Flyttehjelp?

Jeg har mer eller mindre bestemt meg for å forlate blogg.no. Jeg føler ikke at jeg passer inn her lenger og jeg trenger på mange måter en ny start. Jeg er fortsatt litt usikker på hvor jeg skal flytte til. Blogspot er fint, men det er wordpress også. Noen som vet hva som er best og enklest? Jeg har også lyst til å få med meg innleggene mine over til den nye bloggen, men får det ikke til. Nå som blogg.no har fjernet muligheten til å ta backup av bloggen, aner jeg ikke hvordan man gjør det. Noen som vet? 

6 drømmer

ingen vet om denne bloggen

25.03.2012 kl.00:55

blogspot

Camilla

25.03.2012 kl.13:18

Desverre..kunne gjerne hjulpet deg, men vet ikke..

Dagdrømmeren

25.03.2012 kl.16:28

Da jeg flyttet fra blogg.no til bloggnorge, fant i alle fall ikke jeg ut hvordan jeg kunne ta backup av bloggen, så jeg bare startet på nytt. Det er ikke så vanskelig å venne seg til, og jeg liker bloggnorge bedre enn blogg.no. ;)

Kristine V.

25.03.2012 kl.17:52

Jeg vet om flere som har forsøkt å flytte fra blogg.no uten å finne ut hvordan få med seg arkivet, men vet ingenting om dette selv da jeg aldri har brukt blogg.no noe særlig.

Jeg har brukt wordpress.com og blogspot i lengre perioder (nå har jeg gått over til wordpress.org på eget domene). Begge er fine bloggtjenester. Om du vil bruke eget design er blogspot å anbefale da wordpress krever betaling for dette (det kan selvsagt være at det finnes en løsning jeg ikke har giddet å lete etter), men utover det likte jeg meg best på wordpress.com. Ikke veldig matnyttig denne kommentaren.

Aylana Maritha

15.04.2012 kl.00:04

http://www.lettpanett.no/ hjelper deg. De har også en gratis yutube film som viser hvordan du oppretter wordpress med eget domene på 10 min :).

Kontakt dem , om du vil ha hjelp med flyttingen av innlegg etc. De har hjulpet mange ink meg :) Veldig fornøyd :)

barebara

25.05.2012 kl.12:16

wordpress

Lille Frøken Norge

Lille Frøken Norge

21, Skedsmo

Julie, 21, Skedsmo
Evig pessimist. Liker hvaler og bøker. Blogger om alt i livet som ikke gir mening.

Kan kontaktes her: julie_phelps@hotmail.com«For hver dag som går, får jeg mindre og mindre framtid og mer og mer fortid, og for hver svidde dag som ryker bort, vokser kun én ting: ensomheten. Jeg vet ikke. Jeg kan ikke forklare det, jeg kan bare leve det.» (Tore Renberg)

Lille Frøken Norge

Kategorier

Arkiv

hits