Muggle snuggle?


Kilde: http://yenniper.blogspot.com/

Håper alle forelskede har det bra og at alle ikke-forelskede har det bedre. I dag er det lov å spise is hele dagen og se på Gilmore Girls - ja, også hvis man er gutt. Hvis man er gutt kan man sikkert se på noe annet enn Gilmore Girls, det var bare et eksempel. Viktigst av alt er det å huske at Valentinsdagen er en teit tradisjon som ingen egentlig liker. 

- Hva skal du gjøre i dag?

3 drømmer

Frig

14.feb.2012 kl.11:28

Hehe, veldig enig!

Jeg skal spise middag hjemme med familien før jeg turer til leiligheten og avslutter kvelden med noe digg og en film/serier. =D

josefinecomebyme

14.feb.2012 kl.12:34

Word. Jeg har jo kjæreste, men vi syns begge den er teit. Den var nok orginalt noe fint, men har blitt alt for mye styr rundt det...

Malin

14.feb.2012 kl.15:16

Jeg skal spille volleyball og jobbe med lekser. Synes i grunn hele dagen er litt..teit.. Bedre med oppmerksomhet når man ikke venter det :)

Lille Frøken Norge

Lille Frøken Norge

21, Skedsmo

Julie, 21, Skedsmo
Drømmer om en sydhavsøy med internettilgang og pepsi max. Blogger om livet alene og om hvordan det er å være meg. Jeg prøver å ta hver dag som den kommer, men er ikke alltid like flink til å utfordre meg selv. Ingenting skremmer meg mer enn livet, men det er heller ingenting jeg elsker mer enn å leve.

Kan kontaktes her: julie_phelps@hotmail.com«For hver dag som går, får jeg mindre og mindre framtid og mer og mer fortid, og for hver svidde dag som ryker bort, vokser kun én ting: ensomheten. Jeg vet ikke. Jeg kan ikke forklare det, jeg kan bare leve det.» (Tore Renberg)

Kategorier

Arkiv

hits