Å gi slipp

Da jeg først begynte å tenke på å bytte bloggplattform, tenkte jeg at det ville være nødvendig å få med meg arkivet fra denne bloggen. Nå har jeg tenkt litt på det og jeg tror at det jeg egentlig trenger nå er å starte helt på nytt. Jeg trenger å gi slipp på fortiden. Ikke glemme, men gi slipp, gå videre. Jeg tror det er på tide. 

Jeg føler at den typen blogg jeg har hatt til nå ikke passer meg lenger. Jeg har ikke lenger behov for å dele så mye av hverdagen min. Jeg vil heller ha et fristed der jeg kan sette ord på tankene mine. Prøve å beskrive det ubeskrivelige. Sette ord på det jeg føler. Jeg vil, som jeg alltid har gjort, bruke ord til å forstå meg selv og verden bedre og jeg vil gjerne dele det.

Akkurat hva dette vil føre til, vet jeg helt ærlig ikke. 

Jeg vet bare at jeg er ferdig med å være "hverdagsbloggeren". Jeg er ferdig med å føle at jeg  skrive noe hver dag. Jeg vil heller føle at det er helt greit å gå en uke uten å skrive noe, samtidig som det også er greit å skrive for eksempel fem innlegg om dagen. Selv om jeg ikke lenger vil beskrive så mye hva jeg bruker tiden min på, så håper jeg at noen av dere har interesse for å følge meg videre. Det beste med å blogge har alltid vært, og vil alltid være, leserne. Uten dere hadde jeg sluttet for lenge siden. 

Nå høres dette veldig overdramatisk ut, jeg vet det, det var egentlig ikke meningen å gjøre et stort nummer ut av å skulle flytte fra blogg.no, men sånn ble det nå. 

Den nye bloggen blir sannsynligvis klar i løpet av uka. Jeg er fortsatt litt usikker på hva den skal hete og hvordan den skal se ut og jeg vil ikke vise den frem før jeg er helt sikker. 

3 drømmer

Monica

26.mar.2012 kl.00:36

<3

josefinecomebyme

26.mar.2012 kl.12:57

Det blir spennende å se hvordan det blir :)

Dagdrømmeren

26.mar.2012 kl.14:33

Jeg er egentlig enig med deg, det er bedre å skrive når man føler for det i stedet for å tvinge seg selv til å komme på noe... da blir man bare misfornøyd med det man har skrevet.

Lille Frøken Norge

Lille Frøken Norge

21, Skedsmo

Julie, 21, Skedsmo
Evig pessimist. Liker hvaler og bøker. Blogger om alt i livet som ikke gir mening.

Kan kontaktes her: julie_phelps@hotmail.com«For hver dag som går, får jeg mindre og mindre framtid og mer og mer fortid, og for hver svidde dag som ryker bort, vokser kun én ting: ensomheten. Jeg vet ikke. Jeg kan ikke forklare det, jeg kan bare leve det.» (Tore Renberg)

Lille Frøken Norge

Kategorier

Arkiv

hits