Half of my heart's got a grip on the situation

For at livet ikke skal bli ensformig, trist og ensomt gjelder det å ha ting å glede seg til. Noe å se frem mot, jobbe mot. Det er øyeblikkene og opplevelsene som virkelig betyr noe i det lange løpet. Minnene. Jeg har sagt det før og jeg sier det gjerne igjen, livet handler om de små, gode øyeblikkene. Hvis livet hadde handlet om hverdagen, om dagene som kastes bort på arbeid man hater eller tårer og stress, hadde det vel ikke vært verdt det? Hadde vi ikke hatt opplevelser og øyeblikk som varmer i hele kroppen, hadde vi vel ikke holdt ut? 

Jeg liker å ha noe å glede meg til. Noe jeg vet jeg kommer til å elske og huske resten av livet. I morgen skal jeg på premieren til filmen Into the White på Colosseum og der får jeg kanskje møte en av mine største forbilder, Rupert Grint. Jeg gleder meg så mye at jeg er ganske sikker på at jeg ikke får sove i natt. Det er slike opplevelser som gjør at jeg kommer meg gjennom hverdagsstresset.

 

- Skal du gjøre noe spennende denne uka?

2 drømmer

josefinecomebyme

06.mar.2012 kl.12:58

Kos deg :)

Malin

06.mar.2012 kl.15:37

Heldiggris! Han kommer på premiere i Bergen i morgen, men jeg har jobb da :( Men lever fortsatt på at jeg så Ed Sheeran live i helgen, så jeg overlever!

Lille Frøken Norge

Lille Frøken Norge

21, Skedsmo

Julie, 21, Skedsmo
Evig pessimist. Liker hvaler og bøker. Blogger om alt i livet som ikke gir mening.

Kan kontaktes her: julie_phelps@hotmail.com«For hver dag som går, får jeg mindre og mindre framtid og mer og mer fortid, og for hver svidde dag som ryker bort, vokser kun én ting: ensomheten. Jeg vet ikke. Jeg kan ikke forklare det, jeg kan bare leve det.» (Tore Renberg)

Kategorier

Arkiv

hits