Insomnia

Vet dere hva som er fint? Å være våken midt på natta og skrive. Som regel skriver jeg usammenhengende, uten rytme, uten mening, men det føles så deilig likevel. Å bare få skrevet det ned. Det jeg tenker. Føler. Ikke føler. Alt. Noen ganger skriver jeg det samme ordet hundre ganger og plutselig føles alt bedre. Er det rart? Eller er det noe alle gjør? Jeg lurer av og til på hvordan livet mitt hadde vært hvis jeg kunne si alt jeg skriver. Hvis stemmen min var bedre muntlig enn skriftlig. Hadde livet mitt vært bedre eller verre? Eller hadde alt vært akkurat det samme? Det er sånt jeg ofte tenker på når jeg ikke får sove.

én drøm

regndrope

22.feb.2012 kl.08:14

Trur ikkje det er rart. Berre fint. Å skrive, uansett om det er utan meining, er ganske så fint. Spesielt om natta, kanskje.

Lille Frøken Norge

Lille Frøken Norge

21, Skedsmo

Julie, 21, Skedsmo
Evig pessimist. Liker hvaler og bøker. Blogger om alt i livet som ikke gir mening.

Kan kontaktes her: julie_phelps@hotmail.com«For hver dag som går, får jeg mindre og mindre framtid og mer og mer fortid, og for hver svidde dag som ryker bort, vokser kun én ting: ensomheten. Jeg vet ikke. Jeg kan ikke forklare det, jeg kan bare leve det.» (Tore Renberg)

Kategorier

Arkiv

hits