Ok.

Ok. Du våkner om morgenen og du tenker at 'i dag skal jeg klare det'. Du står opp, du dusjer, du spiser. Følger hver rutine, hver vane. Du ser ut av vinduet. Sola skinner. Fuglene synger. Du tenker 'i dag er dagen'. Du tar kanskje oppvasken fra i går eller du rydder litt i skapet. Du tar en kikk på deg selv i speilet. 'ok,' tenker du, 'dette går. I dag skjer det.' Det første som møter deg utenfor døren er lyden av trafikken og alle menneskene som er ute og går. Det er nesten sommer. Gatene er tørre, det er varmt nok til å gå uten skjerf. Du går alene. Du kikker på menneskene rundt deg. Du tenker at 'i dag skjer det'. 

Så kommer tvilen. Er i dag virkelig dagen? Passer det ikke egentlig bedre i morgen? Du går og du går og du går. I sirkler. Rundt og rundt deg selv. Du stopper. Ser på menneskene rundt deg. De smiler. De ser deg ikke. Du ser dem, men de ser ikke deg. Er dette egentlig dagen? Plutselig ser du at du er akkurat der du startet. Utenfor din egen dør. Du går inn. 'ok,' tenker du, 'det kommer en dag i morgen.' Du ser deg selv i speilet igjen. Fortsatt den samme. Alltid den samme. Ok. 'Det er vel greit,' tenker du, 'å gjøre det i morgen i stedet, hva var egentlig så spesielt med i dag?' 

Kvelden kommer plutselig. Dagen som virket evig var over i løpet av et øyeblikk. Du er ikke trøtt, men du legger deg for å sove likevel. Du sovner ikke på mange timer. Du tenker at 'i morgen klarer jeg det', så sovner du endelig. 

4 drømmer

regndrope

15.mar.2012 kl.08:45

I morgon, i morgon, i morgon. I morgon blir alltid ein betre dag. I alle fall kanskje.

Dagdrømmeren

15.mar.2012 kl.09:30

Argh, jeg har det på samme måte. Det som irriterer meg er at vi angrer på mange ting i livet, men det som plager oss mest er de tingene vi ikke fikk gjort.

UVAAS

15.mar.2012 kl.12:38

Så utrolig bra skrevet!

Monica

15.mar.2012 kl.20:28

Åh, fint! Kjenner meg igjen.

Lille Frøken Norge

Lille Frøken Norge

21, Skedsmo

Julie, 21, Skedsmo
Evig pessimist. Liker hvaler og bøker. Blogger om alt i livet som ikke gir mening.

Kan kontaktes her: julie_phelps@hotmail.com«For hver dag som går, får jeg mindre og mindre framtid og mer og mer fortid, og for hver svidde dag som ryker bort, vokser kun én ting: ensomheten. Jeg vet ikke. Jeg kan ikke forklare det, jeg kan bare leve det.» (Tore Renberg)

Lille Frøken Norge

Kategorier

Arkiv

hits