Inspirasjon: blogger

Når jeg mangler inspirasjon til å skrive, så finner jeg det ofte på andre blogger. Det kan være alt fra fine bilder til rare tekster. Andres kreativitet inspirerer meg til å sette ord på min egen. Sitatene under har jeg hentet fra tre av mine absolutt favorittblogger og hvis dere ikke har lest dem før, anbefaler jeg at dere gjør det nå!

 

"Kanskje jeg mangler noe. En slags medmenneskelig celle. Noe ørlite og usynlig som utgjør det største i oss, det mest vesentlige og avgjørende. Dette som bringer oss sammen, holder oss sammen. Jeg kan ikke være den eneste. Det er så mange mennesker på denne kloden."
- tenkmetaforisk.blogg.no

 

"magen min er farget av strekkmerker. det er ok. de har vært hos meg lenge, og jeg har blitt ganske glad i dem. stryker jeg over dem med en finger kan jeg kjenne fordypningene de lager. små, rosa bølger i huden. tekstur. jeg har tekstur."
- hysjduskremmerfisken.blogspot.com 

 

- Hvilke blogger inspirerer deg?

én drøm

Dagdrømmeren

11.03.2012 kl.18:53

Takk, sier jeg bare. Jeg har slitt i en uke med en stil som skal leveres, og det var ikke før jeg leste det der at jeg fikk en idé.

Lille Frøken Norge

Lille Frøken Norge

25, Skedsmo

Julie, 21, Skedsmo
Evig pessimist. Liker hvaler og bøker. Blogger om alt i livet som ikke gir mening.

Kan kontaktes her: julie_phelps@hotmail.com«For hver dag som går, får jeg mindre og mindre framtid og mer og mer fortid, og for hver svidde dag som ryker bort, vokser kun én ting: ensomheten. Jeg vet ikke. Jeg kan ikke forklare det, jeg kan bare leve det.» (Tore Renberg)

Lille Frøken Norge

Kategorier

Arkiv

hits