Oss to i Oslo


Da jeg våknet i dag følte jeg meg av en eller annen grunn modigere enn jeg gjør til vanlig. Jeg var kanskje litt overtrøtt og sola skinte og jeg bestemte meg for at etter at jeg hadde jobbet med skolearbeid skulle jeg gå meg en lang tur i Oslo by. 

Først gikk jeg til Aker Brygge. Sola var ikke like på topp som på morgenen, men det gjorde ingenting. Det var likevel nydelig vær og blide mennesker og generelt god stemning.

Jeg gikk opp på Akershus festning og satte meg på en av favorittbenkene mine. Satt der en stund, men så ble det kaldt og jeg bestemte meg for å gå videre. 

Jeg var litt usikker på hvor jeg skulle gå, men endte opp med å gå mot Operaen. På veien dit tok jeg bilder av hus med fine farger. Det er det jeg kanskje liker best med Oslo, alle de forskjellige husene i ulike farger. 

Kom frem til Operaen og fant meg selv! Tok ikke så mange bilder av selve Operaen for jeg synes ikke bygningen er så veldig fin...

Utsikten derimot liker jeg veldig godt. Fint lys og fine bygninger. Synd at det ser ut som et byggefelt der nede for tiden, gleder meg til det blir ferdig.

Fikk en ny venn i dag også! Åge Måge! Åge stilte villig opp som modell i sikkert en halvtime og jeg har nå cirka to hundre bilder av han. Midt i photoshooten prøvde en dame å få meg til å flytte meg sånn at hun også kunne ta bilder av Åge, men ærlig talt, hun kunne finne sin egen måke...

Til slutt tenkte jeg at det var på tide å komme seg hjemover til oppgaveskriving, så jeg gikk til 37-bussen som kjørte meg opp til St. Hanshaugen. Kom hjem til tom postkasse og tom hybel, men det er helt greit for i morgen er det fredag!

Flaut langt innlegg, men jeg liker å lure dere til å tro at jeg lever et spennende liv. Vet ikke helt om jeg klarer å lure dere når jeg har innrømmet at jeg har tatt to hundre bilder av en måke. Jaja, alle kan ikke leve spennende liv.

- Hva har du gjort i dag?

9 drømmer

Stine

23.feb.2012 kl.20:37

Hehe, koselig ! Fine bilder. Sykt lenge siden jeg har vært i Oslo nå..

Nathalie Oberti

23.feb.2012 kl.20:45

jeg har liggi i senga i hele dag.. syk og fæl... så du har fått til mer enn hva jeg har gjort!! :P

Marita♥

23.feb.2012 kl.20:46

Kjempe fine bilder:)

beetches

23.feb.2012 kl.20:54

så fine bilder!! :D

Katrine

23.feb.2012 kl.21:15

Syns bildene var kjempe fine, er det noe jeg elsker er det å gjøre akkurat det samme. Se på mennesker, se hvordan de lever, se hva de gjør osv.

Måtte le litt når du skrev om hun kunne finne seg sin egen måke. Det finnes jo hundrevis av de! Lykke til videre med oppgaven! OG god helg :) Kos deg!

Liker å lese innleggene dine :)

regndrope

24.feb.2012 kl.12:26

Veit du kva? Dette var perfekt akkurat no, for eigentleg skulle eg vore i Oslo no. Ha ein fin fredag :)

Juliana

24.feb.2012 kl.21:47

Er aaaalt for " flink" til å utsette. Så det blir ofte i siste liten:)

Toril

25.feb.2012 kl.02:39

Så fin måke (: Og så mange fine fargar på det siste!

Eg hadde min siste dag i praksis, noko eg syns var synd. Og så var eg i bursdagsfest til ei veninne. Kos.

josefinecomebyme

27.feb.2012 kl.08:16

Dette var fint, gjerne flere slike innlegg :) Syns det er artig å se hva du driver med :)

Lille Frøken Norge

Lille Frøken Norge

21, Skedsmo

Julie, 21, Skedsmo
Evig pessimist. Liker hvaler og bøker. Blogger om alt i livet som ikke gir mening.

Kan kontaktes her: julie_phelps@hotmail.com«For hver dag som går, får jeg mindre og mindre framtid og mer og mer fortid, og for hver svidde dag som ryker bort, vokser kun én ting: ensomheten. Jeg vet ikke. Jeg kan ikke forklare det, jeg kan bare leve det.» (Tore Renberg)

Kategorier

Arkiv

hits