People couldn't believe what I'd becomeI dag hadde jeg nok en gang store planer om å være verdens flinkeste student og lese alt pensum for resten av semesteret. Planen ble ganske ødelagt da jeg bråvåknet halv tolv og oppdaget at store deler av dagen allerede var over. Etter en veldig treg morgen klarte jeg å komme i gang med å lese, men ga opp igjen allerede halv fire. Konsentrasjonen var virkelig ikke til stede i dag og jeg ser ikke poenget med å lese bare for å lese når jeg ikke får med meg et eneste ord. Nå har jeg nettopp kommet tilbake fra postkontoret hvor jeg har hentet en ny plakat som jeg er superfornøyd med (derav smilet på bildet over)! Jeg er forresten også veldig stolt av å kunne fortelle at blomsten jeg fikk til bursdagen min fortsatt lever!

- Er du flink til å jobbe med skolearbeid?

2 drømmer

Thea

22.feb.2012 kl.17:44

Godt jeg ikke er alene... Klarer ikke åpne boka engang. Håpløst.

Toril

22.feb.2012 kl.18:51

Haha, nei. Gjer alltid alt i siste liten og kjem til å få svi for det. Ta bilete og sånn på jobb der i mot, det gjer eg verekelg med glede. Og eg håepr at eg kjem til å vere flinkflink student til hausten når eg skal studere foto (:

Lille Frøken Norge

Lille Frøken Norge

21, Skedsmo

Julie, 21, Skedsmo
Evig pessimist. Liker hvaler og bøker. Blogger om alt i livet som ikke gir mening.

Kan kontaktes her: julie_phelps@hotmail.com«For hver dag som går, får jeg mindre og mindre framtid og mer og mer fortid, og for hver svidde dag som ryker bort, vokser kun én ting: ensomheten. Jeg vet ikke. Jeg kan ikke forklare det, jeg kan bare leve det.» (Tore Renberg)

Kategorier

Arkiv

hits