Sometimes life can be deceiving

Endelig onsdag!


Føler at jeg henger litt etter med innlegg, men tror ikke dere er så veldig interessert i alt jeg driver med uansett. Her er i hvert fall middagen jeg spiste på... tirsdag. Eller mandag. Husker ikke. Var helt passe godt. Man kan vel ikke kreve så mye av pasta og hamburgerkjøtt. Juicen var veldig god, men dyr. Blir blakk fordi jeg bruker alle pengene mine på luksusjuice... Blir også blakk fordi jeg gir bort alle myntene mine til tiggere, har ikke samvittighet til å bare gå forbi noen. Heldigvis fikk jeg studielån i går. 


Sånn her ser jeg ut i dag. Er ganske fornøyd med å ha fått Pink Floyd-tskjorte i posten, men ikke så fornøyd med at leppene mine er sandpapir. Kvelden skal jeg bruke på god musikk og dårlig tv og middelmådig middag. En annen fordel med å bo alene er at ingen andre enn du selv klager på maten du lager. 

- Har du noen gode middagstips til middag for én?

4 drømmer

Toril

15.feb.2012 kl.18:24

Du kan bake pizza? Har ein god oppskrift som fint kan delast på både to, tre og fire (: Full oppskrift gir pizza til ca fire.

Elles så kan du jo lage laks? Eventuelt kjøpe kjøttstykke eller kva det no er dei har på kiwi til 16.90?

josefinecomebyme

15.feb.2012 kl.20:43

Stek 1/2 løk (rød eller gul, ettersom hva du syns er best) og 1 hvitløksfedd på middelsvarme i panna med smør/olje. Ta på litt salt, for da brenner ikke løken seg. Kok opp pasta vann, og når det koker har du i kylling som du har skjært i terninger i panna sammen med løken. Ha oppi litt tomater også og krydre med salt, pepper og oregano. Ha oppi litt vann i panna så blir ikke kyllingen tørr, dette vil koke vekk. Kok pasta og vips har du middag med en billig, ålreit pastasaus. :)

Monica

16.feb.2012 kl.19:36

Omelett, ris med grønnsaker, eggerøre og ristet brød, ostesmørbrød, suppe (<3!!!), salat, pasta :)

Helle

21.feb.2012 kl.17:15

Bunnpris har faste tilbud på faste vekedagar. Til dømes på fredagar (trur eg, kan hende det er torsdagar) har dei kjøttdeig til 19,90, på onsdagar svinestrimlar til 19,90 og på mandagar laks til billig. Diggar det. Elles kan du lage pitapizza! Tek pita, puttar kjøttdeig og div på, ost oppå der igjen, steik det i steikomnen (eller mikroen) og vips så har du pizza!

Lille Frøken Norge

Lille Frøken Norge

21, Skedsmo

Julie, 21, SkedsmoEvig pessimist. Liker hvaler og bøker. Blogger om alt i livet som ikke gir mening.

Kan kontaktes her: julie_phelps@hotmail.com«For hver dag som går, får jeg mindre og mindre framtid og mer og mer fortid, og for hver svidde dag som ryker bort, vokser kun én ting: ensomheten. Jeg vet ikke. Jeg kan ikke forklare det, jeg kan bare leve det.» (Tore Renberg)

Lille Frøken Norge

Kategorier

Arkiv

hits