You know me, it's all or none

Det er lenge siden jeg har vært så lite inspirert til å skrive innlegg her som den siste uka. Vet ikke helt hva det kommer av, men kanskje har jeg bare veldig lite å fortelle. Jeg tenker og føler mye for tiden, men ingenting jeg har lyst til å dele med resten av verden (det vil si de 3-4 leserne mine). Skal prøve å finne en løsning på hvordan jeg skal forklare meg snart, men jeg tror egentlig at jeg bare er veldig forvirra og kanskje er det lurest å ikke skrive så mye om det. Lengter etter vår og varme og å kunne gå ut av døra uten tjukk jakke og skjerf og fortsatt fryse. På fredag føltes det litt som om våren endelig var her, men så våknet jeg lørdag morgen til snø. FML


Da jeg gikk til bussen på fredag var det sol, bare se!

- Er du klar for våren?

5 drømmer

josefinecomebyme

20.feb.2012 kl.21:19

Våren kommer. Bare å holde ut :)

Toril

20.feb.2012 kl.22:38

Om vinteren framleis er så fin som den var på Hedmarken då eg drog frå den for to veker sida då eg kjem tilbake om ei veke, så vil eg fortsette å ha vinter ein god stund til. Om den har forvandla seg til ein typisk vestlandsvinter, så vil eg ha vår. No. (Og det tydar at det snør og haglar og regnar og sluddar om kvarandre. I tillegg til at det er litt snø, men på gangvegene er det is. Med vatn oppå (: )

Dagdrømmeren

20.feb.2012 kl.23:55

Skjønner hva du mener. Liker vinteren, jeg, jeg står på twintip. Det er vel egentlig ikke noe jeg kan skryte av - jeg ligger for det meste med ansiktet nede i bakken, men det er likevel gøy.

ingen vet om denne bloggen

21.feb.2012 kl.00:07

jeg tror ikke du har tre eller fire lesere.

ta den tiden du trenger på å finne tilbake til inspirasjoen din. there's no rush

Lille Frøken Norge

21.feb.2012 kl.00:10

ingen vet om denne bloggen: <3

Lille Frøken Norge

Lille Frøken Norge

21, Skedsmo

Julie, 21, Skedsmo
Drømmer om en sydhavsøy med internettilgang og pepsi max. Blogger om livet alene og om hvordan det er å være meg. Jeg prøver å ta hver dag som den kommer, men er ikke alltid like flink til å utfordre meg selv. Ingenting skremmer meg mer enn livet, men det er heller ingenting jeg elsker mer enn å leve.

Kan kontaktes her: julie_phelps@hotmail.com«For hver dag som går, får jeg mindre og mindre framtid og mer og mer fortid, og for hver svidde dag som ryker bort, vokser kun én ting: ensomheten. Jeg vet ikke. Jeg kan ikke forklare det, jeg kan bare leve det.» (Tore Renberg)

Kategorier

Arkiv

hits