Foto

Oss to i Oslo


Da jeg våknet i dag følte jeg meg av en eller annen grunn modigere enn jeg gjør til vanlig. Jeg var kanskje litt overtrøtt og sola skinte og jeg bestemte meg for at etter at jeg hadde jobbet med skolearbeid skulle jeg gå meg en lang tur i Oslo by. 

Først gikk jeg til Aker Brygge. Sola var ikke like på topp som på morgenen, men det gjorde ingenting. Det var likevel nydelig vær og blide mennesker og generelt god stemning.

Jeg gikk opp på Akershus festning og satte meg på en av favorittbenkene mine. Satt der en stund, men så ble det kaldt og jeg bestemte meg for å gå videre. 

Jeg var litt usikker på hvor jeg skulle gå, men endte opp med å gå mot Operaen. På veien dit tok jeg bilder av hus med fine farger. Det er det jeg kanskje liker best med Oslo, alle de forskjellige husene i ulike farger. 

Kom frem til Operaen og fant meg selv! Tok ikke så mange bilder av selve Operaen for jeg synes ikke bygningen er så veldig fin...

Utsikten derimot liker jeg veldig godt. Fint lys og fine bygninger. Synd at det ser ut som et byggefelt der nede for tiden, gleder meg til det blir ferdig.

Fikk en ny venn i dag også! Åge Måge! Åge stilte villig opp som modell i sikkert en halvtime og jeg har nå cirka to hundre bilder av han. Midt i photoshooten prøvde en dame å få meg til å flytte meg sånn at hun også kunne ta bilder av Åge, men ærlig talt, hun kunne finne sin egen måke...

Til slutt tenkte jeg at det var på tide å komme seg hjemover til oppgaveskriving, så jeg gikk til 37-bussen som kjørte meg opp til St. Hanshaugen. Kom hjem til tom postkasse og tom hybel, men det er helt greit for i morgen er det fredag!

Flaut langt innlegg, men jeg liker å lure dere til å tro at jeg lever et spennende liv. Vet ikke helt om jeg klarer å lure dere når jeg har innrømmet at jeg har tatt to hundre bilder av en måke. Jaja, alle kan ikke leve spennende liv.

- Hva har du gjort i dag?

Jeg vet, du og jeg har vært sammen i en drømI dag har jeg vært på juletrefest. Først var det boller og brus og Asgeir-show og så var det Disney on Ice. Herlig! Tror aldri jeg blir for gammel for det. Over har dere et lite bildedryss fra kvelden :-)

- Liker du Asgeir?
- Har du vært på Disney on Ice i år? 

Rupert.<3

2011 i bilder

Advarsel: Dette innlegget inneholder _mange_ bilder. Noen av favorittbildene mine i 2011. Synes også det beskriver året mitt ganske bra, men skal nok oppsummere det med ord også i løpet av januar en gang. 

- Hvordan var ditt 2011?

Julaften i bilder


hahahaha ok


kveldens høydepunkt: bobleplast <33Julaften var superfin med supergod mat. Som vanlig var det altfor mange gaver og for meg stikker det litt i hjertet å tenke på alle de som ikke har noe som helst, men selvfølgelig er jeg kjempeglad for alt jeg fikk! <3

- Hvordan var deres julaften?

Hvordan ta gode bilder:

Merk; jeg er fullstendig selvlært og dette innlegget er kun basert på mine egne erfaringer. 

Vær kresen. Det er viktig at man ikke kun knipser et bilde og er fornøyd med det. Hvis du virkelig vil ha et godt bilde, må du ta flere bilder av akkurat det samme. Jeg tar alt fra 10 til 50 bilder av samme motiv og får da kanskje 1-2 bilder jeg er fornøyd med. Noen ganger blir jeg ikke fornøyd med et eneste et og sletter alle sammen. 

Velg et motiv og gå så nærme som mulig. Personlig liker jeg bedre nærbilder enn avstandsbilder, fordi man da slipper uromomenter samtidig som man får flere detaljer. Det er vanskelig å få gode bilder hvis du ikke har et bestemt motiv, men tar bilde av mye forskjellig samtidig. Slik bilder blir som regel bare rotete. 

Sørg for at bildet er skarpt. Motivet bør alltid være i fokus og det bør alltid være lett å se hva du har tatt bilde av. 

Ikke bruk blits. Mange er kanskje uenige med meg på dette punktet, men min erfaring er at de dårligste bildene er de man bruker blits på. Bilder tatt med blits blir ofte kunstige og rare og i mine øyne er det ikke verdt det. Dropper du blitsen slipper du dessuten røde øyne eller lysrefleksjon i for eksempel speil eller vinduer. 

Tenk på lyset. Prøv for eksempel å unnga å ta bilder i motlys. Det viktigste er at det er nok lys. Mørke bilder blir sjelden spesielt bra og det derfor viktig at du bruker lyset for alt det er verdt. 

Finn noe nytt og spennende. Hvis du vil ha unike bilder er det lurt å finne motiver som ikke så mange har brukt før deg. Prøv deg frem og ta bilder av alt. Med digitale kameraer kan man heldigvis slette alt man ikke liker og man trenger derfor ikke å være redd for å kaste bort film. Du kan også arrangere motivet selv ved å plassere det du vil ta bilde av et sted det ikke hører hjemme, det kan det bli spennende bilder av!

Ikke legg alt ansvaret på kameraet ditt. Ja, det er lettere å ta gode bilder med et godt kamera, men de virkelig gode bildene krever noe fra deg også. Du må tenke på hva du kan gjøre for at bilde blir best mulig. Det nytter ikke å bare trykke på en knapp og håpe på det beste. 

Prøv nye vinkler hele tiden. Ta et bilde ovenfra og ned eller nedenfra og opp eller på skrå eller noe helt annet. Alle bildene dine trenger ikke å være rett frem, prøv noe nytt! 

Prøv, prøv og prøv igjen. Ingen blir mesterfotograf over natta. Å bli flink i noe krever mye prøving og feiling.

The wand chooses the wizard, Mr. Potter.


Neville Longbottom's tryllestav.


Ron Weasley's tryllestav.


Sirius Black sin tryllestav.


Remus Lupin sin tryllestav.

- Samler du på noe?

I can't explain myself, I'm afraid, Sir, because I'm not myself you see

Foto: privat

I don't need to fight to prove I'm rightFoto: privat

Universets galehus(foto: privat, Oslo, 30.07.11)

Portugal i bilder

Jeg har litt vanskelig for å samle tankene nok til å skrive noe i disse dager, så her er noen bilder fra uka i Portugal.- Har du vært i Portugal?

HoneydukesLitt av godteriet jeg kjøpte på Honeydukes i the Wizarding World of Harry Potter!

- Hva synes du ser best ut?

Magic KingdomMagic Kingdom er nok den mest kjente og mest populære delen av Disney World i Florida. Å gå inn i parken er som å gå rett inn i et eventyr. Stemningen er helt unik og alt er så utrolig bra laget  og alt er så gjennomført. Det er ikke hver dag man møter Mikke og Donald og Aladdin og Jack Sparrow og en haug prinsesser. Jeg er veldig glad i Disney og synes at Magic Kingdom var en veldig fin park! Eneste problemet var at det var så mange mennesker at det ble mer stress enn gøy. Heldigvis oppdaget vi Pirates of the Caribbean-delen og fikk ståplass helt foran da Jack Sparrow dukket opp! Hadde lyst til å kaste meg over han og aldri gi slipp...

- Har du vært i Magic Kingdom i Florida?

BoblerFoto: privat

Bea

Foto: privat

Perfection is a state of completeness and flawlessnessVerden er så perfekt. Skjønner ikke at noen mennesker klarer å gå inn for å ødelegge den. 

Min helg var lastet med...

...familietur til Oslo med helt blå himmel og miljøfestival.

...roser fra arbeiderpartiet....fotografering av fine blomster og alt annet....en nydelig søster med langt, langt hår.

 

...en glad hund på biltur.

 

...superfint sommervært....familiebesøk med is og nonstop og prat og sol. 

- Hva var helgen din lastet med?

Fire
This one goes out to the one I love
This one goes out to the one I've left behind
A simple prop to occupy my time
This one goes out to the one I love

(tekst: R.E.M, foto: privat)

Sommer på jorda, smil overalt:)

17. mai er vi så glad iBilder sier mer enn ord. 17. mai er fint. Norge er flott i rødt, hvitt og blått.

- Hvordan var din 17. mai?

You're amazing just the way you are- Hva er det vakreste du vet om?

Kultur brukes for å betegne menneskelig aktivitet i samfunnet


Jeg er kanskje over gjennomsnittlig interessert i fremmede kulturer. Jeg er for eksempel overentusiastisk når det gjelder tv-programmer som "den store reisen". Det er sånt jeg sluker like lett som pizza med pepperoni. Å oppdage, studere og oppfatte nye kulturer som er så forskjellige fra den jeg lever i som overhodet mulig. Over ser dere bilder fra Afrika og India og det er to kulturer jeg håper på å få studert nærmere enn gang i fremtiden. Tenk å for eksempel bo noen måneder eller et år i et av de landene. Åh. 

(tror kildene er riktige, men si ifra hvis de ikke stemmer!) 

- Er du interessert i fremmede kulturer?

Påskevær på forskudd

- Hva har du gjort i det fine været?

En helg i bilder
Fordi bilder sier mer enn tusen ord. Takk for fin-fin helg, bfff <3

(foto: meg og bfff)

.

Look into my eyes and tell me the truthJeg har alltid vært fascinert av øyne. Jeg tror at man kan forstå et menneske bare av å se dem inn i øynene. Man kan fake smil, men det er vanskelig å lyve med øynene. Jeg vil at dette bildet skal være en del av prosjektet til Caroline Maria.

- Liker du øyne?

Teknisk settTeknisk museum i Oslo med lillesøster og pappa i dag.

- Hva har du gjort i dag?

Honey, I'm home

I dag hadde jeg endelig litt ekstra tid og energi til å ta en liten tur ut i skogen. Det var utrolig deilig å være tilbake blant trærne, spesielt med et kamera som faktisk kan ta bilder! Dessverre var det altfor kaldt til å være der lenge.

Honey, I'm home and I had a hard day.

Noen ganger har jeg mest lyst til å:


♥ sitte i vinduskarmen og bare lese i hundre og tjue dager.


♥ flytte inn på verdens fineste hytte og glemme at det finnes en verden bortenfor Hurdalsjøen.


♥ plukke kanskje tusen blomster og plassere minst hundre blomster i alle rom.


♥ gå uendelig lange turer med musikk i ørene, helst i skogen.


♥ faktisk flytte inn i skogen fordi det er så fint og fredlig der og fordi ingen maser om noe som helst.


♥ reise til et land hvor jeg kan ta bilde av store slott hver eneste dag i et år.


♥ plukke jordbær i et fjernt land og spise dem i skjul.


♥ ta fugletatovering på armen og late som om jeg kan fly.


♥ låse meg inne på rommet mitt og overhøre alt mas om at jeg være mer sosial.

- Hva har du mest lyst til å gjøre?

There's a girl


There's a girl that you might know

She's a friend at least I tell you so

But it might surprise you to find

There's something going on behind the door

When I'm asleep it gives me time to think

Thoughts that I wouldn't dare speak aloud

I couldn't bare myself before a crowd

Foto: privat, tekst: The Ditty Bops

Jeg har redigert bilderEr det noe jeg bør fortsette med eller bør jeg la bildene være som de er?

Nå skal jeg snart på jobbintervju og etter det skal jeg støvsuge og rydde. Hurra, det er fredag gitt.

- Redigerer du bilder?

Forresten, trykk her.

Autumn marks the transition from summer into winter


Foto: privat

- Liker du høsten?

Hei oktober!


Dagen startet på Lillestrøm kino med en uglefilm. Historien var litt i tynneste laget, men åh, fine ugler<3


Da jeg kom hjem tok jeg meg en tur i høstværet.


Fanny ble superlykkelig da vi gikk i skogen.


Og det ble Lille Frøken Norge også!


Så fant vi mamma og så gikk vi hjem.

Fin historie eller hva?

On the catwalk

 
Foto: Privat

- Liker du katter?

En båttur i oktober

Hvis jeg kunne velge hva jeg skulle gjøre resten av livet, så ville det vært å bo på en båt med et kamera og en datamaskin med evigvarende batteri. Der skulle jeg tatt bilder av havet hver eneste dag og skrevet uendelig mange bøker.Sånn bortsett fra å fryse i hjel på dekk i t-skjorte med kamera i hånda, har jeg hatt det fint med familie, spillautomater og taxfree. Stena Line bestemte seg for å ha sikkerhetsøvelse akkurat i dag og jeg ble vekket hundre og tjue ganger i dag tidlig av alarmer og stemmer på høytalerannlegget. Hurra, hurra og atter hurra.Heldigvis fikk jeg kjøpt billige dvd-er og supermasse godteri.

- Liker du havet?

- Hva ville du gjort hvis du kunne gjøre hva som helst resten av livet?

I hope you don't mind


It's a little bit funny this feeling inside

I'm not one of those who can easily hide

I don't have much money but boy if I did

I'd buy a big house where we both could live

If I was a sculptor, but then again, no

Or a man who makes potions in a travelling show

I know it's not much but it's the best I can do

My gift is my song and this one's for you

Foto: privat

The End

Nå er sommeren over, dere. Høsten er på vei og snart forsvinner alle blomstene og gresset visner. Heldigvis kan vi trøste oss med kakao og pledd og pene høstfarger. Man kan sitte inne med god samvittighet med en god bok i fanget eller en flott film på skjermen. Høsten er ikke så aller verst.

Det gjelder å leve slik at man greier å dø (Håkon Bleken)Kilder: Her, her, her, her, her og her.

 

Jeg har liten tro på at vi bør vente med å leve. (Jostein Gaarder)

Blekk i hudenHer, her, her, her, her, og her.

Jeg er ganske nerdete når det kommer til enkelte ting. Harry Potter er en av de tingene. I mange år har jeg tenkt på og snakket om å skaffe meg tattovering. Nå er snart tiden inne og jeg ender nok opp med noe lignende med bildene over. Tipper det blir som på det siste bildet, bare litt mindre.

Jeg vil ha en liten pusekatt
Kilder: Her, her, her, her, her, her og her.

- Hva vil du ha?

Hvordan jeg egentlig ser ut:
Jeg har ikke godt av å ha så mye fritid. Noen må gi meg en jobb nå med en gang!

Lovebirds


Oppskrift: en fin helg.

en tung bag


en smilende søster


en hund og en skygge på tur


en blå himmel


masse pepsi max


en hamburger


en fin bok

Å ikke viteBildene er linket til kildene sine. 


Egentlig vet jeg ingenting. Om noe som helst. Jeg bare lever.

På sånne dager

På dager hvor man er bittelitt syk og det regner ute, kan man gjøre fine ting som å:

Lese fine barnebøker.

 

Med søte illustrasjoner.

 


Skrive dikt med fjærpenn og blekk.


Søle blekk på alle fingre.

 

Og høre på fine sanger av Hello Saferide. 

For varmt til å være inne


På dager hvor det er for varmt til å sitte inne kan man plukke bringebær, lese en ny bok, drikke pepsi max og kose med hunder som trives best i solsteiken. 

- Hva gjør du når det er for varmt til å sitte inne?

Kiss me so sweet and so soft

And suppose I never ever met you


Suppose we never fell in love

Suppose I never ever let you


Kiss me so sweet and so soft


Suppose I never ever saw you


Suppose we never ever called


Suppose I kept on singing love songs

Just to break my own fall

Teksten er fra en av favorittsangene mine, Fidelity av Regina Spektor, og bildene har jeg tatt i sommer.

- Hvilke sanger er dine favoritter i sommer?

Siste dagen i juli

Ut på tur med eviglange trapper. Jeg er i så dårlig form at det nesten er flaut. 


På turen møtte jeg en gammel dame som lurte på om Fanny var en schæfer. Jeg trodde jeg skulle dø av inneholdt latter. 


I dag var det bringebær overalt. Hurra, hurra!


Obligatorisk bilde av en slags blomst-plante-ting.


På en dag som denne må man lese masse Harry Potter. Det gjelder bare å legge fra seg datamaskinen og sette seg et sted hvor det ikke er tv...


Nå kan dere få lov til å gjette hva jeg har laget i dag!

Sa du vafler?


Jeg sa vafler!

- Hva har du gjort på den siste dagen i juli?

Frankrike - del 6 (Zoo)

Fin søster venter på å få se masse dyr.

Safaritog gjennom dyreparken. 


Giraffen Laffen.

De hadde favorittdyrene mine der! Geiter! Dessverre snakket de bare fransk.

Men de ELSKET popcorn.Også elsket de meg. 

Zebraer var det også, men det var ikke mulig å ta fine bilder, for de var for langt unna. 

Flodhestene derimot var kjempenærme. Jeg kunne nesten ta på dem og det var nesten hull under gjerdet der vannet deres var. En stund var jeg redd for at de skulle klatre under og spise meg. 


Rett etter at mamma tok dette bildet, gryntet grisen høyt og prøvde å spise meg. Seriøst. 

Dette markerer slutten på mitt eventyr i Frankrike. Dermed går bloggingen tilbake til mitt urkjedelige hverdagsliv. 

- Er du glad i dyr?

Frankrike - del 6 (slottsbesøk)

Med godt mot trasket vi mot et lokalt slott som hadde blitt restaurert på 60-tallet.

Det var voldgrav, men ingen haier eller krokodiller. Skuffende nok.

Foran slottet var et område med gress og trær og rett ved siden av lå en liten kirke. 

Herregud, jeg er i ferd med å bli modell. 

Slik så selve slottet ut, altså ikke helt gjennoppbygd. Slottet er fra middelalderen.

Stort og flott i fint vær. 

På steder som dette kunne jeg gått rundt i timesvis og drømt meg bort. 


Til slutt fant vi en lillesøster som ikke skjønner poenget med å se på gamle bygninger og vi dro dermed tilbake til huset for å bade. 

- Liker du gamle slott?
- Er du interessert i middelalderen?

Frankrike - del 5 (Mont Saint-Michel)

Mont Saint-Michel er et kloster bygd på toppen av en høyde. 


Søskenfoto ftw.


Mont Saint-Michel sett fra parkeringsplassen.

Søskenfoto foran Mont Saint-Michel.


Nei, jeg er ikke gravid. Det er bare en matbaby. 

Vi kjøpte mat og poserte for kameraet.

De solgte sverd og jeg hadde så lyst på et at jeg fikk vondt i magen...

Men jeg endte bare opp med et stort verdenskart til å ha på veggen.

Baksiden av Mont Saint-Michel.


En sliten familie etter en eviglang gåtur opp og ned.

Hvis du er interessert i middelalderkultur og gamle bygninger anbefaler jeg virkelig å besøke Mont Saint-Michel. Det ligger i Normandie og er skiltet til overalt. Hadde det ikke vært for at det var så mange mennesker at man måtte gå i kø hele tiden, hadde det bare vært et herlig besøk. Selve stedet var uansett imponerende og vakkert.

- Har du vært på Mont Saint-Michel?

Frankrike - del 4 (Hauteville, Normandie)

Vi forlot Paris til fordel for et stort hus i Hauteville, Normandie. Huset hadde fem soverom med dobbeltsenger og lå omtrent tjue meter fra havet. 


Dette var utsikten fra terassen på kvelden. 

Gata vi bodde i. Her har jeg våknet tidlig og er med på marked for å kjøpe frokost.


Frokosten besto av kylling, loff og jordbær. 

Vi kjøpte Twister og jeg fant ut at jeg er enda stivere enn jeg trodde. 


Jeg hadde skrivebord på rommet med vindu med utsikt til havet. 

Jeg skrev ferdig en tekst jeg har jobbet med i nesten fem år. Den endte på 155 sider. 

Dere ser det hvite huset med svart tak? Der bodde vi. 

Jeg elsker havet mer enn noe annet, men jeg er ikke like glad i kameraer...

Her er vi i en annen by på shopping. 

Til og med jeg badet i havet, men bare en gang, for været var ikke helt på vår side resten av uka.


Veien mellom huset vårt og havet.

De første dagene lå jeg på et rom i annen etasje. Jeg fikk nesten ikke sove fordi jeg stadig hørte lyder i huset, knirking og dunking i veggene. En av de første nettene skrudde lyset mitt seg på midt på natten. Neste kveld flyttet jeg derfor inn på rommet som både søsteren min og broren min lå på. Vi hadde altså fem soverom og brukte to av dem. Lol. 

Det var cirkus i Hauteville tirsdag 21. juli, men jeg og mamma dro ikke. Cirkuset hadde nemlig tre løver og jeg ville ikke være med på å støtte et cirkus som behandlet dyrene som de gjorde. Løvene lå i et lite bur og det så ikke akkurat ut som de hadde det veldig bra. Jeg var nesten på gråten første gang jeg så dem. 

Vi spilte kort hver dag. Jeg er så lei av amerikaner at jeg spyr. I utgangspunktet hater jeg jo spill. Hauteville var en vakker og koselig kystby. Hadde det ikke vært for de lange og skumle nettene, hadde jeg ville flyttet dit. Menneskene var stort sett blide og overraskende mange kunne litt engelsk. Havet kom og forsvant flere ganger i døgnet. Det var høyvann og lavvann, høyvann og lavvann og det skiftet hele tiden. Det var umulig å vite når man faktisk kunne bade og når man ikke kunne. Alt i alt hadde vi et fint opphold med mange fine opplevelser. Det kommer minst to innlegg til med bilder fra steder vi dro til i løpet av uka. 

- Har du vært i Hauteville?
- Liker du havet? 

Frankrike - del 3 (Versailles)

Statuen av Louis XIV, Solkongen.


Slottet i Versailles.Planen var egentlig å tilbringe noen timer inne i slottet i Versailles, men da vi kom dit fikk vi se køen. Det var først en kø for å kjøpe billetter og så en kø for å komme inn. Vi var slitne etter Disneyland dagen før. Jeg måtte på do og hadde vondt i hodet. Vi tok en haug bilder av utsiden og så dro vi. Det tok oss flere timer å finne veien ut av Versailles, så jeg vil si at jeg har vært der! Det var et utrolig fint sted og jeg skal helt klart tilbake dit. Det er et av de historiske stedene jeg virkelig har lyst til å se. 

- Har du vært i Versailles?

Frankrike - del 2 (Disneyland)

Hotellet vi bodde på het Explorers og ligger bare ti minutter med buss fra Disneyland Paris.

Vi hadde fellesrom... Jeg viser dere egentlig bare dette bildet for at dere skal få se de fine sokkene mine.

Det var badeland på hotellet og vi testet ut kameraet mitt under vann. 

Til og med jeg badet! Tenk det.

Vi dro til Disneyland tidlig om morgenen med billettene klare. Så viste det seg at de ikke åpnet dørene før halv ti. Ingen attraksjoner åpnet før ti...


Jeg tok nesten like mange bilder av Disneyslottet som jeg tok av Eiffeltårnet. 


Jeg må innrømme at jeg trodde denne skulle gå fortere enn den gjorde. 

Alice in Wonderland! Det var en stor labyrint og jeg mistet hele familien min på veien. 

Min favorittattraksjon. Pirates of the Caribbean. Dere vet, den som filmen er basert på! Den var kjempebra, men det var for lang kø til å ta den mer enn en gang.


Jeg kjøpte meg selvfølgelig Aztec Gold. Venter bare på at månen skal stå opp jeg nå.

Det var Disneyshow flere ganger i løpet av dagen.Eventyrparaden.

Mad-Hatter! Dette minner meg på at jeg må se filmen snart...


Desverre forsvant prinsessene forbi veldig fort, så disse var de eneste jeg fikk ordentlig bilde av.

Jeg kjøpte meg en stor Mikke Mus-bamse og Disneysjokolade og så dro vi utslitte tilbake til hotellet. 

Disneyland var perfekt. De hadde store attraksjoner fra alle de beste historiene til Disney, blant annet Peter Pan og Pinnochio og Toy Story og Alice in Wonderland og selvfølgelig Pirates of the Caribbean. Jeg ble slått i bakken av den fine paraden og Disneyshowet foran Disneyslottet. I mange timer følte jeg meg litt som en 6-åring. Dessverre var jeg kjempesliten etter lite søvn natten før og ble veldig sliten og lei etter hvert. Håper virkelig jeg får dratt tilbake en gang!

- Har du vært i Disneyland?

Frankrike - del 1 (Paris)

Vi ankom Paris sent på kvelden. Det tok oss en evighet å finne en restaurant hvor alle ville spise, og selv da måtte vi bestille en pizza fra restauranten ved siden av. Jeg lekte med kamerafunksjoner fordi det var for mørkt til å ta skikkelige bilder.

Vi sto opp tidlig for å stå i kø ved Eiffeltårnet. Jeg sto selvsagt ikke i køen, for som dere vet klarer jeg ikke å kjøre heiser, så jeg måtte vente i en evighet. Fordelen er at jeg fikk tatt en hel haug med bilder av Eiffeltårnet. 


Plutselig begynte det å regne. Ikke bare litt, men så mye at bilene nesten ikke kunne kjøre i gatene. 


Vi dro til Louvre på nasjonaldagen for å komme inn gratis og sto en evighet i kø i regnværet. Det var kaldt og vått og kjedelig, men vi var ved godt mot. Vi skulle tross alt se på kunst.


Så kom vi på innsiden og gikk for å se det alle andre gikk for å se på. Så mye fikk jeg se av Mona Lisa, og jeg kan ikke si at jeg helt skjønner hvorfor akkurat det bittelille bildet er så populært. (Det er ikke noe vits å mase om smilet, jeg har hørt det før) Hvis noen er i tvil, så er Mona Lisa det lille maleriet bak glasset. 


På vei ut fikk vi se at regnet var borte.

Da ble det posering på store kasser.


Så fant vi et tivoli! 


Ettersom det var nasjonaldag (dere vet, 14. juli, Bastillen, osv.), var det en million mennesker ved Eiffeltårnet.

Det var masse fyrverkeri og sikkert feststemning for de som ikke hadde gått og lagt seg.


Femtende juli ble det båttur gjennom Paris.


Hus ved elva.


Notre Dame. Her kjørte båten forbi så raskt at det var umulig å få skikkelige bilder. 

Etter 3 dager i Paris (strengt talt var det bare to, den første teller egentlig ikke) dro vi videre til Disneyland. Alt i alt likte jeg Paris veldig godt, men jeg må nok se mer av byen for vi så ikke stort mer enn Eiffeltårnet og Louvre og området rundt. Jeg likte den franske atmosfæren og det meste av den franske maten. Jeg tror nok jeg ville likt Paris enda bedre hvis jeg kunne fransk og hadde bedre tid (og mindre regnvær og mindre vondt i hode).

- Har du vært i Paris?

Lyndsay Caleo and Fitzhugh Karol


Nå som jeg har skaffet hybel har det falt seg naturlig å vandre inn på diverse nettsider hvor man kan se på andres leiligheter. Dette er bilder fra leiligheten til Lyndsay Caleo and Fitzhugh Karol. Jeg synes den var så fin at jeg ville dele den med dere. Bildene tilhører selvfølgelig ikke meg, de har jeg hentet fra TheSelby.com hvor du også kan ta en titt på mange andre pene leiligheter. 

- Hvordan ser drømmehjemmet ditt ut?

En skog er et større område dekt med trær
- Hva tar du helst bilde av?

Halden

Dagen min i dag har bestått av ekstremt lange timer i bil, svensketur og hybelvisning i Halden. 
Her skulle jeg egentlig ha et bilde av meg selv, men blogg.no nekter å laste det opp. Jeg er nok for stygg. 

Hybelen virket grei. Litt liten, men jeg er jo liten så det er ikke farlig. Heldigvis har jeg litt betenkningstid. Flytting er fortsatt et stykke unna.

- Har du vært i Halden?

Nesten drept

Jeg har vært på hytta i dag, jeg. Hele dagen. Kom hjem for ikke så altfor lenge siden med et kamera fylt opp med 350 nye bilder. 


Poengdiskusjon.

Sa du vafler? Jeg sa vafler!

Noen badet... i iskaldt vann. 

Til overskriften. Dette er "moren" til hoggormen som nesten drepte meg. Jeg løp bortover og plutselig var det er fresende orm ved føttene mine. Jeg døde nesten og jeg så glimt av livet mitt fly forbi. Tenkte at "nå har enden kommet". - Har du møtt hoggorm?
- Har du hytte?

Søstrene suse


De eneste søndagene jeg liker er de som er i ferier. Da kan man slappe av, spise is, kose med småsøsken og andre fine ting.

- Hva gjør du på søndager?

Johnny
Mitt største forbilde og største inspirasjonskilde fyller 47 år i dag. Hurra for det. La oss feire ved å se på pene bilder og filmer og lese sitater.

- Liker du Johnny Depp?
- Hvem er ditt største forbilde?

Lørdag 29. mai 2010

- Shopping.
- Godis.
- Fotografering.
- Natur.
- Lost.
- Alt annet enn MGP.

- Hvordan var din lørdag?

Endelig

Jeg vet at jeg er en dårlig blogger for tiden, men jeg har det så bra og jeg klarer ikke å forklare det her uten å bruke altfor mange ord. Sommeren nærmer seg med stormskritt. Jeg har fått meg kjæreste. Det er "bare" eksamen igjen av skolearbeid. Jeg har flere nære venner. Alt er faktisk veldig bra. For å feire det, velger jeg å igjen dele noen bilder fra i fjor sommer. Jeg håper denne sommeren blir enda bedre. 
Endelig,
her kommer lange, lyse netter
vi synger endelig
her kommer alt vi lengter etter  hvorfor tok det så lang tid?
- Gleder du deg til sommeren?

Inspirasjon #2

Jeg er syk og kameraet kom ikke i dag, så derfor poster jeg nok et inspirasjonsinnlegg. Håper dere har en fin dag!

Alle bilder er selvfølgelig linket til kildene sine.

- Hva har du gjort i dag?
- Hva inspirerer deg?

Inspirasjon #1
 
Alle bilder er linket til kilder.

Å hoppe opp og ned

Vrengefesten i går var ikke akkurat årets høydepunkt, men det var sikkert gøy for de som drakk seg sanseløse...? Jeg dro i hvert fall hjem lenge før det var tid for å vrenge buksa. Å hoppe opp og ned til elendig musikk, er virkelig ikke min greie. Jeg føler meg som en dårlig russ, men hva kan jeg gjøre? Jeg har i hvert fall ikke tenkt til å oppføre meg som en dust eller forandre meg bare fordi jeg er russ. Da vil jeg heller være kjedelig.

Her banker jeg opp noen unger som brøt seg inn i huset for å få russekort.


Slik så jeg ut med vrengt bukse og... kanintenner. Takk for supert bilde, mamma!

Buksa er nå på riktig vei, og brukes som hodepute.


- Liker du å hoppe opp og ned til dårlig musikk?

Kamera og russebukse

(Jeg har sååå kreative overskrifter for tiden........)

Da var russebuksa så klar som den kan bli. Kameraet bestemte seg for å ikke fokusere riktig i dag, i tillegg til at redigeringskunnskapene mine har forlatt meg. Derfor får dere masse bilder med dårlig kvalitet og masse rot. Hurra! Jeg kan dessuten informere dere om at jeg synes jeg ser helt dust ut i den buksa, for ikke å snakke om tjukk. Egentlig burde jeg ha byttet den til en størrelse større, men det tenkte jeg ikke på før ETTER at jeg hadde tatt på merker. BRA, Julie.
(Jeg hadde egentlig et bilde bak fra, men jeg hadde tidenes største rompe, så jeg slettet det)Designerspirene neste!Kvalitetsphotoshoot altså.

Nå skal jeg kose meg med litt gymteori. Bare cirka 100 sider med tull å lese til i morgen. Hurra, hurra, livet er flott.

- Hvordan er/var russebuksa di?

Det er sol!

- Er det sol hos deg?
- Hva er det beste med vår?
(Hr jeg spurt om det før? Jeg tror jeg har spurt om det før)

Påskevær, hurra!Er det ikke fint at påskeværet endelig kom? NÅ SOM PÅSKEN ER OVER?! FHG#JFJ%&YFIU?!

Nå som nesten ingen kommenterer lenger, kan jeg lage innlegg som dette uten å føle meg for dum. Hurra? 

- Har du hatt en fin påske?

God påske!3 år, 1 måned og 15 dager


Slik så jeg ut da jeg var seksten år gammel. Slik så rommet mitt ut da jeg var seksten år gammel. Slik smilte jeg da jeg var seksten år gammel.


Nå er jeg nitten år gammel. Rommet mitt er langt mer rotete og kroppen min er langt mer voksen. Du og du som tiden flyr!

- Har du forandret deg mye siden du var 16 år?

Onsdag 24. mars 2010

I dag har jeg hatt fri og ingen lekser. Hurra! Derfor har jeg gjort følgende:


Kost meg med hundevofsen (og tatt bilder av meg selv igjen, høhø).


Gått rundt i gul t-skjorte.


Lagd pizza med kjøttdeig og pepperoni til middag. Nam!

- Hva har du gjort i dag?

BRB

Jeg kommer straks tilbake til bloggens verden, jeg må bare se sesong 4 av Supernatural først.
Bilder fra sesong 2.

- Hvilke serier må du se?

Sommer kommer

Sommer kommer. Sol og regn og latter og sang. Sol og regn og latter, ha-ha-ha, latter, sol og sang.

Jeg er så utrolig lei av vinter og snø. Heldigvis har sola begynt å varme igjen og asfalten kommer til syne igjen. Veldig snart kan man legge bort de tjukke jakkene og slippe å fryse selv om man går uten strømpebukse. Man trenger ikke å ha ti lag på klær. Man kan sitte ute. Åh, jeg savner sommer! Kom nå, vær så snill!  
Bildene er linket til kildene sine, tror jeg.

- Gleder du deg til sommeren?
- Hva er det beste med sommer og sol?

Humør: mandag

Jeg våknet med den vanlige mandagsfølelsen, og tenkte, nei, i dag skal jeg prøve å være positiv. Dermed ble det på med tre strømpebukser, skjørt, to gensere og lue og av sted på skolen.


Da jeg kom hjem etter en helt ok mandag, drakk jeg Pepsi Max.


Og så fortsatte jeg med skrivearbeidet mitt. Jeg er så utrolig glad for at jeg er inne i en ny kreativ periode. Det trengte jeg, for det er lenge siden sist.


Også har jeg selvfølgelig fått min daglige dose av Grey's, men det har jeg ikke bilde av.

- Hvordan har din mandag vært?

2009 i bilder


GODT NYTTÅR!!!
Vi blogges i 2010.


- Hvordan var 2009 for deg?

I julen skal man dele

Jeg liker å redigere bilder og jeg elsker å lage ikoner som man kan bruke på f.eks. msn. Jeg vil gjerne dele noen med dere, nå som det er jul og alt.

Harry Potter:
                           

Film/TV:
                                  

Annet:
         

- Hva synes du?

Er julen over alt?


Julaften ble feiret i denne kjolen.

Jeg klarte å få en sti på øyet som gjorde vondt. Det er den guleprikken under øyet.

Slik så de søteste jentene ut.

Vi studerte russebilder.

Det ble litt gaver.

Tiril fikk badekåpe og var veldig fornøyd med det.

Dette fikk jeg av mormor og bestefar.

Dette fikk jeg av (tante) Marianne, Ole-Hugo, Janne og Henriette.

Dette fikk jeg av tante Ellen.

Dette fikk jeg av mamma og pappa.

Dette fikk jeg av Marit (verdens kuleste venn), og det var den perfekte julegave.

Mine tre nye skatter!

- Hva fikk du til jul?

For a moment like this

Jeg liker ikke vinteren. Den er kald og våt og trist. Jeg savner sommer og sol og lite ansvar. Jeg savner å kunne sitte i solsteiken med en bok en hel dag. Eller å sitte på en brygge og bade hvert femte minutt fordi det er så varmt. Jeg er ikke skapt for kaldt vær.- Hva liker du best? Sommer eller vinter?

Fiks ferdig russekort

Nå er russekortene mine endelig helt ferdige.

- Hva synes du?

Helgekos i bilderIndisk mat er det beste som finnes. Jeg lagde Tikka Masala i går.
dsc05135
Fanny later som om hun er tøff vakthund, men alle vet at hun ikke er skummel.

Vi har tent lys.

Nå sitter jeg og mamma og ser på slutten av sesong 1 av Supernatural. Digg!

- Hva gjør du?

Mote er ikke min greie

Likevel synes jeg noen stiler er til å dø for. Slik som dette vil jeg se litt ut som i vinter.

Kilde: lookbook.nu

- Hva slags stil har du?

En god dag

Vi feirer gode dager med bilder som er så vakre at de kan kalles kunst.- Har du hatt en god dag?

Fantastisk

Klokka halv ett i går var jeg hjemme igjen fra England. Egentlig finnes det bare et ord som kan beskrive turen dit. Fantastisk. Det var virkelig helt fantastisk. Jeg så tre musikaler, et teaterstykke og en konsert, og alt var himmelsk. Jeg tror nesten ikke turen kunne vært bedre.
 
dsc04790

dsc04806

dsc04820

dsc04826
Mine nye BFFs.

dsc04840

dsc04848

dsc04861
Gratulerer med 150 år Big Ben!

dsc04864

dsc04865
Mens vi allerede var i London tok vi en fotoshoot for Dressmann - jeg var fotografen.

dsc04872
Vi bodde i Ealing hos en gammel dame.

dsc04877
Her sov jeg. Det ser mer behaglig ut enn det var.

dsc04914

dsc04946
Vi fikk ingen valp på rommet, men katter var det masse av!


Takk for all bidrag i konkurransen, jeg skal finne en vinner når jeg er litt mer opplagt. Nå skal jeg ut og være bøssebærer.

- Liker du å reise?

Min favorittby

På tirsdag drar jeg til London for fjerde gang i mitt liv. I den anledning vil jeg dele noen bilder med dere, fra forrige gang jeg var der.

dscf0265

dscf0267

dscf0268

4

dscf0218

dscf0261

- Hvilken by er din favoritt?

Den siste sommerdagen?

Jeg har vært en tur på hytta i dag, jeg.

dsc03897
Sånn var været.

dsc03907
Velkomstkomiteen var litt hårete.

dsc03952
Min trofaste følgesvenn Tiril var selvfølgelig med.

dsc03969
Vannet var litt urolig.

dsc03976
Mamma måtte trøste Tiril da vi ikke kunne dra på lang båttur.

dsc04034
Det ble en liten båttur.

dsc04031
Jeg satt igjen på land sammen med kamera med selvutløser og en gal hund.

dsc04096
Dette er den gale hunden.

dsc04171
Mannen med ljåen! Jeg mener bestefar.

dsc04226
Vi spiste pølse i lompe. Noen spiste salat, men det trenger vi ikke snakke om.

dsc04328
Gjett hvem som kjørte begge veier.

- Hva har du gjort i dag?

Post et bilde

Post et bilde av deg selv som du ikke er fornøyd med.
dscf0195
(Her møter man prins Harry, og så man sette opp det ansiktet)

Post et bilde av deg selv som du er fornøyd med.
dscf0183

Post et bilde der du er deg selv.
285

Post et bilde fra en tid du savner.
bandskolen 060

Post et bilde hvor du er sammen med noen du er glad i.
dscf1004

Post et bilde som beskriver hvordan du vil tilbringe hver dag.
dscf0801

Post et bilde som får deg til å smile.
n73134080014107386535

Post et bilde som får deg til å gråte.
rødthåroo
RIP Putte. RIP barndom. RIP kulhet.

Jeg utfordrer forresten alle som har lyst!

Hvilken header bør jeg bruke?

Jeg vet hva dere tenker. "Skal hun ha ny header, igjen?" Noen ganger føler jeg meg litt kreativ og mikser sammen litt ting og tang på Photoshop. I dag ble det fem ulike headere, og denne gangen skal dere få bestemme akkurat hvilken jeg skal bruke. Jeg liker best nummer 3, men det har ingenting å si! Stem i vei!

1.
header09

2.
header092

3.
header093

4.
header094

5.
header095

- Hvilken liker du best? 1, 2, 3, 4 eller 5?

Julie og alle dyrene

dscf0694dscf0696dscf0843

dscf0856

dscf0902

dscf0898

Hvis dere lurer på hvorfor bildene ble så store at jeg ser ut som en forvirret flodhest, så er det blogg.no sin skyld. Takk for meg. Nå skal linselusa plassere seg foran tv-skjermen resten av kvelden.

- Liker du dyr?

Aldersgrense: 18 år

Etter en veldig lang togtur fant vi endelig frem til hotellet. I repsepsjonen ble vi møtt av en blond sørlending.
"Hei," sa hun.
"Hei," sa jeg, "vi skal sjekke inn, vi."
"Ja... hva er navnet ditt?"
"Julie Sandsnes."
"Jaha..." mumlet hun og taster litt på en maskin, "hva var etternavnet?"
"San-d-snes," staver jeg.
"Julie, er det fornavnet ditt? Julie Eilén?"
"Det var jo det jeg... glem det. Ja, det heter jeg."
"Mm, kort eller kontant?"
"Kort."
"Kan jeg låne kortet?"
Jeg gir henne velvillig kortet og legger først ikke merke til at hun studerer det nøye.
"Er det bare deg?"
"Nei, hun også," sier jeg og peker på lillesøsteren min.
"Hvor er foreldrene dine?"
Jeg stirrer på henne.
"Hjemme?"
"Så, dere er her alene?"
Jeg fikk veldig lyst til å fortelle henne at, nei, ser du ikke at vi står her med storfamilien og skal booke 20 av rommene deres? Men dropper det.
"Ja?"
"Javel... her er nøkkelen. Frokost er mellom 06.30 og 09.30."
Vi finner rommet vårt etter å ha klatret opp fem trapper. Søsteren min er litt irritert over at vi ikke tok heis, men jeg har som kjent heisskrekk.

Etter en stund finner vi ut at det er på tide å ta oss en tur ut. Derfor reiser vi oss, jeg tar trappa, Tiril heisen. I første etasje går vi mot utgangen.
"Unnskyld!"
Blondinen i resepsjonen roper på oss.
"Ja?"
"Kan jeg bare spørre hva dere skal her?"
"Eh, dyreparken og sånt?"
"Ja," mumler hun, "og foreldrene deres er ikke her?"
"Nei, sa jeg ikke det?" svarer jeg og prøver å smile.
"Jo... men du skjønner det at, vi har 18 års grense for å bo her på hotell alene..."
"Ja?"
"Og vi er litt strenge på det, skjønner du."
Litt strenge.
"Ja, og så?"
"Det har med sikkerheten og sånt å gjøre."
"Ja, det er fint det, men jeg er faktisk 18."
"Hm?"
"Jeg er 18 år," sier jeg, "gammel."
"Men..."
"Vil du se legitimasjon?"
"Den så jeg jo i sta..."
"Da vet du vel at jeg er 18."
"Åh... greit, kanskje jeg skal se den igjen da."
Jeg gir henne bankkortet og hun studerer det nøye. Det tar nesten et minutt før hun snakker igjen.
"Du er født i... 1991... da er du kanskje 18 da?"
"Ja."
"Åh," mumler hun, "beklager, men jeg måtte bare sjekke. Sikkerheten og sånt."
"Det er greit," sier jeg og napper til meg kortet.
Det er like før jeg legger til: Kanskje du skal lære deg og lese også? men jeg dropper det.

dsc02803
dsc02811
dsc02834
dsc02841
dsc02847
dsc02880
dsc02901
dsc02906
dsc02920
dsc02918
dsc02945
dsc02952
dsc02966
dsc02983
Jeg skal forresten hilse fra Julius!
dsc02998
dsc03001
dsc03019
dsc03009
dsc03024
dsc03026
dsc03040
dsc03048
dsc03057

Jeg vedder på at dette var uinteressant for ca 95% av dere, men jeg bryr meg egentlig ikke.
Kaptein Sabeltann var forresten fantastisk, som alltid! Jeg elsker Håvard Bakke!

- Hvilket dyr liker du best?

Minnene vil aldri dø

Nå er jeg hjemme igjen.
Først og fremst; takk for kommentarene som ventet på meg her hjemme (jeg svarer noen av dere i kveld ;) ). Det ble jeg virkelig glad for. I tillegg kom jeg hjem til en mail fra Niklas som kunne informere meg om at jeg har vunnet fargelinser! Kan det bli bedre?

Hytteturen var fin, på tross av kraftig allergi, lite søvn, solbrenthet og et vondt fall. Vi tok omtrent 200 300 bilder, men dere skal bare få se noen av dem. (Dette er sikkert totalt uinteressant, men det får være det samme)

dscf0218
dscf0228
dscf0238
dscf0248
dscf0250
dscf0265
dscf0280
dscf0307
dscf0327
dscf0332
dscf0354
dscf0367
dscf0409
Peace 'n love, søstre og brødre!
dscf0447
dscf0474
dscf0486
dscf0508
dscf0516
dscf0588
dscf0597
dscf0599
dscf0606

- Har du hytte? Hvor?

En fredag i bilder

dsc02017
I dag forkledde jeg meg i blonder og lys shorts.

dsc02060
Jeg har fått meg katt! Det er i hvert fall det katten tror, at den har flyttet hit. Hver kveld siden onsdag har den kommet en tur innom, angrepet fuglen min og spist opp hundematen. Jeg har funnet ut at jeg er litt redd for katter og at jeg er ganske allergisk mot dem. Men det tar vi med godt mot! Jeg elsker katter. Denne heter Baltus og har et øye, men jeg kaller den bare Pus.

dsc02040
Hvis jeg velger å gå til politiet og anmelde Baltus for hundemat-tyveri, har jeg her bildebeviset som vil styrke saken min. Jeg fikk til og med, med mine egne tær på bildet, i tilfelle de tror bildet er rekonstruert.

dsc02064
Jeg lagde herlig lasagne til meg selv og broren min.

dsc02024
Jeg dekte på med fine glass, for da smaker brusen ekstra godt.

dsc02067
Nå skal resten av kvelden nytes med Smasj og seige damer, og kanskje en film.

- Hva har du gjort i dag?

Jeg var ung og visste alt

blomsterjentahahaa

hoppeeee

megmathildest

prinsessejulie

Lo av det som ble fortalt. Skulle aldri, forelske meg. Men det var før jeg traff deg.

Jeg savner å være liten og slippe å tenke så mye. Jeg savner sommerne da min største bekymring var hva vi skulle ha til middag og hvor lenge jeg fikk være ute og leke.

- Hva savner du?

Jeg er en dårlig mor

Husk at hvis du vil vinne Beatles av Lars Saabye Christensen må du delta her.

dsc020092

dsc020062

dsc020122

Jeg lurer på hvordan mitt fremtidige barn vil se ut. Det blir nok mat rundt munnen nebbet til alle tider. Dessuten kommer dere aldri til å få se noen pene bilder av barna mine, for jeg kommer ikke til å klare å få dem til å sitte stille og smile.

- Har du barn?

A photograph is an image created by light falling on a light-sensitive surface

Husk at hvis du vil vinne Beatles av Lars Saabye Christensen må du delta her.

hughjackman

cho

holdon

jackwah

- Liker du å redigere bilder?

Fotobidrag #3

Jeg har bestemt meg for å bli med på denne fotkonkurransen. Jeg valgte at et av fuglebildene mine kunne regnes som et nærbilde av naturen, og håper det er greit. For dette er nemlig, etter min mening, det kuleste bildet jeg har tatt. Fuglen lukker øyet, for de som ikke ser det.

dsc01883

- Hva synes du om bildet?

Fotobidrag #2

Nå skal jeg bidra i enda en fotokonkurranse. Temaet er portrett og jeg valgte derfor et bilde av min vakre lillesøster. Konkurransen finner du her.

fra videokamera diverse bilder 028

- Hva synes du om bildet?

Bildeserie 2

Man finner mye man har savnet når man leter i arkivene. Kvaliteten er forresten så sugen fordi jeg tok bilde av bildene. Det går aldri bra.

dsc01727
Bilde 1: Pappa og meg på en av min første ferier.

dsc01728
Bilde 2: Jeg og Stine kikker ut av vinduet. Vi står begge på et dukkebord.

dsc01731
Bilde 3: Tidenes blinkskudd.

dsc01736
Bilde 4: One big happy family.

dsc01740
Bilde 5: Hvorfor sluttet Fanta med å selge slike?

dsc01742
Bilde 6: Der kan dere se, jeg var på sjøen før jeg kunne gå.

dsc01745
Bilde 7: Verdens beste bestefar!

dsc01750
Bilde 8: Dette var sannsynligvis første gangen jeg så film i 3D.

dsc01757
Bilde 9: Idyll i skogen. Herlige dager.

dsc01768
Bilde 10: I syden for første gang. Her hadde vi badet med klærne på.

dsc01769
Bilde 11: Begynnelsen på min modellkarriere. Legg merke til skipet i bakgrunnen!

dsc01772
Bilde 12: Vi kjøpte engangskamera som kan brukes under vann. Jeg elsker bikinien min.

dsc01778
Bilde 13: Prinsesse for en dag i Danmark.

dsc01780
Bilde 14: Nyttårsfeiring da alt var fint og bekymringsløst. Åh, som jeg savner denne tiden!

dsc01783
Bilde 15: I Tyrkia gikk en fotograf rundt og tok bilde av gjestene på hotellet. Bildene kunne man kjøpe senere. Jeg pleide å svømme etter fotografen, for at han skulle ta bilde av meg.

- Har du mange bilder fra da du var liten?

Bildeserie 1

dsc0155220090508
1. Himmelen var blå for ikke så lenge siden.
dsc01405
2. Har ikke jeg verdens nydeligste hund?
lysdsc0148820090508
3. Hvis det er mørkt kan du tenne et lys.
birdkristiansanddanmarkferie 19620090508
4. Jeg elsker fugler, gjør du?
allstarfra videokamera 07220090508
5. Dette er favorittskoen min.
apekristiansanddanmarkferie 09820090508
6. Jeg skal bli dette dyret i mitt neste liv.
mattefra videokamera 06820090508
7. Jeg hater matte, men jeg poster likevel dette bildet - det kan få meg til å virke litt smart.


- Liker du å ta bilder?
Lille Frøken Norge

Lille Frøken Norge

21, Skedsmo

Julie, 21, Skedsmo
Evig pessimist. Liker hvaler og bøker. Blogger om alt i livet som ikke gir mening.

Kan kontaktes her: julie_phelps@hotmail.com«For hver dag som går, får jeg mindre og mindre framtid og mer og mer fortid, og for hver svidde dag som ryker bort, vokser kun én ting: ensomheten. Jeg vet ikke. Jeg kan ikke forklare det, jeg kan bare leve det.» (Tore Renberg)

Lille Frøken Norge

Kategorier

Arkiv

hits