Film

Midnattspremiere: The Hunger Games

Photobucket

I natt skal jeg på midnattsvisning av The Hunger Games. Gleder meg veldig! 

Cassie.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Into the White!Jeg er veldig glad for at jeg dro på premieren på Into the White i går for det var utrolig spennende. Ikke bare fikk jeg se Rupert Grint i levende live, men jeg fikk også sett en utrolig fin film. Rupert var omtrent akkurat som jeg hadde sett for meg at han skulle være og jeg ble nok bittelitt forelsket. Jeg fikk dessverre ikke komme nærme nok til å få autograf eller klemme han eller noe, men det var utrolig gøy likevel. Det er noe spesielt med å se at en du har beundret så lenge du kan huske, er et helt vanlig menneske akkurat som deg selv. 

- Har du sett Into the White enda?

"I'm a consulting detective. The only one in the world.""I'm not a psychopath, Anderson, I'm a high-functioning sociopath, do your research."

 

- Har du sett på Sherlock?

Filmer jeg skal se i 2012 - The Hunger GamesI just keep wishing I could think of a way to show them that they don't own me. If I'm gonna die, I wanna still be me. 

Filmer jeg skal se i 2012 - Big Miracle

Even though they're big and powerful, they're so much like us. We're vulnerable and we get scared. We need help sometimes too.

Kristen Bell's Sloth Meltdown

<3

All I want for Christmas
All I want for christmas... is you. 

You'll fall in love with me

Photobucket

Misfits er så perfekt at det kribler i magen. Simon+Alisha<3

- Har du sett misfits?

Les MisérablesJubileumskonserten er helt utrolig sterk. Åh, kan se den igjen og igjen og igjen uten å bli i nærheten av lei.

- Hva er din favorittmusikal?

Latter forlenger livet

Hvis man er i dårlig humør eller har vondt et sted eller bare trenger å tenke på noe helt annet, er raske menn tingen. Tror faktisk ikke det finnes noe som er morsommere enn raske menn. Det er så ekte og ærlig og enkelt og jeg klarer ikke å slutte å le. Jeg er forresten forelsket i Calle og håret hans. 

- Hva ler du av?

Bare se den

Nå har jeg sett Deathly Hallows part 2 tre ganger og jeg ville bare si at jeg anbefaler den på det aller sterkeste. Jeg kan ærlig si at det er den filmen jeg  har vært mest kritisk til rett etter at jeg så den, MEN det betyr ikke at jeg ikke likte den. Jeg ble bare veldig skuffa over enkelte ting som de ikke tok med. Alt i alt er det jo en helt utrolig film og det tror jeg nok de aller aller fleste er enig i. Jeg anbefaler i hvert fall å se den!

Mange sier at nå er det over. Nå er det slutt. For meg føles det ikke sånn. Jeg var på en måte ferdig med å sørge over slutten for tre år siden og nå ser jeg bare fremover. Det er ikke over. Harry Potter vil alltid være en del av livet mitt, det er faktisk det eneste jeg vet helt sikkert om fremtiden min. Harry Potter er for evig og alltid. 

Jo, også kan jeg nevne at jeg er (om mulig) enda mer forelska i Matthew Lewis enn jeg var før. 

Photobucket

- Har du sett filmen enda?

I'm madly in love with youOlive: Grandpa, am I pretty?
Grandpa: You are the most beautiful girl in the world.
Olive: You're just saying that.
Grandpa: No! I'm madly in love with you and it's not because of your brains or your personality. 

(fra filmen Little Miss Sunshine)

Den sommerfølelsen

Lagde en bitteliten kortfilm om sommeren så langt (for det har ikke bare vært regnvær, skjønner dere!). Dere kan godt si hva dere synes om den :)

On Stranger TidesI kveld skal jeg på Pirates-premiere! Har gledet meg til denne filmen helt siden det gikk rykter om at den skulle lages. Johnny Depp er mitt største forbilde og Jack Sparrow er mitt livs store kjærlighet. Som bonus slipper man også Will Turner og Elizabeth Swan i denne filmen!! 

- Skal du se Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides?

Song from a secret garden

Jeg satte sammen en liten film i går. Den er mest for de som lurte på om jeg kunne lage en film med valpen. Vet at det er skikkelig dårlig satt sammen, men jeg har aldri brukt iMovie før, så det er egentlig en liten test :)

James.I mangel på inspirasjon og bedre ting å gjøre, redigerer jeg bilder av kjekkaser. Tenk at jeg har sittet i samme rom som denne skapningen. Sukk. 

Naked.

Filmtips: The Young Victoria

Den unge Victoria er en periodefilm om dronning Victoria av England. Det er historien om hvordan hun ble dronning, men det er først og fremst en kjærlighetshistorie. Jeg har en veldig stor forkjærlighet for britiske filmer om mennesker som levde på 1600-1800-tallet. Denne filmen er en av de beste jeg har sett. Kostymene og stedene er utrolig vakre, skuespillerne er virkelig talentfulle og manuset er perfekt skrevet. Jeg vet ikke om alt er historisk korrekt, men det er uansett en utrolig fin opplevelse. Anbefaler denne filmen på det aller sterkeste!

- Har du sett den?

You can always find them in here

Photobucket
Kilde

Sirius: I expect you're tired of hearing this, but you look so like your father. Except your eyes. You have...

Harry: My mother's eyes.

Sirius: It's cruel that I got to spend so much time with James and Lily, and you so little. But know this; the ones that love us never really leave us. And you can always find them in here.

My new obsession
Photobucket

Nå har jeg sett første episode av Skins sesong 5 og har allerede en favorittkarakter. Nemlig Rich Hardbeck (han med mørkt, langt hår)! Åpningen av den nye sesongen og presentasjonen av de nye karakterene var forresten superbra. Gleder meg til å se resten!

- Har du sett første episode av Skins sesong 5?

What's Eating Gilbert Grape


Kilde

Verdens fineste film som jeg har sett flere ganger enn jeg kan telle på fingrene. Fantastiske skuespillere og vakker historie.

- Har du sett den?

Midnattspremieren! :-)

På grunn av jobben skulle jeg egentlig ikke se Harry Potter and the Deathly Hallows part 1 før på lørdag, men så fant jeg ut at det fortsatt var ledige billetter til midnattsvisningen i Lillestrøm i kveld. Da kunne jeg ikke gjøre annet enn å bestille billett. Så nå skal jeg altså avgårde helt alene på kino i natt. Jeg kommer til å være så trøtt at tårene kommer til å trille gjennom hele filmen. Derfor er det kanskje bra at jeg går uten noen jeg kjenner.
- Skal du se Harry Potter i kveld?

Stolthet og fordom


Bildene er linket!

Kanskje en av de vakreste filmene i verden. Den er kanskje ikke akkurat som boka, men jeg synes den er utrolig bra laget uansett. Alt er så fint og historien er den beste selv om små detaljer mangler. Hvis du ikke har sett den, gjør det nå med en gang!

- Liker du Stolhet og Fordom?

Living is easy with eyes closed


Jeg savner Lost og pappaCharlie. Hjertesukk.

- Hva savner du?

'Up is Down'. Well, that's just maddeningly unhelpful... Why are these things never clear?

- Jack Sparrow

Of course it is happening inside your head, Harry, but why on earth should that mean that it is not real?

Nå er det 62 dager til neste Harry Potter film kommer på kino. Hvem gleder seg?

Have I gone mad?Bildene er hentet fra warningdontreadthis.tumblr.com. 

Alice in Wonderland er en av favorittfilmene mine for tiden. Den er så vakker og fin. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg har sett den nå, men den er like fin hver gang. 

- Hva heter favorittfilmene dine?

Charlie is so cool like


- Liker du Charlie?

Filmer i sommervarmen


Om forlatelse (britisk, 2007)

Etter bryllupet (dansk, 2006)


The Edge of Love (britisk, 2008)


De Gales Hus (norsk, 2008)


August Rush (amerikansk, 2007)


Ballet Shoes (britisk, 2007)


Nick and Norah's Infinite Playlist (amerikansk, 2008)


La den rette komme inn (svensk, 2008)

Legg merke til at jeg har fokusert på de kvinnelige skuespillerne. Det er noe nytt det.

- Har du sett disse filmene?

Alice in Wonderland

Veldig snart kommer Alice in Wonderland på kino, og jeg har gledet meg helt siden det gikk rykter om at Tim Burton skulle lage den. Nå nærmer dagen seg med stormskritt. I tillegg har blogg.no en konkurranse på gang hvor du kan vinne billetter til førpremieren, så jeg tenkte at jeg skulle prøve lykken. Man vet jo aldri.  Klikk her for å bli med på konkurransen du også!- Skal du se Alice in Wonderland?

Barndomsminner, del 1

Nå som det er jul passer det veldig bra med å se tilbake på barndommen, for jul er en veldig nostalgisk høytid.

En film jeg husker veldig godt fra barndommen er Lille Nemo i Drømmeland. Jeg vet ikke hvor mange ganger jeg så den, men det var omtrent så mange ganger at jeg kunne alle replikkene utenatt. Det er veldig lenge siden jeg sist så den, men jeg husker den som søt og litt skummel.

- Har du sett Lille Nemo i Drømmeland?

Filmøyeblikk #2

tumblrktgw2t5sd81qzahuvo1500

Beste trilogien noensinne. Uten. Tvil. Jeg husker at jeg satt i kinosalen i Lørenskog og så den første filmen, og jeg var frelst etter bare et par minutter. Johnny Depp er genial. Jack Sparrow er genial. Jeg elsker alle de tre filmene. På mange måter åpnet disse filmene øynene mine for film. Det er først etter de at jeg virkelig har begynt å elske film. Scenen over er en av mine favorittscener fra alle tre filmene.

- Hvilken film åpnet øynene dine for film?
- Hva heter favorittfilmen din?

Filmøyeblikk #1

tumblrktbj1kkxkf1qzyw65o1500

Ett av høydepunktene i Harry Potter og Halvblodsprinsen. Jeg hadde aldri trodd at Tom Felton skulle kunne spille så bra som han gjorde i denne filmen. Dette er en av to scener hvor han spilte perfekt. Han fortjener virkelig heder og ære.

- Hvilket filmøyeblikk husker du?

Lille Frøken Norge

Lille Frøken Norge

21, Skedsmo

Julie, 21, Skedsmo
Evig pessimist. Liker hvaler og bøker. Blogger om alt i livet som ikke gir mening.

Kan kontaktes her: julie_phelps@hotmail.com«For hver dag som går, får jeg mindre og mindre framtid og mer og mer fortid, og for hver svidde dag som ryker bort, vokser kun én ting: ensomheten. Jeg vet ikke. Jeg kan ikke forklare det, jeg kan bare leve det.» (Tore Renberg)

Lille Frøken Norge

Kategorier

Arkiv

hits