Konkurranse

Ditt beste reiseminne: vinneren

Først vil jeg bare si tusen takk for at dere valgte å dele det beste reiseminnet deres med meg. Jeg fikk inn hele 27 fine bidrag og det var veldig koselig å lese gjennom. Etter å ha lest alle var det veldig vanskelig å velge en vinner, så jeg valgte fire favoritter og ba om et tall på facebook.

Vinnerbidraget ble da dette:

Mitt beste reiseminne var da jeg var på Kypros og drev og snorklet litt rundt. Det var utrolig mye rart under vann - klipper med merkelige plantevekster, rare steiner og skjell med mange farger (høres kanskje ikke så spennende ut, men det var veldig flott å se på!) og merkelige fisker i alle former og farger. Jeg var ganske redd noen ganger, for det var uvant med et så yrende liv.

En dag svømte jeg litt for langt ut for å se på noen fisker i en klippe langt under meg, og endte opp med en gigantisk fiskestim rundt meg. Fiskene var sølvskimrende, og de beveget seg helt likt. Det var som om det gikk et elektrisk støt gjennom hele stimen hver gang de flyttet litt på seg. Jeg kunne ikke se noe annet enn små, sølvfargede fisker rundt hele meg - stimen kunne fylt et stort svømmebasseng, kanskje to! Jeg var redd, men det var samtidig utrolig gøy. Jeg er vant til kjedelig, grått vann med noen skumle planter, så det var veldig spesielt, og noe man får oppleve kun én gang i livet.

Da jeg hadde glodd meg mett på dem, begynte jeg å lure på hvordan jeg skulle komme meg bort fra dem. De var rundt hele meg som en tykk, massiv vegg. Heldigvis skilte de seg da jeg svømte mot dem, men det var skummelt likevel.

Gratulerer Heidi Marie! Jeg sender deg en mail i løpet av kvelden. Premien er en reisehåndbok som er helt perfekt til å ta vare på fremtidige reiseminner i. Den har plass til skrift og bilder og har flere lommer som du for eksempel kan legge billetter eller andre små ting i. I tillegg er det mange sider hvor man kan fylle inn reisemål, spisesteder, hoteller og den har også hele sider med bilder fra hele verden. Håper du blir fornøyd med den :-)


- Hva synes du om vinnerbidraget?

Konkurranse: Ditt beste reiseminne

Jeg drar til flyplassen om en time. Før jeg drar tenkte jeg at jeg skulle sette i gang en liten konkurranse der premien blir noe jeg kjøper med meg hjem fra London. For å delta må du gjøre følgende: beskriv ditt beste reiseminne i kommentarfeltet. Det kan være alt fra en liten episode du husker godt eller en samtale eller noe du spiste eller noe du hørte eller noe helt annet. Hva som helst bare du opplevde det når du var ute og reiste. Husk å skrive mailadressen din slik at jeg kan kontakte deg hvis du vinner! - Hva er ditt beste reiseminne?

Små øyeblikkDeltar i denne konkurransen med bildene over. 

- Hva synes du om bildene?

Horatio Nelson, 1st Viscount Nelson

Caroline Maria har fotokonkurranse og jeg tenkte jeg skulle delta med dette bildet. Temaet er sol og selv om man ikke ser sola direkte her er det sola som gjør dette bildet spesielt. Det måler seg nok ikke med bildene til flere av de andre som deltar, men det viktigste er vel å delta? :-)

Sløyfekjærleik

Jeg elsker sløyfer nesten mer enn jeg elsker Converse og ullsokker og Marte lager verdens fineste sløyfer. Jeg har en fra før av, men jeg har så kjempelyst på en til. Linken til konkurransen finner du her.

5000

Da har kommentar nummer 5000 tikket inn! Seieren gikk til fineste Monica som har skrevet mange superfine kommentarer som har fått meg til å smile. Tusen takk for kommentarene! Send meg en mail (eller melding på tumblr eller hva som helst) med adressen din så skal jeg få sendt avgårde en premie i god tid før jul!

Kommentar 5000 premieres!

Nå er det år og dag siden siste konkurranse på bloggen, så nå er det på tide. Denne blir i anledning at vi nærmer oss 5000 kommentarer! Det beviser bare hvor sinnsykt fine dere er og hvor heldig jeg er som kan skrive for sånne fantastiske lesere. Den som skrive kommentar nummer 5000 skal få en liten overraskelse i posten! Jeg vet ikke helt hva det blir enda, men det blir nok noe fint! Lykke til!

Det eneste kravet er at det er en ordentlig kommentar og ikke reklame for en blogg eller et sv: ok.

PS! Det er et lite stykke igjen altså, så det blir ingen premie i morgen eller noe! Hvis ikke dere kommenterer veldig mye i løpet av kvelden da, hehe ;-)

- Kommenterer du mange blogger?

Fotokonkurranse: fargerikt

Jeg deltar i konkurransen til Trine her. Bildet valgte jeg rett og slett fordi jeg liker fargene og savner de fine sommerblomstene.

- Deltar du i konkurranser?

Konkurranse - mewkid

For en gangs skyld velger jeg å delta i en konkurranse, rett og slett fordi premien er utrolig fin. 

Hvis du vil, kan du delta her:
http://mewkid.blogg.no/1278602327_konkurranse.html

Vær så god

Aleksandra er vinneren av en plate melkesjokolade. Den kommer i posten med en gang jeg får rotet meg til å gjøre det. Vær så god. Takk skal du ha.

- Liker du konkurranser?

Vil du ha sjokolade?

Dere, vet dere hva? Nå nærmer det seg 3000 kommentarer på bloggen min, og det synes jeg at er så flott at jeg vil premiere kommentar 3000 med en melkesjokoladeplate. Jeg hadde en lignende konkurranse da det nærmet seg 1000 kommentarer, og det endte med suksess. Kommentar 1000 ble skrevet av Niklas. Hvem skriver kommentar 3000, mon tro?

Hvis du vil ha sjokolade i posten er det bare å sette i gang med å kommentere nye og gamle innlegg. Jeg venter i spenning.


- Liker du sjokolade?

Hur otrolig söt du är

Da har tiden kommet for at jeg kan leke gledespatrulje og annonsere vinnerne av mine to konkurranser. Den ene er for beste spørsmål og den andre for beste hverdagshistorie.

Vinneren av beste spørsmål ble Eirik med dette spørsmålet:
"Hvis du skulle levd livet ditt i en verden tatt fra en bok, hvilken bok hadde du valgt?"
Jeg hadde tre kandidater, og endte opp med å trekke. Gratulerer! Eirik, kan du sende meg en mail med addressen din?

Vinneren av beste hverdagshistorie ble M med denne historien:
"Jeg hadde en helt forferdelig dag for et par uker siden .. du vet, en sånn dag der du føler at alt går imot deg. På toppen av det hele måtte jeg på jobb. Med andre ord; stå flere timer og smile og ønske folk velkommen.. Det eneste jeg ville var å krype under dyna og bli der.
Halve dagen gikk uten at det kom spesielt mange gjester.. Noe som passet humørtilstanden min utmerket. Men plutselig ser jeg en søt fyr komme fordi, stoppe brått opp og kikke inn. Jeg smilte høffelig tilbake.. og han kom inn..
Men før jeg fikk summet meg, åpnet han munnen og bare ;
" Hej! Jag ville bara berätta hur otrolig söt jag tycker du är.. "
Jeg ble helt satt ut.. Videre kom et " Ha en trevlig dag :)".. Før han smilte og løp ut.
Dette er noe jeg aldri kommer til å glemme. Utrolig hvordan en ukjent person kan klare å lyse opp dagen din så mye.
"
Hun vant fordi det var en nydelig historie. M - Send meg en mail med addressen din!

dsc05010

Premien er jeg enda litt usikker på, men det blir nok noe fint!

- Liker du konkurranser?
- Hva synes du om vinnerne?

Uhøytidlig konkurranse!

Om få timer er jeg på vei til Oslo, og kommer ikke hjem før veldig sent. Når jeg kommer hjem må jeg legge meg med det samme, for jeg skal nemlig fly til England fra Gardermoen kl. 07.20 i morgen. Dermed blir dette siste blogginnlegg før lørdag.

Når jeg er borte skal dere likevel ikke få ligge på latsiden, for jeg tenkte jeg skulle holde en liten, uhøytidlig konkurranse i mellomtiden. I kommentarfeltet skal dere skrive en historie/hendelse fra deres hverdag. Den kan være trist, morsom, kjedelig, vanlig, søt, rørende og hva som helst annet. Når jeg kommer hjem velger jeg ut den mest morsomme/kjedelige/vanlige/søte/triste/rørende/noe annet historien, og fortelleren vil få en liten premie. Jeg vil også da velge ut den som hadde det beste spørsmålet under spørsmålsrunden. Lykke til!

dsc04260

- Fortell meg en historie fra din hverdag!

Vinneren er...- Hva skal du gjøre i dag?

Vil du vinne en film? Siste sjanse!

Vil du vinne en film? Trykk her.

Konkurransen avsluttes i morgen tidlig.

Vil du vinne en film?

Ettersom de fleste var interessert i en konkurranse, så tenker jeg vi tar den akkurat nå. Det blir ingen stor og høytidlig konkurranse, men en liten kul en. Det eneste du trenger å gjøre er å svare på følgende spørsmål: Hva heter favorittfilmen din? Jeg trekker én vinner om to uker. Husk å skrive e-mail og/eller blogg-addresse.

Premie:
dsc04333
Film, Ocean's Twelve, ubrukt.

- Hva heter favorittfilmen din?

Interessesjekk:

Er du interessert i en konkurranse? Svar ja eller nei i kommentarfeltet.

Hvem er Romeo Gåde?

Hvem er Romeo Gåde? Jo, det skal jeg si dere, det er Tom Venster/Riddle det, fra Harry Potter. Også kjent som Voldemort. Det var det bare Rikke som visste. Er det virkelig så få som leser Harry Potter på dansk? Eller som ser filmene med danske undertekster? Rikke er allerede på listen min, så hun vinner heder og ære! Gratulerer!

2008harrypotterandthehalfbloodprince085
Romeo Gåde i egen person.

- Har du lest en bok på dansk?

Vet du?

Ettersom blogg.no har bestemt seg for at det ikke er noe spennende med venners oppdateringer, kan jeg glede dere med at jeg nå linker til alle bloggene jeg leser til høyre her på bloggen. Altså er jeg fast leser av 40 blogger. Nå som jeg ikke har noe bedre å gjøre, så tenker jeg at dere ikke har det heller, så da tar vi en litt uhøytidlig konkurranse akkurat nå. Premien blir at du havner under linkene mine. Det du må gjøre er veldig enkelt. Svar på følgende spørsmål:

- Hvem er Romeo Gåde?

Det er selvfølgelig ikke lov til å google. Dere må være litt kule, og gjette, ja?

dscf1058
Meg og min bror i Danmark 09.

- Så, hvem er Romeo Gåde?

Vlogg: Vinneren trekkes!

Da var konkurransen avsluttet og vinneren trukket. For å finne ut om du har vunnet må du se videoen under.
Tusen takk for deltagelsen!For de som ikke så 17-nyhetene på Nyhetskanalen på onsdag, legger jeg det ut under her.
- Er du interessert i en ny konkurranse?
- Hva synes du om min TV-opptreden?

Vinn Beatles (én uke igjen)

Vil du vinne Beatles av Lars Saabye Christensen?

He's burning!

Sitter du og kjeder livet av deg i sommervarmen? Har du lest favorittbloggene dine hundre ganger og lest ut at av blader og bøker på bokhylla? Har alle vennene dine reist på ferie og latt deg bli igjen alene? Er du blakk og har dermed ikke sjansen til å komme deg noe sted?

Da har jeg løsningen. Du kan jo ta deg en tur innom en av mine favorittbloggere!
Niklas heter fyren, og du kan trykke deg inn her.
Ikke bare er det god lesning, men nå kan du også delta i en konkurranse og vinne fargelinser.
Du kan altså få sjansen til å nyte resten av sommeren med en helt ny øyefarge!For å komme inn på denne bloggen kan du altså trykke her, her, her, her eller her.
Du kommer ikke til å angre.
www.trippel9.blogg.no


- Har du lest bloggen til Niklas?

Vil du vinne en bok?

Nå har tiden kommet for konkurransen som jeg har snakket om i år og dag. Denne gangen slår jeg virkelig på stortromma. Bom, bom, bom.

Premie:
Pocketutgaven av boka Beatles skrevet av Lars Saabye Christensen.
Verdi: 99 kroner (bare så dere er klar over hvor mye av mine surt oppsparte penger jeg ofrer for å glede dere).

dsc01969

Regler:
- Du bør svare på følgende spørsmål: Hva heter din favorittbok? (men jeg skal ikke tvinge deg.)
- Du kan maks delta med 5 kommentarer.
- Du oppgi mail og/eller bloggaddresse slik at jeg kan kontakte deg hvis du vinner.
- Vinneren trekkes helt tilfeldig. Jeg trekker et tall, og hvis det er nummeret på din kommentar, da vinner du. Kreativt, eller hva?
- Merk: Er du ikke interessert i å vinne, ikke kommenter dette innlegget.

Konkurransen avsluttes: 16. juli 2009 (sånn ca).


Håper flest mulig deltar, slik at det blir litt spenning. Det er ikke like gøy å trekke enten 1 eller 2, og si: "Gratulerer du vant!" Så send ordet om konkurransen videre, okei?

dsc01975

- Så, hva heter din favorittbok?

Lille Frøken Norge

Lille Frøken Norge

20, Skedsmo

Julie, 20, Skedsmo
Alltid forelsket i noen.
Tenker i tekstformat.
Drikker helst pepsi max.
Overlever på sjokolade.
Har beina godt plantet på jorda, men svever samtidig rundt på en sky.
I min verden er det lov å være redd for det er alltid noen som trøster deg når du er det.«Det er en sannhet det er vanskelig å ta inn over seg, at det finnes så mange fremmede mennesker der ute som kjenner våre nærmeste bedre enn oss.» (Tore Renberg)

Kategorier

Arkiv

hits