Historisk

Hipp-hipp hurra!Jeg er så heldig at jeg har en venn som jeg kan snakke om alt med og som alltid er der når jeg trenger henne. Vet helt ærlig ikke hva jeg skulle gjort hvis jeg ikke hadde hatt en som henne i livet mitt. I dag blir hun tjue år gammel og da er det på sin plass å gratulere henne skikkelig med dagen! Så,

GRATTIS BFFF!

21For første gang i hele mitt liv ble jeg ikke vekket av kaker og sang på bursdagen min. Jeg var alene og ble vekket av en irriterende vekkeklokke. Heldigvis var det ikke så trist som det høres ut som. I går var jeg nemlig innom Deli Deluca og kjøpte oreokake som jeg akkurat nå spiser til frokost. Den er supergod! Jeg har allerede kommet meg ut av pysjen og skal straks lese pensum. I kveld drar jeg hjem til Skedsmokorset for å spise god mat (håper jeg) og få gaver og kose hunder og se på tv og bare nyte å være bursdagsbarn selv om jeg er 21 år gammel. 

Klar, ferdig - GÅ

Det var aldri en del av planen at det nesten skulle bli februar 2012 før jeg flyttet hjemmefra, men sånn ble det altså. Nå har jeg heldigvis gjort det. Jeg har flyttet. For under en halvtime siden kjørte mamma, pappa og lillesøster hjem til Skedsmokorset mens jeg satt igjen her på St. Hanshaugen i Oslo. Det føles rart, men samtidig veldig riktig. Som om det er dette jeg har lengtet etter hele tiden. Selv om jeg bare har vært her i kort tid, kjenner jeg allerede friheten. Jeg har mitt helt eget sted. Alt som er her er mitt. Akkurat nå er veggene ganske tomme og det er fortsatt litt stusselig her, men jeg skal bruke dagene som kommer til å henge opp plakater og pynte opp med favorittingene mine. Tror virkelig dette blir bra. Jeg tror jeg skal klare det denne gangen. - Har du flyttet hjemmefra?

1 år i dag!


ily

Hurra!I dag har jeg blogget i 3 år!

Hurra for meg og for blogg og for dere!

Still meg forresten masse spørsmål her!

:-)

Gratulerer med dagen, Rupert!

23 år og fortsatt best i verden. Tror ikke det finnes noen jeg beundrer mer. ILY 

 

The Wizarding World of Harry PotterThe Wizarding World of Harry Potter var alt man kan ønske seg av en slik park. Jeg tok kun The Forbidden Journey hvor man først gikk gjennom Hogwarts og møtte flere av karakterene før man ble plassert på en benk og sammen med Harry, Ron og Hermione må man slåss mot både edderkopper og desperanter! Jeg synes det var utrolig, utrolig bra, selv om jeg måtte lukke øynene et par ganger for jeg hater både edderkopper og desperanter. Vi tok ikke mer enn det rett og slett fordi det var utrolig lang kø til alt mulig og over trettifem varmegrader. Jeg tok heller ikke så mange flere bilder enn de over. Det var så mye folk og jeg er livredd for folkemengder, så jeg orket knapt å tenke. Heldigvis fikk jeg kjøpt med masse suvenirer! Skal vise dere masse senere en gang. Parken anbefales i hvert fall veldig veldig! Den hadde alt man kunne ønske seg (bortsett fra Harry Potter selv da........).

- Har du vært der?

Nå drar jeg snart!

I morgen er dagen her. Dagen jeg har ventet på uendelig lenge. Jeg skal til USA, jeg skal til Florida!

Det passer selvfølgelig ekstremt dårlig å ikke føle seg hundre prosent frisk, men tipper at alt av kvalme og hodepine er glemt når jeg nærmer meg Florida og the Wizarding World of Harry Potter og alt det andre!

Reise skal jeg i alle fall i morgen litt før halv elleve og da blir det nok ingen blogging før neste torsdag/fredag. 

Dere får ha en strålende uke uten meg! :-)- Hva skal du gjøre frem til neste torsdag?

Brutter'n har bursdag

Gratulerer med dagen, kjære bror! Kan ikke si jeg helt tror på at du er atten. For meg vil du alltid være sånn her:

Greit, så er du atten da, men det betyr ikke at du kan forvente å bli behandlet som voksen. Jeg er nemlig tjue og jeg blir likevel alltid plassert på barnebordet i selskaper og bedt om legitimasjon når jeg en sjelden gang kjøper alkohol. Atten er altså ganske lite forskjellig fra sytten. Tenkte jeg bare skulle knuse den gleden med en gang. Det du derimot kan gjøre i dag som du ikke kunne i går er 1) kjøpe alkohol (men ikke sprit!!!!!!), 2) ta lappen og 3) ......kommer ikke på en tredje ting. Uansett! Grattis med dagen, bror! Måtte den bringe deg hell og lykke. Vi snakkes i Florida! (Sikkert før det også, men ville være på den sikre siden, er tross alt ikke så lenge til og det kan jo hende at vi ikke er på talefot frem til da. MAN VET ALDRI)

- Har du en bror som er atten?

Bestefar!
Den beste bestefaren i verden har bursdag i dag.

Hurra for han!

Tjue

I dag har jeg bursdag. Du vet den dagen da man får masse hilsninger fra folk man vanligvis aldri prater med. Det er også dagen da man får superkoselige meldinger fra gode venner som varmer fra tærne og opp. Jeg føler meg så heldig som har så mange mennesker som bryr seg. Egentlig er bursdager skuffende like alle andre dager, men den er likevel litt spesiell. Jeg er kanskje ikke veldig glad i oppmerksomhet, men i dag er det helt greit. Det er ikke hver dag man blir tjue år, for å si det sånn. Nå skal jeg straks avgårde og klippe luggen. Det trengs for å si det mildt!

- Når har du bursdag?

Nikon

Når det gjelder kamera fikk jeg mange tips og forslag. Flere foreslo en tur på fotomesse i Lillestrøm hvor jeg kunne snakke med folk som har peiling. Messehelga kom og jeg tenkte: "...............liker egentlig ikke å snakke med folk, jeg." Dessuten hadde jeg plutselig valp på rommet og var opptatt med å rope "awwwwwww" og "se så søt den er når den drikker vann!" Derfor måtte jeg ta kamerasaken i egne hender og valget falt til slutt på Nikon D3100.

I dag var jeg på postkontoret og hentet kameraet mitt. Elsker det allerede. Hjerte, hjerte, hjerte.Jeg har til og med hatt tid til å ta noen bilder, selv om jeg ikke skjønner så mye av kameraet enda.

Nybegynner ass...

- Hva slags kamera har du?

Valp på rommetDette er grunnen til at jeg har vært en smule fraværende i dag.

So this is Christmas...


Endelig var det julaften og familien kom seg til slutt inn i finstasen. Bortsett fra fuglen da, som alltid er fin.


Treet ble nesten usynlig på grunn av alle gavene. Vi spiste verdens beste mat og dessert og koste oss helt til de minste ikke klarte å vente på gavene lengre.


Vi hadde kanskje tusen gaver og det tok sikkert fire timer å åpne alle. Jeg ble litt lei etter hvert, men jeg slapp heldigvis å sitte i ro hele tiden for jeg ble søppelansvarlig.


Av mormor og bestefar fikk jeg Glee(!), to mummikopper (<3), melkehjerter og sokker!


Av (tante) Marianne, mannen hennes og de to kusinene mine fikk jeg The OC sesong 1. 


Av tante Ellen fikk jeg Regines bok pluss godteri og penger.


Av mamma og pappa fikk jeg The Sims 3: Drømmejobben, pluss:


Veske, joggebukse og sokker!


Sist, men ikke minst, fikk jeg gave av min kjære BFFF. Regines bok, Lost sesong 6, sløyfe, skjerf, BFFF-hjerte og BFFF-julekort! <3

- Hva fikk du til jul?
- Hva var det beste med julaften?

Impulsiv

Før:Etter:I går, da jeg var i Sverige, bestemte jeg meg plutselig for å kjøpe hårfarge. Så i går kveld ble håret mitt plutselig mørkere og mer rødlig. Det ble ikke akkurat særlig likt bildet på pakka, men jeg liker det uansett. Føler at det lyser opp litt selv om det er mørkere.

- Hva synes du?

Åh herregud

Dere husker at jeg oppkalte Herr Mac etter Thomas Fletcher? I dag fikk jeg autografen til Tom og resten av McFly i posten.

Verden ble plutselig litt lysere.

- Samler du på autografer?

Se da! Tattis!<3

Gratulerer med dagen, Rupert!


22 år i dag og greier. 

Welcome to my crib, del 1

Da vi kom så det slik ut. Det vil si: madrassen, puta, veska og sengestolpen hadde vi med oss, men jeg fikk ikke tatt bilde før vi begynte å bære ting inn. Det har seg nemlig sånn at jeg er en mye treigere sjåfør enn min kjære far. 

Da vi dro så det slik ut. Vi har satt inn bok/dvd-hylle og fjernet to av bordene som sto der. I tillegg har pappa satt sammen senga, som dere kan se en del av helt nederst til høyre. Spisebordet og de lilla stolene tilhører hun som eier hybelen. 

Kjøkkenet er i rommet ved siden av og der er også badet. Bildene jeg tok der ble så surrete at jeg dropper å ta de med. Det får dere se en annen gang. Nå er jeg i hvert fall godt i gang med flytting. Nesten alle tingene mine befinner seg nå i Halden. Det eneste som mangler er verdenskartet som skal henge på veggen, cd-spiller, klær og en del småting. ALt det tar jeg med meg i neste uke da jeg skal flytte sånn offisielt. Tjo og hei!

- Hva synes du?

Gratulerer med dagen, Joanne!


I dag fyller mitt største forbilde 45 år. J. K. Rowling er forfatteren bak Harry Potter-bøkene og jeg foreslår at alle bruker dagen på å lese en av bøkene (gjerne flere også, hvis du leser superfort!). Det er i hvert fall det som er planen min. Jeg skal ta pause fra pakking og sette meg og lese Harry Potter and the Half-Blood Prince. PS! Harry Potter har også bursdag i dag! 

- Liker du Harry Potter?

1 år


For et år siden i dag fikk jeg møte James og Oliver Phelps sammen med tv2. Det var en utrolig opplevelse, som egentlig ikke har gått opp for meg enda. I ettertid ser jeg hvor heldig jeg var og jeg er utrolig stolt av at jeg klarte å gjennomføre. 

Intervjuet kan dere se her: http://www.tv2nyhetene.no/snop/se-video-julie-18-fikk-moete-sine-harry-potterhelter-2816778.html 

Jeg har det forresten supert i Frankrike! Sitter for øyeblikket på Explorers hotell like ved Disneyland. I morgen blir det en hel dag sammen med Mikke. Gleder meg! 

Stikker en tur til Frankrike


Flyet går fra Gardermoen kl 17.25 i dag. Jeg skal være i Frankrike i 10 dager og skal blant annet til Paris og Versailles. Jeg har på følelsen at Paris kommer til å snike seg inn på lista over favorittbyene mine. Uansett tror jeg det blir en fin tur og jeg kommer nok til å komme hjem med massevis av bilder som jeg vil vise dere. Tom skal være med meg, så hvis jeg får internettilgang, blir det kanskje en hilsen eller to mens jeg er der. Jeg skal prøve å nyte denne ferien, for når den er over begynner stresset med flytting og ny skole. Hadde det ikke vært for at jeg ikke får sett kjæresten min på mange uker nå, ville jeg bare ha gledet meg. 

- Har du vært i Frankrike?

Mitt liv som kjendis

DERE GJETTER ALDRI HVEM SOM KJØRTE FORBI HUSET MITT!
Derfor skal jeg fortelle dere det med en gang. GOOGLE MAPS. På taket på bilen hadde de et sånt kjempestort kamera og greier! De kjørte forbi huset mitt to ganger, og gjett hvem som var utenfor huset begge gangene! Nå blir jeg nok google-kjendis, så bare forbered dere på pressemeldinger osv. fremover!


Sånn her så jeg ut første gang de kjørte forbi.


Andre gangen de kjørte forbi var jeg litt mer "herregud, google, hvor mange bilder trenger dere av meg egentlig???? Jeg vet at jeg ser skikkelig bra ut, men kom igjen'a!"

Jeg overlevde forresten tentamen, hvis dere skulle være i tvil, men det gikk ikke superbra for å si det slik. Enda godt at jeg fikk dra klokka 11.

- Har google kjørt forbi huset ditt?

Den beste bestefaren er bestI dag fyller denne mannen 80 år! Hipp-hipp hurra! Hipp-hipp hurra!
Det finnes ingen som min bestefar og jeg kan love deg at han er den beste.

- Hvordan er bestefaren din?

Jordens time

I kveld er årets Earth Hour. Det går ut på at man slukker lysene for å markere at vi må gjøre noe for å redde jordkloden. Markeringen er enkel, men har en sterkt effekt på mange. Her i huset skal i hvert fall alle elektriske lys slukkes og stearinlys tennes.- Skal du slukke lyset?

Delta i årets Earth Hour du også, klikk her!

Gode konsertnyheter

Jeg regner med at de fleste har fått med seg de gode nyhetene? Hvis ikke kan jeg informere dere om at Green Day kommer tilbake til Norge mindre enn åtte måneder etter deres siste besøk. Da jeg var på konsert i oktober trodde jeg at det var første og siste gang jeg skulle få se banden live, men den gang ei, jammen kommer de ikke tilbake! Denne gangen skal de spille på Ullevål stadium, noe jeg tror kommer til å bli tusen ganger bedre enn inne i trange, varme spektrum! Jeg skal i hvert fall skaffe meg billetter, om jeg så må bite meg fast i leggen til noen. Jeg skal på konserten. Den er forresten 4. juni, for dere som måtte lure.
Bildene er fra her og her.

- Hva slags musikk liker du?

Rødnesedagen 2009

Hvilken dag er det i dag?
Hvilken dag er det i dag?

Er det Rødnesedagen? JA!

dsc05091

Rødnesedagen er en dag hvor man skal samle inn penger til Redd Barna.

Hvordan kan man gi penger?
1) Du kan kjøpe en rød nese.
2) Du kan ringe 820 44 144 og gi 200 kr.
3) Du kan sette inn et valgfritt beløp på følgende kontonummer: 8380 08 08033.

Aksjonens slagord er: gjør noe som fenger for penger.
I kveld klokka 20.00 sender TV3 et direktesendt show hvor humor står i fokus. Målet er å samle inn flest mulig penger for å hjelpe barn som trenger det.

Jeg er faktisk så heldig at jeg har plass i studio i kveld, så hvis dere følger med, ser dere kanskje meg blant publikum!

dsc05096

- Skal du se på direktesendingen i kveld?
- Støtter du Rødnesedagen?

Gratulerer med dagen!

I dag fyller verdens søteste, snilleste, beste lillesøster 10 år!

dscf0382
dscf0574

Jeg skulle gjerne skrevet et langt innlegg om hvor fantastisk hun er, men nå skal vi feire bursdagen sammen med 15 10-åringer på Bowling 1, Strømmen.

- Kjenner du noen som har bursdag fredag 13.?

Ett år med blogging

I dag har jeg blogget aktivt i nøyaktig ett år!

364

September 2008:
- Begynte å blogge med ekstremt dårlig teknikk og null erfaring.

Oktober 2008:
- Var en tur i England med terror-pappa og resten av familien.
- Jobbet på loppemarked og tjente penger.
- Klatret en gang i uken.
- Hadde hodepine i opptil 7 dager i strekk.
- Det begynte å snø og bussene kjørte ut av veien.

November 2008:
- Fulgte det amerikanske valget på storskjermen en hel natt på skolen.
- Byttet blogg og flyttet dermed til Blogspot.

Desember 2008:
- Kom tilbake til blogg.no 15. desember.
- Var konstant redd for at sosiologilæreren Jarnfrid skulle spise meg.
- Feiret jul med familien.
- Forelsket meg.

Januar 2009:
- Fikk en jævlig start på måneden, og følte meg sviktet.
- Ble miljøagent.
- Ble Robin Hood-fanatiker.
- Fikk OK karakterer.

Februar 2009:
- Ble 18 år.
- Prøvde å finne meg selv.
- Skapte en tegneserie, men gav opp fort.
- Dro på cruise til København med Marit.

Mars 2009:
- Ønsket meg valp, men fikk ikke.
- Fikk flyttenerver, selv om jeg ikke skulle flytte.
- Følte meg litt som Ida Wulff etter å ha fått 40 kommentarer på en dag.
- Kjøpte solbriller.
- Hadde sosiologi på gresk.
- Skrev lister.

April 2009:
- Vlogget for første gang.
- Mimret om gamle dager.
- Så Mamma Mia i Oslo og møtte både Christer Falck og Paul Ottar Haga.
- Mamma fylte år, og jeg lagde kort.
- Måneden var ikke spesielt god, og endte dårlig.

Mai 2009:
- Vurderte blogger.
- Bestilte billetter til Green Day-konserten i Oslo.
- Kritiserte Twilight-hysteriet.
- Alexander Rybak vant MGP, og jeg møtte ham på flyplassen.
- Skrev om mitt syn på religion.
- Skrev dikt.

Juni 2009:
- Jeg reddet et liv.
- Hadde spørsmålsrunde og svarte.
- Hadde eksamen i engelsk. Det gikk dårlig.
- Hadde konkurranse.

Juli 2009:
- Fulgte minnemarkeringen for Michael Jackson på TV.
- Skrev innlegg om mobbing.
- Reiste alene til Kristiansand med lillesøsteren min.
- Fikk møte og intervjue James og Oliver Phelps!
- Var på førpremieren til Harry Potter og Halvblodsprinsen.

August 2009:
- Skrev innlegg om ulvepolitikk.
- Vurderte blogger.
- Skrev innlegg om alkohol.
- Skolen begynte igjen, og jeg ble trist.
- Var på årets siste hyttetur.
- Startet ny konkurranse.

September 2009:
- Sto frem som tv-slave.
- "Publiserte" første kapittel av Forfulgt, og fortsatt derfra.
- Fikk meg høstjakke fra Nelly.com.
- Stemte rødgrønt.
- Lagde første utkast til russekort.

bloggdscf0822

Generelt:
- Skrev 514 innlegg.
- Fikk 2628 kommentarer.
- Fikk 182 bloggvenner.

Hva har jeg lært?
- Man skal aldri dømme noen på forhånd.
- Man skal ikke gjøre samme feil flere ganger.

Mål for året som kommer:
- Få jobb.
- Flytte hjemmefra.
- Komme inn på studiene jeg ønsker.

hvorlengedscf0255

- Hvor lenge har du lest bloggen min?
- Hva har du gjort det siste året?

En midtsommernattsdrøm

dsc04459

dsc03809

- Liker du å gå på teater?
- Hva tror du skjer på fredag?

Er man russ, så er man russ

Og da trenger man russekort. Jeg skal ha 1000 kort, og jeg skal ha 2x500 så det blir to forskjellige. Disse er første utkast, jeg har ikke bestemt meg enda.

russekort1

russekort2

Beklager kvaliteten. Det er blogg.no sin skyld.

- Hva synes du om kortene?
- Forslag til endring?

Stem rødgrønt!

dsc04428

dsc04431

- Hva stemmer du? Hvorfor?

Jeg gleder meg!

Jeg blir så glad når jeg ser på tour-planen på Green Days offisielle hjemmeside. 10-12-09, Oslo, Norway, Spectrum. Det er bare litt over en måned til jeg står i spektrum, og sannsynligvis dør av hjerteinfarkt. Jeg gleder meg så mye at det gjør vondt. Jeg har aldri vært på en konsert av denne typen før, og jeg kjenner at jeg angrer litt på ståplassene. Høyden min kommer til å være et problem, og jeg må vurdere høye hæler hvis jeg planlegger å se noe. Uansett kommer det til å bli fantastisk, det må det jo bli, med den musikken. I dag bestilte jeg t-skjorte, som jeg skal ha på meg på konserten.

untitled


- Har du vært på rockekonsert?

En stjerne av de sjeldne

For nøyaktig elleve år siden fikk jeg en liten kusine. Derfor blir det fest og moro i dag. Bursdager er ikke bare bare. Håper dagen blir like fabulous som du fortjener, Henriette!

skann0114

skann0142

Idag kan du sitte på rompa
Og gjøre så lite du vil
For nå er det du som skal feires
Med kake og sang og spill
Idag er du den beste
Av alle venner vi har
En stjerne av de sjeldne
Et prakteksemplar!
<3

- Kjenner du noen som har bursdag i dag?

En magisk dag

Først og fremst vil jeg si tusen takk for all støtten og alle kommentarene jeg har fått de siste dagene! Det betyr utrolig mye!

Det har enda ikke helt gått opp for meg hva som skjedde i går. Da jeg våknet i dag måtte jeg løpe og finne autografen min for å sjekke om det hadde vært en drøm eller ikke. Jeg kan fortsatt ikke helt fatte at jeg har møtt James og Oliver. Det kommer til å ta tid før det synker inn. Dere kan forresten se hele intervjuet her.

Førpremieren i går var fantastisk! Stemningen var helt unik og det er helt klart noe jeg aldri kommer til å oppleve igjen. Ikke bare var festningen perfekt for visning av filmen, men de hadde også lagt til ting som gjorde det fullkomment. Blant annet hadde skuespillere kledd seg ut som de viktigste karakterene; Snape, Humlesnurr, Harry, Hermine, Ron, Hagrid osv. De hadde også laget flammeshow med dødsetere og James og Oliver skrev autografer til alle som ville ha. Jeg tror ikke det går ann å beskrive gårsdagen med ord, og jeg fikk heller ikke tatt noen særlig fine bilder, så dere får bare tro meg på mitt ord når jeg sier at det er fantastisk. Jeg var ikke hjemme før klokka tre i natt, og kvelden ble avsluttet med torden og lyn, det verste jeg har opplevd siden Kroatia for noen år siden.

Filmen i seg selv vet jeg egentlig ikke hva jeg skal si om. Når jeg ser en film, spesielt Harry Potter, for første gang, finner jeg som regel veldig få feil og mangler. Jeg blir så dratt inn i filmen at jeg ikke klarer å pirke på ditt og datt. Nå som det har gått noen timer må jeg si meg enig med James Phelps, dette er nok kanskje den beste filmen. Den hadde utrolig effekter, humor og romanser. I tillegg hadde den en seriøs undertone. Selvfølgelig hadde den noen mangler, selvfølgelig var den ikke akkurat som boka, men den gikk faktisk over min forventning!

dscf0621
dscf0637
dscf0634
dscf0643
dscf0650
dscf0651

- Hva er det beste du har opplevd?

Journalist for en dag

Nå er jeg hjemme og har hatt en av de beste dagene i hele mitt liv (og klokka er bare halv ett!).

Kameramannen, Tom, kom rundt klokka åtte og filmet litt på rommet mitt. Da vi var ferdige dro vi inn til Oslo, og parkerte i TV2s garasjer. Etter en kort heistur havnet vi inne i kontrorlandskapet for Nyhetene. Der måtte jeg vente litt før Synnøve kom. Da vi hadde hilst, og jeg hadde fått hilse på Kameramann 2, satte vi oss ned og jobbet litt med spørsmålene. Vi gikk gjennom "programmet", og jeg var dødsnervøs. Jeg kunne fortsatt ikke helt tro at jeg skulle møte og intervjue dem.

Intervjuet ble holdt på Grims Grenka hotell. Der måtte vi vente i det som føltes ut som en evighet før vi fikk komme opp. Da HP-crewet endelig gav klarsignal var pulsen min skyhøy. Jeg fikk beskjed om å huske å puste. Da jeg ventet i gangen oppe fikk jeg se ansiktet til James for første gang, og da kjente jeg at jeg både ble veldig nervøs og veldig glad. Intervjuet gikk bra, og jeg klarte meg mer eller mindre å stille spørsmål hele tiden. Heldigvis var James og Oliver helt fantastiske å snakke med. De smilte og svarte ordentlig, og jeg tror de skjønte at jeg var nervøs for de la på litt ekstra på svarene sine da jeg nølte. I tillegg hadde de øyekontakt hele tiden, og det var herlig!

Jeg er litt forelsket for øyeblikket. De var så kjekke i virkeligheten at bilder på nettet bare blir teit.

Jeg fikk ikke tatt bilde med dem, og det er selvfølgelig litt trist, MEN jeg fikk autograf og hilsen. Det var utrolig gøy! Jeg håper virkelig jeg møter dem igjen i kveld, for disse guttene er utrolig flotte! I tillegg lovte Synnøve at jeg skulle få intervjuet på dvd, så dere skal ikke se bortifra at dere får se alt her på bloggen!

dsc03060

dsc03062

dsc03063

Med dette vil jeg takke TV2, og spesielt Synnøve, for en fantastisk dag! Dette betydde utrolig mye for meg!

Hvis dere vil se klipp fra dagen, må dere skru på TV2 kl 18.30 i kveld!

- Hvilken kjendis vil du møte?

En time igjen!

Om litt over en time kommer fotografen. Jeg kan fortsatt ikke tro at det er sant og venter vel egentlig bare på at de skal ringe fra P4 og si at jeg ble lurt. I går kveld fikk jeg en melding hvor det sto at jeg skal intervjue brødrene. Jeg regner med at jeg ikke blir alene, men at journalisten skal være med hele tiden, men likevel! Jeg får uansett være der under hele intervjuet, og det er helt utrolig!

Jeg vet ikke hvor mye jeg kommer på tv, men garantert mer enn jeg liker. Hvis jeg dummer meg fullstendig ut, så er det fordi jeg er så nervøs at jeg nesten tisser i buksa! Jeg har ikke sovet i mer enn fire timer i natt! Jeg håper bare at jeg husker å puste.

For de som fortsatt lurer: TV2, 18.30-nyhetene.
jamesoliverphelpsgc2008

- Har du vært på tv før?

JEG SKAL PÅ TV!

De siste timene har vært helt syke. De sykeste i hele mitt liv! Jeg ble ringt opp av en journalist fra TV2. Hun lurte på om jeg ville VÆRE MED OG MØTE JAMES OG OLIVER PHELPS i morgen! Først skjønte jeg ikke hva hun sa, jeg ble hundre og ti prosent ute og visste ikke hva som skjedde. Så innså jeg hva hun faktisk sa. JEG SKAL PÅ TV.

I morgen tidlig kommer en kameramann hjem til meg og filmer rommet mitt. Jeg vet ikke helt hva som skal skje, men jeg skal visst få fortelle at jeg er fan og bla bla bla. I tillegg skal jeg KANSKJE få være med på intervjuet av tvillingene og KANSKJE stille noen av spørsmålene. Det som er helt sikkert er at jeg skal få møte dem, få autografer og ta bilde med dem! JEG VET IKKE HVOR JEG SKAL GJØRE AV MEG!Jeg kan ikke tro at det er sant, så jeg skjønner det hvis dere ikke tror meg.
SKRU PÅ TV-EN KLOKKA 18.30, TV2, I MORGEN, SÅ FÅR DERE SE!
Og jeg som er dritsjenert.

Edit:
"er det så stort at du skal på tv i 2 minutter da? :p - Anonym"
Hei, det er ikke det at jeg skal på tv som er stort! Det kunne jeg fint klart meg uten. Det som er stort er at jeg skal møte to av mine største forbilder. Jeg skal møte to gutter/menn som jeg har sett opp til i årevis.

Halvblodsprinsen

Hvem hadde trodd at det skulle bli mindre blogging på kalde og regnfulle dager? Ikke jeg i alle fall, men sånn har det blitt. Dere må ikke tro at jeg bruker dagene mine på noe fornuftig, nei, det er heller omvendt. I dag sto jeg opp klokka halv ett, tok en dusj og satte meg i sofaen i stua. Der ble jeg sittende foran skjermen hele dagen. Helt til Susan Watson ble journalist og hennes mann Eric ble politiagent. Ja, jeg har spilt The Sims 3 i hele dag. Ja, jeg trenger et liv.

I dag, altså onsdag, er det akkurat en uke til jeg tar turen ned til Akershus Festning. Der skal jeg se Harry Potter og Halvblodsprinsen to dager før resten av Norge. Jeg gleder meg helt utrolig mye. Jeg skal være en del av en (norsk) historisk begivenhet. Det blir tøft. Dessuten er jeg ganske sikker på at filmen er så nær perfeksjon som du kan komme. Alle klippene hittil har vært fantastiske. Ja, jeg er litt fanatisk, og litt fan.

harrypotter6f01

- Skal du se Harry Potter og Halvblodsprinsen?

Kongen er borte

Omtrent 95% av bloggerne på blogg.no har siden i går skrevet et innlegg om popkongen Michael Jackson. Da jeg først leste nyhetene, klarte jeg ikke helt å tro på det. Kildene nyhetene brukte på å bekrefte nyheten var ikke akkurat så veldig troverdige, og jeg bestemte meg for å vente på en pressemelding. Nå virker det som om døden er slått fast, ettersom minnestunder blir planlagt. Jeg må si jeg blir trist av å tenke på at han er borte. Jeg ble født litt for sent til å være en del av hysterien da han virkelig var stor, men likevel har jeg et slags forhold til ham. Jeg var en av de som fulgte med på rettsaken og var fast bestemt om at han var uskyldig. Det er trist at han er død, og heldigvis har han etterlatt seg god musikk som han kan minnes ved.

michaeljackson

michaeljacksonanotherpartofme3

Rest in peace, Michael.

Hurra for deg!

I dag har mitt store forbilde, Johnny Depp, bursdag! Denne begivenheten skal selvfølgelig feires med kake og sang. Det eneste problemet er at jeg ikke har kake eller noen som  er villige til å synge bursdagssangen med meg. Jaja. Jeg får feire med å se på bilder og lese intervjuer. Det er jo bra det også. Uansett så er det en stor dag i dag, og jeg håper alle har en god dag!

3256138ori

Happy Birthday to You
Happy Birthday to You
Happy Birthday Dear Mr. Stench!
Happy Birthday to You.

From good friends and true,
From old friends and new,
May good luck go with you,
And happiness too.

- Liker du Johnny Depp?

Dette reddet sommeren min

Gjett hva jeg skal 15. juli.

Ja, du gjettet riktig! 15. juli skal jeg på førpremiere på Harry Potter og Halvblodsprinsen. Jeg skal på spesialvisningen på Akershus Festning hvor noen av skuespillerne fra filmen kanskje dukker opp. Det skal visstnok bli den største utendørsvisningen i verden. Hvor fantastisk er ikke det? Jeg føler meg så utrolig heldig og kan virkelig ikke vente. Det reddet faktisk hele sommeren min. Informasjon om visningen finner du her.

untitled

- Gleder du deg til Halvblodsprinsen?

Mer til overs

I dag har jeg bevist at hvis du ønsker det sterkt nok, så regner det penger fra himmelen. For da jeg kom hjem fant jeg nemlig tre blanke mynter (det er en tale måte, de er ikke spesielt blanke (derfor har jeg dynket dem i ketchup, for det skal visst hjelpe)) rett ved søppelkassa. Det betyr at jeg får spise mat på skolen i morgen også. Takk kjære Pengegud. Resten av dagen min har gått med på å ha norsk heldagsprøve. Jeg var ferdig klokka 11, men vi måtte sitte til klokka 1.

I morgen er forresten en historisk dag, for i morgen åpner nemlig Europris Skedsmokorset. Så vidt jeg har hørt, blir det åpning med gratis bløtkake, så det er fult mulig at jeg kommer på åpningen. Nei, vent, det kan jeg jo ikke, for da jeg være på skolen. Jaja. Det spiller ingen rolle, jeg er bare glad for at vi endelig får denne butikken hit. Jeg har nemlig hørt at man får mer til overs uansett hva man kjøper. Dette lover veldig godt for økonomien min. I kveld blir det Les Miserables i Oslo og Lost hjemme i stua. Jeg gleder meg!- Hvordan står det til med din økonomi?

Jeg er historisk

Jeg er historisk. Denne gangen tuller jeg ikke engang; jeg er virkelig historisk. Det var i hvert fall det engelsklæreren sa. Dere husker at jeg søt og klagde over fagvalgene på Lillestrøm i går? Jeg er fortsatt sur for at jeg ikke får det som jeg vil, men nå har jeg kommet frem til en løsning. Jeg har nemlig valgt engelsk litteratur og kultur, samfunnsfaglig engelsk og politikk og menneskerett. Dette er en historisk kombinasjon. Det er ingen før som har valgt begge engelskfagene. Så nå er jeg og Caroline historiske. Jeg gleder meg til å se navnet mitt i historiebøkene. Julie og Caroline tar et historisk valg: velger engelsk og engelsk. Jeg kan helt klart se det for meg. Så nå må dere være forberedt på at jeg blir skikkelig kjendis. Pressen kommer til å stå rundt oss som noen hauker. Alle kommer til å ønske å være venn med meg. Eller ikke.


Dagens sitat:
Det er håp, til du gir opp.
Da er det tapt.
-- Gaute Ormåsen

Jeg blogger nok mer senere, nå skal jeg lese Twilight (blærg, jeg gremmes).

signatur1226562403
Lille Frøken Norge

Lille Frøken Norge

21, Skedsmo

Julie, 21, Skedsmo
Drømmer om en sydhavsøy med internettilgang og pepsi max. Blogger om livet alene og om hvordan det er å være meg. Jeg prøver å ta hver dag som den kommer, men er ikke alltid like flink til å utfordre meg selv. Ingenting skremmer meg mer enn livet, men det er heller ingenting jeg elsker mer enn å leve.

Kan kontaktes her: julie_phelps@hotmail.com«For hver dag som går, får jeg mindre og mindre framtid og mer og mer fortid, og for hver svidde dag som ryker bort, vokser kun én ting: ensomheten. Jeg vet ikke. Jeg kan ikke forklare det, jeg kan bare leve det.» (Tore Renberg)

Kategorier

Arkiv

hits