet. - Er du forkjøla?

Filmmaraton

Har lest alt jeg hadde planer om å lese i dag, så nå skal jeg ha filmmaraton. Skal se minst en film før jeg lager middag og så se et par til etter det. Det fine med å bo alene er at man kan se akkurat det man vil akkurat når man vil. Håper dere har en fin onsdag alle sammen!

- Har du sett filmene over?

Døgnet har for få timerI et forsøk på å fremstå som sunn lagde jeg wok med nudler og kylling til middag. Det ble overraskende godt og jeg spiste nesten alle grønnsakene. Flink! I dag har jeg lest så mye pensum jeg orket og ellers bare kastet bort dagen på å gjøre ingenting. Skal lese The Nuer av Evans-Pritchard i løpet av denne uka. Er bare nesten tre hundre sider, så det går sikkert kjempebra... Blir stressa av å ha så mye å lese, spesielt når konsentrasjonen har forlatt meg fullstendig. Skulle gjerne vært flink og brukt kvelden på å lese, men blir nok heller facebook og Sherlock, kjenner jeg meg selv rett..

Setter forresten utrolig pris på det hvis dere tar dere tid til å stemme på meg her

- Hva har du spist i dag?

Puslespillet

Nei, det kan ikke være sånn. Det må være noe mer. Dette kan ikke være alt. Det er åpenbart at noe mangler. Noe som skulle vært her, er ikke her. Finnes det noe som er mer irriterende enn å være ferd med å fullføre et puslespill og oppdage at den siste brikken mangler? Jeg mangler den ene blå himmelbrikken eller værhårene til den ene kattungen. Den siste og avgjørende brikken ligger glemt bak en eske på loftet. Kanskje finner jeg den en dag jeg leter etter noe annet. Kanskje finner jeg den aldri. Hva gjør man hvis puslespillet forblir uferdig for alltid?

I've forgotten how good it could be to feel aliveFikk brødrister i bursdagsgave av mormor og bestefar, så nå skal jeg leve på ristet brød. Det vil si, jeg skal leve på det hvis jeg får den til å virke. Jeg har nemlig ikke klart det enda. I bruksanvisningen står det at man bare trenger å sette i strømkontakten, men når jeg gjør det skjer det ingen verdens ting. Føler meg ekstremt lite teknisk... Nå har jeg i hvert fall gitt opp og prøver heller å få det til i morgen. Nå drikker jeg pepsi max og ser på the amazing race. Er avhengig av begge deler... Jeg er forresten veldig glad for at mandagen er nesten over. Verste dagen i uka. 

- Er du flink med tekniske ting?

When I see your face...

 ...there's not a thing that I would change. You're amazing, just the way you are. 

Forskjellen på 20 og 21

Usikker på om det er positiv eller negativ forandring... Klarer ikke helt å vende meg til å se meg selv med briller. Jeg har i hvert fall fullstendig mistet kontrollen på håret mitt. 

- Ser du forskjell? ;-)

Om å fylle år


Den første som smilte til meg på bursdagen min var smøret som stekte bacon til meg.


På kroppen hadde jeg splitter nye briller og gullgenser. 


Jeg brukte store deler av dagen på å ta oppvasken, rydde, henge opp en plakat og lese pensum før jeg ble hentet av pappa. Skal være hjemme hos mamma og pappa i helgen. 


Da jeg kom hjem kom gavene som perler på en snor. Fikk for eksempel en Fjällräven sekk som jeg har ønsket meg eviglenge.


I sekken lå det alt fra potetmos og vaffelrøre til lovehearts, pepsi max og sjokolade. Trenger nesten ikke å gå på butikken de neste månedene, jeg. 
Fikk også disse tre genserne som jeg valgte meg selv da vi var i London. De har hoppet rett opp på listen over favorittgensere og jeg kommer til å bruke dem veldig mye. I tillegg til dette (som egentlig er mer enn nok, hallo...) fikk jeg også litt penger. 


Av lillesøster fikk jeg to mummitrolldvder som jeg har ønsket meg lenge, men som ingen har kjøpt fordi det er sååå barnslig(?). Jeg fikk også et verdenskart som dere skal få se senere når jeg har hengt det opp på veggen. 


Av lillebror fikk jeg penger i en konvolutt som han tydeligvis har gjort seg veldig flid med... <3


Et av dagens høydepunkter var å komme hjem til to hunder som var kjempeglade for å se meg. Vi brukte kvelden på å spise taco og brownies med is og se på tv.


I dag våknet jeg mye senere enn planlagt med floker i håret og vondt i hodet. Skal gå i pysjen i hele dag har jeg tenkt og skal prøve å lese litt pensum før huset blir fylt av folk igjen. I helga skal jeg feire bursdag med familien og jobbe både lørdag og søndag. 

- Hva synes du om gavene jeg fikk?

All I want21For første gang i hele mitt liv ble jeg ikke vekket av kaker og sang på bursdagen min. Jeg var alene og ble vekket av en irriterende vekkeklokke. Heldigvis var det ikke så trist som det høres ut som. I går var jeg nemlig innom Deli Deluca og kjøpte oreokake som jeg akkurat nå spiser til frokost. Den er supergod! Jeg har allerede kommet meg ut av pysjen og skal straks lese pensum. I kveld drar jeg hjem til Skedsmokorset for å spise god mat (håper jeg) og få gaver og kose hunder og se på tv og bare nyte å være bursdagsbarn selv om jeg er 21 år gammel. 

Januar 2012:Koste meg med ferie og verdens beste husdyr. 


Var i bursdagsselskap og kom hjem med flette og blomst i håret.


Kjøpte ny mappe til busskortet mitt.


Bodde omtrent i pysjen til semesterstart.


Dro til London med mamma og lillebror og kom hjem med en koffert full av skatter.


Var på Disney on Ice i Oslo spektrum.


Flyttet endelig inn i hybelen min på St. Hanshaugen. 


Tok bilder av alt, inkludert meg selv. 

Januar har gått veldig fort, men det føles likevel som om det er fire måneder siden nyttårsaften. Rart hvordan tiden kan gå sakte og fort samtidig. Enda rare at en hel måned av to tusen og tolv er over. Jeg har forresten satt sammen en spilleliste over musikk jeg hørte på januar, du kan høre på den her, og subscribe gjerne for jeg kommer til å legge til mer sanger i løpet av februar.

- Hva gjorde du i januar?

Hybel: detaljer


Kjøleskapet mitt er pyntet med magneter. Legg spesielt merke til ordmagnetene! Setningene er satt sammen av Marit og meg.


Bfff Marit kjenner meg altfor godt...


Øverste hylle i bokhylla mi tilhører selvfølgelig Harry Potter. 


Hylla under er reservert resten av bøkene mine. Har tre rader bøker på én hylle, så venter egentlig bare på at den skal knekke, men hittil har det gått veldig bra.


De to nederste hyllene er fylt med alle dvd-ene mine. Tre rader på to hyller. Jeg har litt dvd-er kan du si...


På veggen har jeg en plakat fra naken-photoshooten til McFly. Jeg elsker den og alle andre bare "....herregud."


På veggen i kjøkkenkroken min har jeg bilde av Veronica Maggio, Emma Watson og Clemence Poecy og litt annet. Blir veldig inspirert av sånt og kommer kanskje til å fortsette bortover veggen. Litt usikker på om det blir for mye av det gode. 

- Hvordan ser det ut der du bor?

Lille Frøken Norge

Lille Frøken Norge

21, Skedsmo

Julie, 21, Skedsmo
Evig pessimist. Liker hvaler og bøker. Blogger om alt i livet som ikke gir mening.

Kan kontaktes her: julie_phelps@hotmail.com«For hver dag som går, får jeg mindre og mindre framtid og mer og mer fortid, og for hver svidde dag som ryker bort, vokser kun én ting: ensomheten. Jeg vet ikke. Jeg kan ikke forklare det, jeg kan bare leve det.» (Tore Renberg)

Kategorier

Arkiv

hits